Mislio je to zbog toga sto ti je bilo najbitnije kod klime da ima wifi, a to ke tezak gimmick

Dobra je ta Mission, ukenjalo te da sa malo informacija pazaris solidnu klimu.
To je za te novce best buy, sledeci stepen je Fujitsu za 60k, oa Fujitsu sve do 1000e, a onda Toshiba i Daikin.
Fujitsu je kod nas ekstremno jeftin, pa je best buy u toj nekoj Japan premium klasi i generalno ima najjace uredjaje, dok je Toshiba najtisa i mislim da pruza najveci komfor, a Daikin je nesto poput Toshibe sa gadgetima
Elem, da pojasnim za wifi.
Imas da pazaris za 20e wi fi IR controller i da upravljas klimom koja nema wifi.
Evo, ova moja kosta kao 2 tvoje i generalno je poprilicno jaka klima, a nema wifi.
Od svega mi najvise smeta sto nema backlight daljinskog, koji je novijeg dizajna, fancy i lep, jer uvece nemam pojma na sta sam promenio, niti pamtim sta je bilo.
Koliko mi je wifi bitan, vidis i po tome sto sam merac atruje platio 1800 dinara, ako se secam i ovaj sat ispod klime sam platio 3k dinara kada sma uzeo klimu, da mi pokazuje unutra i napolku temp, a nisam uzeo wi fi controller od 20e

Klima mi radi na 25 i ne gasim je. Bude mi hladno(posto stalno drzim prozor barem na kip, sada je sirom otvoren), pojacam za 1, bude mi toplo, smanjim za 1 i to je to

Leti ista ohladi prostoriju za minut, pa nema potrebe da je palim ranije.
Opet, postoje tajmeri za svaki dan, kada da se pali i gasi, pa namestis za dolazak sa posla recimo ili sta vec i miran si, ako je to vec bitno.
I ja sam jurio svakakve opcije, pa zamalo kupio gree u crown, ali onda prelomio za fujitsu i nista od onih funkcija mi ne nedostaje
Sent from the 7th edge of the 3rd World.