Meni je ovo preniska cena. Moj drug u sloveniji je u servisu opela, gde i radi, otkupio od vlasnika za 6500e belu 2.0d sa kvarom motora. Motor je sredio za oko 800e. Ne znam koja je ovde fora.
BMW 3 star 2 god sa manje od 30000km MORA da bude kao nov.
Pozajmi od nekog detailera ili ozbiljnog farbara paint detektor, onaj merac debljine boje i laka, to ce ti resiti sve dileme.
*edit: a sto saljes mail, sto ne pozoves? Mozda ode dok ti dobijes odgovor ..
Poslednja izmena od steva_anya u 16 Mar 2015, 23:42, izmenjeno 1 put ukupno.
Floyd napisao:Deluje ok ali ga dobro proveri. To što ga vlasnik vraća posle nepune dve godine (a planski ga uzeo na 5) je malo sumnjivo.
Poslao sam poruku prodavcu iliti Stefanovicu (verovatno posredniku) sa svim relevantnim pitanjima kojih sam se setio, pa cemo videti da li ce i sta ce odgovoriti.
U svakom slucaju cu nazvati sutra prepodne.
Postovanje,
Zamolio bih Vas za odgovor na nekoliko pitanja u vezi BMW F30 328i koji ste oglasili, pre nego sto se cujemo telefonom i eventualno vidimo.
1. Da li je auto kupljen i odrzavan u Vasem servisu?
2. Da li je bilo sta "radjeno" na autu osim redovnih servisa?
3. Da li je udaran, ozbiljnije greban, da li je bio aktiviran kasko?
4. Kakva je Vasa objektivna ocena stanja auta na skali od 1-10?
5. Ako je sve u redu sa autom pretpostavljam da ne bi trebalo da je problem da se uz nadoknadu obezbedi i BMW Premium Selection sertifikat (auto star manje od 2 godine sa predjenih 28k km, u garanciji jos 2 godine)
6. Da li auto ima alarm, izmesten OBD ili neki drugi vid zastite?
7. Koji su sve dodatni troskovi prebacivanja lizinga sa jedne osobe na drugu?
8. Da li moze da se zna razlog prodaje auta posle manje od 2 godine (lizing je planiran na 5 godina)?
9. Da li bih mogao da dobijem broj sasije?
Hvala unapred.
Nema od tog pisanija ništa, nego put pod noge i direktno pregovaranje bez cinculiranja. To je diler iz Mladenovca, a ne iz Lugana.
sebekkg napisao:Meni je ovo preniska cena. Moj drug u sloveniji je u servisu opela, gde i radi, otkupio od vlasnika za 6500e belu 2.0d sa kvarom motora. Motor je sredio za oko 800e. Ne znam koja je ovde fora.
Ajde, potrudi se malo, pa procitaj opis oglasa. Nije tesko