Pokusaj sa ciscenjem sifona ispod sudopere, ima isti efekatgrujicd napisao:Dobra prilika za svakog polu muškarca, kakvi smo većina danas, da se dohvati francuskog ključa i oseti žensko divljenje makar na 5 minuta

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Pokusaj sa ciscenjem sifona ispod sudopere, ima isti efekatgrujicd napisao:Dobra prilika za svakog polu muškarca, kakvi smo većina danas, da se dohvati francuskog ključa i oseti žensko divljenje makar na 5 minuta
S obzirom da ima slavina od par stotina eura, ne treba čuditi koliko su delovi za iste.ljubitelj napisao:Koje su ovo sulude cene.
grujicd napisao: 11 Nov 2020, 19:48 Dobra prilika za svakog polu muškarca, kakvi smo većina danas, da se dohvati francuskog ključa i oseti žensko divljenje makar na 5 minuta![]()
Ćuti, ne moj moja lepša polovina da te čujesebekkg napisao:Ja sam video kod rodjaka one cesme za sudoperu gde je sama cev slavine savitljiva, a ima i onaj dodatak da uvrtanjem moze da ima klasican mlaz ili onaj za ustedu vode. Kod njih je ta slavina oko 100e. Kod nas takvu nisam nasao. A dati 100e je ludost.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk