Da se covek prekrsti.
Prvo nasi su tek napisali spisak zelja (zahtev)sta bi moglo da bude interesantn za nasu vojsku s obzorom na mogucnosti i to je uruceno Rogozniju i on ce to predati na razmatranje Ruskoj strani. Daleko smo mi jos do realizacije.
Poslednja izmena od BAJKER u 13 Jan 2016, 13:38, izmenjeno 1 put ukupno.
Kolike su šanse da Srbija dobije nešto naoružanja besplatno, s obzirom da Rusija nema neki uticaj na Balkanu? Jes' da s Bugarima imaju neke odnose ali oni su Nato.
Tesko u svetlu priblizavanja ka nato-u, koji se tajno odvija,
ako bi se to promenilo, vrlo realno, imaju oni toga koliko hoces i menljaju ga intezivno sa s-400
Nema od toga ništa dok god se ne svrstamo negde. Mi bi u Evropu, ali ne bi u NATO. Uzimali bi od Rusa oružje (na poklon, naravno, jer para nemamo), ali ne bi baš ni sa njima u neki savez. Neće da može. Neka otkažu sve Evropi i pokažu zube, eto sutra i S-400 a ne S-300. No od toga ništa, a i bolje. Neka kupe tih par aviona (ili okrpe postojeće) da imamo čime da čuvamo vazdušni prostor (da ne plaćamo drugome) i to je to. Ako ikad i dođe do "stani- pani", biće dovoljan i po kalaš i ranac municije svakom, od nekog frontalnog sukobljavanja sa bilo kim ionako nema ništa (a i polovina vojno sposobnih sigurno više ne bi htela u nikakav rat). Valjda nas je nečemu naučila skorija istorija.
Niko u ovoj zemlji ko je bio na vlasti niti ko će biti nije kapacitet, niti je zemlja kapacitet da izigrava nesvrstanost. Imaš 3 varijante:
1. prikloniš se 1, 2 te prca
2. prikloniš se 2, 1 te prca
3. ne prikloniš se nikome, 1 i 2 te prcaju
Ma, mi smo opcijs 4! Prcaju te i 1 i 2 a prcaju te i tvoji lokalni majmuni. E ti lokalni su najgori. Em ti uvalju koske, em te loze em te karaju pa ti blizance prave. >:)
nidza napisao:Niko u ovoj zemlji ko je bio na vlasti niti ko će biti nije kapacitet, niti je zemlja kapacitet da izigrava nesvrstanost. Imaš 3 varijante:
1. prikloniš se 1, 2 te prca
2. prikloniš se 2, 1 te prca
3. ne prikloniš se nikome, 1 i 2 te prcaju
Mi smo trenutno čvrsto na opciji 3.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Cica Maca napisao:Ma, mi smo opcijs 4! Prcaju te i 1 i 2 a prcaju te i tvoji lokalni majmuni. E ti lokalni su najgori. Em ti uvalju koske, em te loze em te karaju pa ti blizance prave. >:)
Sent from my Sony Xperia
Nego Cica Maco sta bi sa onom lepojkom sto radi u OKB Sukhoi Posto si se pokazao da nisi dobio poziv posete njihovom birou
Lele ima da me utepa cim me vidi