Zanimljivi oglasi
Re: Zanimljivi oglasi
Hahaha.
Ko zna ko je ovo kupio. Mozda neko iz kragujevca se produzio duze od gubera pa je morao da se vrati.
Ko zna ko je ovo kupio. Mozda neko iz kragujevca se produzio duze od gubera pa je morao da se vrati.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
5 sati? Do tamo za 2 a nazad za 1.5 i za kusur lepo jedes u onoj pečenjari i poneseš na posao i svi će da ti oproste sto kasniš.
Boringly average, but also perfect for school run mums
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Pa valjda mi treba neko vreme i da pogledam i probam glupi auto zbog kog sam otisao? 
Rekoh vec - cek da vidimo da li ce da odgovore i da se cujemo telefonom, pa cemo videti.

Rekoh vec - cek da vidimo da li ce da odgovore i da se cujemo telefonom, pa cemo videti.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Pa, da...posao se završava u "MB" ili "Daščari", kakvi mailovi, merenje debljine farbe, kakvi bakrači 

- Ji 4Tze
Pa ako ti je glupi onda ga nećeš ni kupiti
taj plac beše pred onim kružnim tokom kad se ide ka AP?

- Delija
- Kontakt:
Po komentarima mi se cini da niste obracali paznju na to da je rec o zvanicnom ovlascenom prodavcu / serviseru, a ne o nekom preprodavackom auto placu.
Bilo bi sjajno kad bi isti pratio forum i odgovorio kao covek
Bilo bi sjajno kad bi isti pratio forum i odgovorio kao covek

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Ji 4Tze
Ma da, sad će da retvituje samo da napravi blog putopisa iz Ženeve sa sve reportažom sa sajma.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Ne znam da li ti sledeca info moze biti od pomoci, ali ja sam tokom tri godine dve puta nedeljno prolazio pored Stefanovica i vecito je bilo bar 5-6 slupanih BMW-ova (i to dobrano) na parkingu pored. Secam se da mi je to bilo malo cudno za manjeg dilera (ako je i tada bio zvanicni?). Ne mora nista da znaci, ali ja bih dobrano isproveravao kompletan auto pre kupovine...
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Uvek mi se sviđalo kod Stefanovića što drži interesantna kola u ponudi, makar bila i teška za dalju prodaju...Maserati kabriolet

Da nižu cenu od delte a popravlja sa originalnim BMW delovima. Meni da nije osiguranje pokrilo motor u delti, verovatno bih ga radio u Stefanoviću.DukeNS napisao:Ne znam da li ti sledeca info moze biti od pomoci, ali ja sam tokom tri godine dve puta nedeljno prolazio pored Stefanovica i vecito je bilo bar 5-6 slupanih BMW-ova (i to dobrano) na parkingu pored. Secam se da mi je to bilo malo cudno za manjeg dilera (ako je i tada bio zvanicni?). Ne mora nista da znaci, ali ja bih dobrano isproveravao kompletan auto pre kupovine...
Što se tiče egzotičnih automobila, jeste da nije maserati, ali moj M3 je otišao za celih 25 sekundi pregovora sa njima.
- Delija
- Kontakt:
Za sada deluje manje-vise OK. Nisu odgovorili na poruku na http://www.polovniautomobili.com, ali smo se culi telefonom i ispricali oko svih pitanja. Dobio sam i broj sasije, tako da cemo videti da li ce NexT uspeti da iscupa neke informacije iz Delte...Delija napisao:Rekoh vec - cek da vidimo da li ce da odgovore i da se cujemo telefonom, pa cemo videti.
Ako i tu bude sve ok treba da prelomim koliku cifru zelim da platim i da se nekako lansiram do Mladenovca

I da otvoriš neku on-line aukciju za Civic-a

Ko pravi spisak zainteresovanih ?
Mozda i zaradis na transakciji
Saljem ti info u poruci, glupo je da pisem ovde. Ugl, sve je ok.