Računari
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Re: Računari
Ja imam već tri godine BenQ gw2750, i baš sam zadovoljan. Panel je VA, što meni više odgovara nego IPS Dell koji drug ima.
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Koji konkretno Dell je u pitanju? Jel mozes malo utisaka da napises i o jednom i o drugom?
Kakav je BenQ po pitanju probijanja pozadinskog osvetljenja? To mi nekako najvise bode oci kod monitora i TV-a.
@Floyd

Kakav je BenQ po pitanju probijanja pozadinskog osvetljenja? To mi nekako najvise bode oci kod monitora i TV-a.
@Floyd

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Ovo je cena koliko će tebe da košta ili je ovo cena od koje treba odbiti AFU?Delija napisao:Baba koja se predomislja...![]()
Jos za monitor treba da vidim sta i kako i to je (valjda) konacno to...Kod: Obeleži sve
CPU: Intel i5-6600K 210 MB: Gigabyte GA-Z170-HD3 100 Cooler: LC POWER Cosmo Cool LC-CC-120 20 RAM: G.SKILL 16GB Ripjaws V DDR4 3200MHz (2x 8Gb) 80 VGA: MSI GeForce GTX 1060 6Gb 270 HDD 1: SSD Samsung EVO 850 500Gb 130 HDD 2: Western Digital Blue 4Tb 135 Case: Fractal Design Define R5 Titanium 100 PSU: Seasonic S12 II 620W 75 DVD-RW: Samsung SH-224DB/BEBE 15 Monitor: BenQ GW2760HS 205 ------------------------------------------------------------------------------------------------ 1340 €
Odlična kombinacija za te pare.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Pozdravljam povratak na i5. Bilo mi je glupo da komentarišem kad si krenuo tu da štediš, ali u zadnjih 5-6 godina se isplati uzeti jači procesor ako možeš da platiš, jer ih ne gazi vreme kao nekad i dugo će biti aktuelan.
- maxer

A podržavam i izbor brže memorije u zadnjem pregledu komponenti

Poslednja izmena od maxer u 23 Sep 2016, 16:09, izmenjeno 1 put ukupno.
Ovde je i7 6700k 90 evra skuplji ali uz njega dobijaš free i neke igre (Tom Clancy's Rainbow Six Siege, Warface, Final Fantasy XIV: A Realm Reborn und World of Tanks) pa je razlika manja.
S druge strane nije ni i5 loš. Dodaj za i7, pa 32 GB RAM-a, pa malo jaču ploču, PRO SSD, 1070... ode cena 70% gore a pitanje je da li treba.
S druge strane nije ni i5 loš. Dodaj za i7, pa 32 GB RAM-a, pa malo jaču ploču, PRO SSD, 1070... ode cena 70% gore a pitanje je da li treba.
- Delija
- Kontakt:
@grujicd
Ma uvek slobodno komentarisi sve. Pa zato i pitam ovde na forumu za misljenje jer smo svoji
I kad se ne slozim oko necega, ne znaci da ne cenim sva vasa misljenja.
Ovo mu dodje kao razmisljanje naglas - tek kad "izgovorim" vidim neke greske
I za monitor sam prihvatio sugestiju da bi idealno bilo 1440p, ali tu stvarno nisam siguran sta mi je najpametnije, pa mozda najbolje da uzmem nesto jeftinije, a provereno, pa kasnije mogu to da uvalim caletu - tek on je corav
, a ja da uzmem nesto jace.
Ranije sam bas pratio kretanja hardware-a, ali sam u poslednje vreme zardjao
@maxer
To su cene koje se nude na KP od strane ekipe koja dovlaci iz Madjarske, a uz proveru na madjarskim sajtovima to mu dodju manje-vise cene tamo sa sve ukljucenom AFA-om, tako da deluju realno, a mozda bi cak i mogle malo dole ako se uzme sve komplet - kad konacno prelomim za konfiguraciju trazicu konkretnu ponudu.
Ma uvek slobodno komentarisi sve. Pa zato i pitam ovde na forumu za misljenje jer smo svoji

I kad se ne slozim oko necega, ne znaci da ne cenim sva vasa misljenja.
Ovo mu dodje kao razmisljanje naglas - tek kad "izgovorim" vidim neke greske

I za monitor sam prihvatio sugestiju da bi idealno bilo 1440p, ali tu stvarno nisam siguran sta mi je najpametnije, pa mozda najbolje da uzmem nesto jeftinije, a provereno, pa kasnije mogu to da uvalim caletu - tek on je corav

Ranije sam bas pratio kretanja hardware-a, ali sam u poslednje vreme zardjao

@maxer
To su cene koje se nude na KP od strane ekipe koja dovlaci iz Madjarske, a uz proveru na madjarskim sajtovima to mu dodju manje-vise cene tamo sa sve ukljucenom AFA-om, tako da deluju realno, a mozda bi cak i mogle malo dole ako se uzme sve komplet - kad konacno prelomim za konfiguraciju trazicu konkretnu ponudu.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- maxer
Znači oni uzimaju celu AFU od 27% ... bogme - lepo zarađuju.
Jeste ali ne vraća se ceo porez, treba ići tamo ovamo stalno, treba dati carinicima i treba izbeći da zaglaviš zatvor.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
- Delija
- Kontakt:
Oni ozbiljni ispostuju i garanciju iliti prave buffer i za reklamacije, ali na to ne racunam bas previse - ako ode u 'aps - nema nista od toga 
Ali oni veci zaradjuju samo tako...

Ali oni veci zaradjuju samo tako...
Imaš proverenog čoveka u NS, ja ne bih tražio dalje. Vidim da on nema 6500k, ali ima 6600k za 5e više...
Naravno da zarađuju samo tako kao i svi koji rade bilo šta nelegalno

- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Fantasterrific 

- Delija
- Kontakt:
Na njega sam primarno i mislio... 

- maxer
Pošalji mi na PP kontakt za tog proverenog (i kratko zašto mu veruješ)