Novi Sad
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Novi Sad
Meni su pisali za 54 isto.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Ta kamera nema šanse da ima istu tačnost merenja kao radar tako da nema šanse da će da bude za 51. Zapravo uopšte ne znam kako to planiraju da implementiraju, mislim da po zakonu kamera tj radar za brzinu mora da te snimi u dolasku a ne odlasku. A ova je još pod nekim uglom u odnosu na auto. Nemam pojma. Sve mi to deluje kao mazanje očiju
zašto bi postojali radari u normalnim državama (ogromne kutije pored puta na visini automobila) koji fotografišu ako neka random kamera može sa 4m visine da radi to isto. A nešto sumnjam da su naši napredni po tom pitanju. Nigde veze s mozgom.
Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk

Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk
Možda samo nezavisno sudstvo popije priču da je odličan software u pitanju koji vrši uskladjivanje tg ugla. 
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Nekada nije bilo kamera, pa ni radara, i kao SF je delovalo da će neki tamo policajac da iz ruke "upuca" brzinu. Ma, bilo je čudno da ćemo juriti preko 30.petarboj napisao:Ta kamera nema šanse da ima istu tačnost merenja kao radar tako da nema šanse da će da bude za 51.
Vremena se menjaju, tehnologija napreduje, a narod se i dalje uzda u tolerancije, nepreciznosti, vađenje kod sudije i sl. To što nama ne odgovara, ne znači da ne postoji.
Možda i ne postoji, lažu masu dušmani, ali je i fejk kamera, uz više nego dobru medijsku pokrivenost, sasvim solidna prevencija u saobraćaju.
TapaT
Izmenjen je taj pravilnik za odlazak i dolazak odavno. Ali još uvek nije da se kamerom meri, za sada mora laser i sl. Mada će i to da menjaju izgleda, čitao sam danas negde (najavili za BG nove kontrole - pojas, telefon i sl.).
Verovatno bi i zakon morao da se promeni.
https://www.paragraf.rs/propisi/praviln ... acaju.html
Ne vidim da ovde samo kamera može biti dovoljna za merenje brzine. Samo radar, lidar i senzori
Edit:
Preduhitrio me @Heinz
https://www.paragraf.rs/propisi/praviln ... acaju.html
Ne vidim da ovde samo kamera može biti dovoljna za merenje brzine. Samo radar, lidar i senzori
Edit:
Preduhitrio me @Heinz
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Jos uvek ne moze kamera, al je pitanje trenutka koji ce doci, ali se nadam da nece bas skoro.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
NS u jednoj slici. Jedna stara zgrada, jedna krš novogradnja i stare porodične kuce u pozadini (koje čeka rušenje kad tad).

Ziveo sam tu na cosku (NIS zgrada na uglu s Kosovskom), ali je pakleno bucno i haoticno za bilo kakav normalan zivot. Ali svakako ce ove dve kuce dole na cosku rusiti, vec su dosta matori vlasnici. Sve ima da sabiju, pa ce onda ovi iz NIS zgrade gledati sta rucaju ovi prekoputa... zato smo i otisli odatle.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- Darko
Jos jedna iz istog kvarta. (Dok ih ne primete investitori)

Koja je to ulica? Mnogo su lepe te kuće da smo devojka i ja razmisljali da u tom stilu i gradimo mozda. Ako postoji jos majstora za to..
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
- Darko
Lončarska ulica.
To je sitno.
Ko se još jebava sa 1-2-3 kuće po gradu. To je za ove sitne investore.
Da najavim : kupljeno mnogo placeva na Sajlovu prema Rumenci i i tu se sada burgija da se radi plansko naselje ko NN.
Ko se još jebava sa 1-2-3 kuće po gradu. To je za ove sitne investore.
Da najavim : kupljeno mnogo placeva na Sajlovu prema Rumenci i i tu se sada burgija da se radi plansko naselje ko NN.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Sinoć na terasi listam forum, vidim ovu sliku i podignem pogled sa ekrana na ulicu i vidim Smarta sa slike na semaforu. 1:1.000.000.Darko napisao:Jos jedna iz istog kvarta. (Dok ih ne primete investitori)
Što se investitora tiče:
Zaštićena celina obuhvata ulice: Aleksandra Tišme, Almašku, Baranjsku, Đorđa Jovanovića, Zemljane ćuprije, Zlatne grede, Lončarsku, Matice srpske, Milana Vidakovića, Milana Rakića, Nikole Pašića, Petra Kočića, Pećku, Save Vukovića, Svetosavsku, Skerlićevu, Sterijinu, Tekelijinu, Trg Marije Trandafil i Hadži Svetićevu.
https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti ... lture.html
Sent from my MI 9 using Tapatalk