Dobro veče
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Re: Dobro veče
Hahahha, Gagi... 

Dosla je naredba odozgo...
Sledece pominjanje KS i forum ide pod led.
Sledece pominjanje KS i forum ide pod led.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Nisam par dana u toku, i nisam imao nameru da dizem halabuku, ko zna zasto je to sve dobro. Nemojte se opterecivati i budite zdravi 

- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Video sam na televiziji primer nase drzavljanke. Isla poslovno u italiju na par dana.
Dobila je vakcinu, revakcinu, potvrdu, test na antitela, pozivno pismo ital. kompanije, rezervaciju hotela. Dosla na granicu kazu nemate i pcr test. Morala da radi.
Kad je ulazila nazad u srb. Rekli joj karantin ili pcr test.
Sad je u karantinu u svojoj kuci.
Dobila je vakcinu, revakcinu, potvrdu, test na antitela, pozivno pismo ital. kompanije, rezervaciju hotela. Dosla na granicu kazu nemate i pcr test. Morala da radi.
Kon je rekao da su revakcinisani, tri nedelje nakon revakcinacije izuzeti od bilo kog karantina. Kao da je to usvojeno 5.3 ali ne mogu da nađem tu odluku nigde.
Послато са SM-G973F помоћу Тапатока
Послато са SM-G973F помоћу Тапатока
Tražim nešto po forumu što se pisalo o antitelima, i ne mogu da nadjem. Tek sad vidim da ste vi ladno obrisali/sklonili Corona temu.
Zbog par budala koje niste u stanju da iskontrolišete šta baljezgaju? Neverrovatno.
Zbog par budala koje niste u stanju da iskontrolišete šta baljezgaju? Neverrovatno.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Novosadjani, sto buse ovi na keju? Nije valjda da nafte imamo 
Sent from my iPhone using Tapatalk

- Darko
I ja se to pitam svaki put kad prelazim most? Mozda neka "panoramska" platforma?
U čemu je problem? Gledao sam isti prilog i ja, sve je u skladu sa propisima. Nigde nije propisano da sa revakcinom imaš bilo kakvo izuzimanje od procedure.Darko napisao: 19 Mar 2021, 12:30 Video sam na televiziji primer nase drzavljanke. Isla poslovno u italiju na par dana.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Mozda je neki mostic u planu ili neko od ovih vodecih trazi rupu u saksiji... video sam i one stative sto geometri koriste.Darko napisao:I ja se to pitam svaki put kad prelazim most? Mozda neka "panoramska" platforma?
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Ima li neko da se razume u web severe?
Pitaj pa mozda neko zna, sirok je pojam.
Imam web server koji radi na CentOS7. U php.ini fajlu je podešeno upload_max_filesize na 2M i post_max_size na 8M. Verzija php-a je 7.4.
Na tom serveru radi forum koji koristi invisionpower 4.5 skriptu legalno kupljenu. Korisničke dozvole su dobre ali iz nekog razloga ne mogu da ubacim u attachment ništa što je veće od 100kb. Danima razbijam glavu ali ne mogu da provalim do čega je. Verzija foruma je aktuelna i bez ikakvih plugina. Pisao sam i podršci ali oni prebacuju problem na server a momak iz hosting podrške kaže da je kod njih sve ok.
Na tom serveru radi forum koji koristi invisionpower 4.5 skriptu legalno kupljenu. Korisničke dozvole su dobre ali iz nekog razloga ne mogu da ubacim u attachment ništa što je veće od 100kb. Danima razbijam glavu ali ne mogu da provalim do čega je. Verzija foruma je aktuelna i bez ikakvih plugina. Pisao sam i podršci ali oni prebacuju problem na server a momak iz hosting podrške kaže da je kod njih sve ok.
- Darko
Iz bih, cg i mak moze da udje ko i kako hoce, zarazen i nezarazen bez ikakve kontrole. A naš drzavljanim revakcinisan i sa testom na antitela, samo zato sto dolazi iz italije mora u karantin. Ako tu ima zdrave pameti i logike..jaksa napisao: 19 Mar 2021, 13:36U čemu je problem? Gledao sam isti prilog i ja, sve je u skladu sa propisima. Nigde nije propisano da sa revakcinom imaš bilo kakvo izuzimanje od procedure.Darko napisao: 19 Mar 2021, 12:30 Video sam na televiziji primer nase drzavljanke. Isla poslovno u italiju na par dana.
Poslednja izmena od Darko u 19 Mar 2021, 15:01, izmenjeno 2 puta ukupno.