Hvala videcu da izvadim to ako mi bude trebalo, svakako treba da odem po zeleni karton i clansku amss.Djole napisao:Mislim da je potreban žuti karton iliti ovlašćenje za upravljanjem vozilom u inostranstvu koji se vadi u AMS'u i košta 1.500 dinara.Ralee napisao:Da li je za gr i makedoniju potrebno ovlascenje ako je vlasnik auta clan porodice prijavljen na istoj adresi?
Grčka
Re: Grčka
Ne gledaju previše dokumenta. Brat vozi službeni na lizing pa nije uzimao ovlašćenje. Pre dve-tri godine kad smo išli sa dva auta niko nije postavljao pitanje čiji je koji.
Ove godine samo zeleni karton dajem, saobraćajnu nisu ni tražili.
Ove godine samo zeleni karton dajem, saobraćajnu nisu ni tražili.
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Jel se pentrao neko kolima do vrha Ipsariona na Tasosu?
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Pa nije mi svejedno. Grcka je do sada bila sinonim za opustenost I sigurnost. Treba da odem na Paradiso plazu I da ostavim auto kod magistrale I da presvisnem od brige jer dole da se spustam nema sanse.
Ja mislim da to krade I djubradija sa bliskog istoka.
Je l bio neko na Tasosu, niko mi nije odgovorio kada sam pitao za situaciju posle pozara od prosle godine, slike su bile jezive.
Ja mislim da to krade I djubradija sa bliskog istoka.
Je l bio neko na Tasosu, niko mi nije odgovorio kada sam pitao za situaciju posle pozara od prosle godine, slike su bile jezive.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Bili su moji pocetkom juna.
Kažu da je sve normalno.
Albanci najviše kradu po Halkidikiju, godinama unazad.
Kažu da je sve normalno.
Albanci najviše kradu po Halkidikiju, godinama unazad.
Brzine idu u H-a !!!

-
- Pridružio se: 04 Maj 2012, 10:59
- Garaža: kia ceed 1.4, pezo 206 1.4 hdi
Ogi raspitaj se za rent-a car.Kad vec juris plaze,mirniji si.
Ako finansije dozvoljavaju.
Kupati se i suncati,a u mislima nov auto ,parkiran kraj prometne magistrale na 40 stepeni....Meni to nije odmor.
Naravno,nekom se j... za takvu situaciju,ali znamo kako se odnosis prema svojim vozilima.
Kupati se i suncati,a u mislima nov auto ,parkiran kraj prometne magistrale na 40 stepeni....Meni to nije odmor.
Naravno,nekom se j... za takvu situaciju,ali znamo kako se odnosis prema svojim vozilima.
-
- Banned
Mislio sam na plazu na Tasosu.Heinz napisao:Npr Mango i Lagonisi imaju uređene parkinge.
Verovatno su i neke nedođije pod manjim rizikom od npr Karida i Orange beacha.
Ako nisi smešten na Paradisu slobodno ga preskoči.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
ljubitelj napisao:Da, znam kako se zove, kako tacno radi i imao sam prilike da vidim sa par metara rastojanja uzivo.igor_harris napisao:Nisam ni mislio da se prenosi putem zice. Ja koliko znam, prilikom kopiranja koda je potrebno da se na daljinskom sa kog se uzima kod drze oba dugmeta istovremeno nekoliko sekundi ili odredjena kombinacija dugmica. Pricam samo ono sto znam. Da je bas toliko jednostavno u Beogradu bi se kralo na stotine automobila dnevno.
Jel znas kako se zove taj uredjaj i kako tacno radi ili si to video u filmu o James Bondu?
Ne treba nikakav pristup daljinskom, dovoljno je da vlasnik auta pritisne dugme da zakljuca i otkljuca. Kod se prenosi radio putem na isti nacin kao sto se prenosi do prijemnika koda u automobilu.
Svaki iole kršteni alarm odnosno njegov daljinac danas ima plivajuće kodove, odnosno opciju koja onemogućava kopiranje koda. Ne ide to baš tako lako i jednostavno.

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Užas. U kom mestu/plaži?Woodoo napisao:Mom kolegi opljačkali auto na tasosu, i to 15-ak metara od mesta gde su bili, bugari. Naravno nisu ih uhvatili, sve se desilo poslednji dan posle izlaska iz apartmana kada su im sve stvari bile u kolima. Ispraznili su sve.Heinz napisao:Niko nije spominjao Tasos i pljačke.
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Kakve su deonice kroz Makedoniju, jel ima puno radova?
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
O kodiranim ključevima u odgovarajućoj temi.
viewtopic.php?f=12&t=429&start=165
viewtopic.php?f=12&t=429&start=165
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

-
- Pridružio se: 16 Maj 2016, 23:15
Nemas kasko?sasha015 napisao:Ogi raspitaj se za rent-a car.Kad vec juris plaze,mirniji si.
-
- Pridružio se: 16 Maj 2016, 23:15
Ima.samo polako napisao:Kakve su deonice kroz Makedoniju, jel ima puno radova?
-
- Banned
Naravno da imam.Superb III napisao:Nemas kasko?sasha015 napisao:Ogi raspitaj se za rent-a car.Kad vec juris plaze,mirniji si.

Sto se radova tice, smradina Alvirovic uopste nije ukazao na onaj deo o kome je Markoni govorio a ima nekoliko delova gde posle radova izlazis na autoput pa I dalje nisam siguran gde se nalazi.