Oticicu ja u Mladenovac (malo je komplikovano u toku nedelje, posto mi je na poslu zesci guzvanjac), ali ako ne zele da mi odgovore na vrlo jednostavna pitanja - sta onda dalje ocekivati? Zvacu i telefonom, rekoh vec - to se podrazumeva.starac vujadin napisao:Nema od tog pisanija ništa, nego put pod noge i direktno pregovaranje bez cinculiranja. To je diler iz Mladenovca, a ne iz Lugana.
Zanimljivi oglasi
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Zanimljivi oglasi
Poslednja izmena od Delija u 16 Mar 2015, 23:47, izmenjeno 1 put ukupno.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Pitanje je da li ce neko da vidi to uopste, i ako vidi, da li ce odgovarajuca osoba sedeti za tim kompom...
Telefon u ruke ujutru
Telefon u ruke ujutru
- Delija
- Kontakt:
Zovem obavezno i pitam ista pitanja - nego sam u neku ruku na taj nacin hteo i da proverim njihovu ozbiljnost.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Mani proveravanje ozbiljnosti, sutra u Mladenovac i pregovaraj. Mani telefon, mani mail, zovi samo da pitas kada mozes da dodjes da ga pogledas.
Tapatalk Post
Tapatalk Post
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Odgovore koje že ti dati pismenio možeš i telefonski, a ne očekuj da ti daje iskrene odgovore na neka od ovih pitanja pismeno jer ne zna ko si. To ćeš lakše saznati na licu mesta. Ovako samo sebi sužavaš pregovarački prostor. S tim likom se može pričati, pusti "premium scenografiju" kupovine. Trebalo je da ih zoveš i pitaš osnovno bez previše detaljisanja šta te interesuje, da zakažeš termin da probaš auto, a onda kada te vide i ako je auto tebi dobar i svidi ti se, onda kreni da ideš u detalje. Tih koji zovu i maštaju ima puno, a oni koji dođu i mirišu na keš ima malo i oni to znaju.
Zanimljivi oglasi
meni je neverovatno da neko pita za razlog prodaje automobila 
ne vidim poentu tog pitanja ni kad vlasnik prodaje auto, a kad je diler u pitanju tek je smesno..
Sent from my iPhone using Tapatalk

ne vidim poentu tog pitanja ni kad vlasnik prodaje auto, a kad je diler u pitanju tek je smesno..
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Delija
- Kontakt:
@ADrei
Ne prodaje auto diler, vec ga usluzno prodaje za nekoga.
Ne mislis da bi bilo "malo" debilno da je diler pazario sam od sebe auto i da ga otplacuje na lizing?
@Markoni
Napisah vec:
U principu - u pravu ste, ali ako je sve cisto sa autom ja ne vidim bas nijedan razlog zasto ne bi odgovorili na vrlo jednostavna pitanja.
Smislicu nesto sutra. Jutro je pametnije od veceri...
Ne prodaje auto diler, vec ga usluzno prodaje za nekoga.
Ne mislis da bi bilo "malo" debilno da je diler pazario sam od sebe auto i da ga otplacuje na lizing?

@Markoni
Napisah vec:
To je znacilo - skoro pa nema trika do suboteDelija napisao:..."malo" je komplikovano u toku nedelje, posto mi je na poslu zesci guzvanjac...

U principu - u pravu ste, ali ako je sve cisto sa autom ja ne vidim bas nijedan razlog zasto ne bi odgovorili na vrlo jednostavna pitanja.
Smislicu nesto sutra. Jutro je pametnije od veceri...

Poslednja izmena od Delija u 17 Mar 2015, 00:08, izmenjeno 1 put ukupno.
Svakako ti neće reći iskren razlog prodaje ako krije nešto. Ne znam kako je tamo ali kad sam gledao mlade polovnjake u DE, bez problema su mi mailom slali sve info. Oni jeftiniji su uglavnom imali neki problem koji je i rešen u ovlašćenom.
- Delija
- Kontakt:
Pa upravo na to i ciljam.
Vec je dovoljno sumnjivo to sto je deklarisan kao prodat, pa je ponovo vracen u oglase i to sa razlicitim ciframa (ne samo cena u startu, vec i otkup na kraju lizing perioda)
Bio je i pre povlacenja u placenim oglasima, tako da nije varijanta brisanje pa ponovno dodavanje da bi ga gurnuli na vrh liste oglasa - pogotovo jer F30 u ponudi mogu da se nabroje na prste.
Nije to "Pera iz Sapca" vec ovlasceni prodavac / serviser. Ako bilo sta mulja - odustajem u startu.Delija napisao:U principu - u pravu ste, ali ako je sve cisto sa autom ja ne vidim bas nijedan razlog zasto ne bi odgovorili na vrlo jednostavna pitanja.
Vec je dovoljno sumnjivo to sto je deklarisan kao prodat, pa je ponovo vracen u oglase i to sa razlicitim ciframa (ne samo cena u startu, vec i otkup na kraju lizing perioda)

Bio je i pre povlacenja u placenim oglasima, tako da nije varijanta brisanje pa ponovno dodavanje da bi ga gurnuli na vrh liste oglasa - pogotovo jer F30 u ponudi mogu da se nabroje na prste.

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ma uzimaj..
Poslednja izmena od Day Walker u 17 Mar 2015, 00:20, izmenjeno 1 put ukupno.
Brzine idu u H-a !!!

- Delija
- Kontakt:
Koja konkretno?
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
E jbga editovao sam.. Posto sam naknadno video da ste vec to raspravili.
Pa za razlog prodaje npr
Pa za razlog prodaje npr

Brzine idu u H-a !!!

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ne mora da bude sumnjivo...možda su s nekim pregovarali, pa je to puklo ili zastalo, pa su vratili oglas i time možda vabe kupca da se otvori za još malo i da kupi auto.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Delija. Nije to Beč već Mladenovac
(i to magistrala van grada) Baš bih voleo da čujem taj telefonski razgovor

Boringly average, but also perfect for school run mums
- Delija
- Kontakt:
To je 140 km od NS-a i jos 140 km nazad iliti najmanje 5 sati uz vreme provedeno tamo.
Koji deo recenice - radim, imam frku na poslu, ne mogu da uzmem slobodan dan - nije jasan?
Tacnije - mogu, ali ne bi bilo kolegijalno, jer trenutno u setup-u projekta dosta toga zavisi od (iliti ceka na) mene.
Koji deo recenice - radim, imam frku na poslu, ne mogu da uzmem slobodan dan - nije jasan?

Tacnije - mogu, ali ne bi bilo kolegijalno, jer trenutno u setup-u projekta dosta toga zavisi od (iliti ceka na) mene.
Poslednja izmena od Delija u 17 Mar 2015, 00:34, izmenjeno 2 puta ukupno.