Novi Sad

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Re: Novi Sad

Post od shandu90 »

Tako i moja tazbina uzima meso iz maxija za slaninu a zive na selu :kezo: Ja se razocarao kad sam cuo, mislio sam da uzimaju od komsije koji gaji svinje. Na kraju sam nasao lika za suhomesnato koji je kao ‘proveren’.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

Gaginh0 napisao: 15 Jan 2023, 09:21
DukeNS napisao: 08 Jan 2023, 19:29 Ne treba ti kartica za Metro da bi kupio, a tamo bi trebalo da bude. Nekada su Vojvodina šume prodavale...
Treba ti kartica :mangup:

Bio sam juče i pitam devojku za pultom kako mogu da uđem bez kartice i bez firme, kaže "ispuni ovaj formular i dobićeš Metro Friends karticu, dok završiš kupovinu biće gotova". I tako i bi :D

Ok, nisam se precizno izjasnio, ali je Pedja kasnije dopunio…
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Kurtula bato.
Prikačeni fajlovi
Screenshot_2023-02-02-10-47-57-742_com.miui.gallery.jpg
Screenshot_2023-02-02-10-47-57-742_com.miui.gallery.jpg (29.52 KiB) Pogledano 1239 puta
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Drejk
Reactions:
Pridružio se: 07 Maj 2021, 00:03
Garaža: Alfa 147 jtdm 16V

Post od Drejk »

Mogu ceo album da napravim kakva su obavestenja bila kacena u mojoj zgradi. Sada stoji da je zabranjeno bacanje smeca kroz prozor. Bruka kada tako nesto mora da se napise. :glavomuzid:
Korisnikov avatar
member
Reactions:
Pridružio se: 17 Jul 2012, 15:19

Post od member »

Stanovnici ovog grada su totalno pošandrcali. Čak i oni koji su naizgled bili normalni, pukli su skroz. Komšinica pokupila nekog lutalicu s ulice,dovela ga u stan. Liže se s njim, vozi ga u kolicima za bebe, zove ga "bebo". Mene deca pitaju šta to teta radi - ja samo slegnem ramenima.
Korisnikov avatar
Gazu
Reactions:
Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V

Post od Gazu »

Vrh mi je kad neko oplete da je to zbog dođoša, a često vidim "uglađene" starosedeoce da su se savršeno uklopili u novonastalu seljanu.😆 Još ko klinac sam primećivao kako su deca u manjim sredinama daleko kulturnija. To tad ko dete da u gradu da čujem "hvala lepo", asociralo bi me na selo.🙄
Korisnikov avatar
blaugrana
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 17:08

Post od blaugrana »

Hvala lepo, ne dolazi sa sela ili iz grada vec iz porodice.
Po pisanju bi se reklo da nisi starosedelac ;)

Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk

Korisnikov avatar
Gazu
Reactions:
Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V

Post od Gazu »

To je i bila moja poenta, da nema veze s time ko je odakle. Neću da kažem da su dođoši kulturniji, već kako mi idu na nerve neki ljudi koji pričaju onim finim uglađenim mišijim glasićima, a ponašaju se ko stoka.

Inače sam mešanac.😝 S kevine strane starosedelac, a ćaletovi su izbosne. Imam i jednog i drugog u sebi.😆

Sad, izvinjavam se, nisam ni trebao da ono u prethodnom postu napišem, sad sam se setio da to ume da pokrene glupe diskusije. Modovima se izvinjavam, ako mislite, mogu sva tri ova nova posta da se obrišu (i od blaugrane), i da ne nastaje nepotrebni metež.

Mada, da vam kažem, radio sam kao profesor u gimnaziji u manjem mestu i u gradskoj gimnaziji. I ovom manjem mestu te kao nastavnika daleko više poštuju i deca i roditelji!
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

member napisao: 02 Feb 2023, 17:19 vozi ga u kolicima za bebe, .
:srbin:
Jel dobra neka komsinica?
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

Kamere za automatsko snimanje prekršaja stižu u Petrovaradin i Rumenku

Na dve raskrsnice u Petrovaradinu i Rumenci ove godine će biti postavljene kamere za automatsko prepoznavanje registarskih tablica i detekciju saobraćajnih prekršaja.

https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti ... m2uC1qvYtw
Mares
Reactions:
Pridružio se: 13 Avg 2012, 19:44

Post od Mares »

Obzirom da su kamere postavljene pre semafora, a ako beleze prolazak kroz crveno, da li snimaju i prednju i zadnju stranu vozila ili samo zadnju (zbog mogucnosti detekcije prolaska kroz crveno)? Sto se tice prekoracenja brzine, nadam se da nece postaviti pederski limit da vec na 51km/h okida jer to prakticno znaci da svi koji prolaze na zeleno uglavnom idu brze od 50km/h, ima da otplate sistem za dva dana. Ja prolazim skoro svaki dan temerinsku i partizansku, iako znam za tu kameru, nemoguce je ici 50km/h a da je normalna voznja. Nadam se da ima neka tolerancija da se kamera aktivira na 70-80km/h.
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

Ne verujem da ima toleranciija, nego to rade pri slanju kazni - tolerisu mozda par kmh gore. Bar je tako negde bilo receno pre par godina.

Tako da ako se vozi 20kmh iznad dozvoljene u gradu ima da salju sto posto. Ispod toga - sumnjam, to je 60-65.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Ceman
Reactions:
Pridružio se: 14 Avg 2018, 20:53
Garaža: BMW 328ix

Post od Ceman »

cozmo napisao: 17 Feb 2023, 14:15 Ne verujem da ima toleranciija, nego to rade pri slanju kazni - tolerisu mozda par kmh gore. Bar je tako negde bilo receno pre par godina.

Tako da ako se vozi 20kmh iznad dozvoljene u gradu ima da salju sto posto. Ispod toga - sumnjam, to je 60-65.
Ne vozim svakodnevno po NS pa mozda nisam primecivao... ali u poslednje vreme obavezno na bar 2 mesta sretnem postavljen radar. Desi se da vozim bulverarima 60, nekad i neki km vise... Ali nisu me nikad zaustavili i nista nije stiglo. Mozda stvarno tolerisu tako neku brzinu, iako mi 60 zvuci bas puno vise od 50km/h

Ji 4Tze napisao: 15 Jan 2023, 15:39 jbt jel tolka kriza kad meso za kulen kupuješ u Metrou?
Ako nemas domace i ako ces u nekom marketu da kupujes meso, onda kupi u Metrou.
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

Sestri su pre par god pisali kaznu za 54 ili 56 zaboravih tacno.
Odgovori