Dobro veče
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Re: Dobro veče
Za gubljenje kose najviše pomaže mašinica i da pređeš na kratku frizuru 

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Serapeptaza 2 nedeljejaksa napisao:Za post kovid simptome, nešto slično umoru, šta je preporučeno od vitaminske terapije?
Послато са SM-G780F помоћу Тапатока
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Dobio sam malopre SMS da sam se vakcinisao i da za 12 nedelja imam revakcinu.
Inace sam pre 10 dana imao revakcinu kineskom.
Na kom linku mogu da proverim status, ono nesto novo sto su ubacili?
Inace sam pre 10 dana imao revakcinu kineskom.
Na kom linku mogu da proverim status, ono nesto novo sto su ubacili?
Jesi li prijavljivao preko svog telefona nekoga od familije?
Послато са SM-G973F помоћу Тапатока
Послато са SM-G973F помоћу Тапатока
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Da ali je odavno zavrsio (cale).
- stefankmn
- Pobednik Garaža - Kup takmičenja
- Pridružio se: 03 Feb 2015, 12:09
- Garaža: VW PASSAT B8 1.6 TDI
Društvo, jel vam se dešavalo da na mail dobijate ponude za saradnju sa nekim stranim brendom koji vas je pronašao preko instagrama, uglavnom nude svoje proizvode a traže da ih pomenete na svom profilu? Do sad sam imao mozda 5 6 takvih mailova sa ponudama ali nikad na njih nisam odgovorao
da nisu neki pokušaji prevare?
Evo npr poslednji mail koji mi je stigao.
"
I hope you are good and safe in these weird times.
I really like your style, so I just thought I’d reach out. I would love to see you sport my brand T-post
, the world's first wearable magazine. So, if you like it, just hit me right back and I’ll hook you up with a free shirt/magazine so you can try us out for real.
https://t-post.com/
Hope to hear from you soon.
With respect.
/Peter
Peter Lundgren
Founder and Editor-in-Chief
T-post
V. Strandgatan 5
903 26 Umea
Sweden
Site: t-post.com
Instagram: @t_post
"
Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Evo npr poslednji mail koji mi je stigao.
"
I hope you are good and safe in these weird times.
I really like your style, so I just thought I’d reach out. I would love to see you sport my brand T-post

https://t-post.com/
Hope to hear from you soon.
With respect.
/Peter
Peter Lundgren
Founder and Editor-in-Chief
T-post

V. Strandgatan 5
903 26 Umea
Sweden
Site: t-post.com
Instagram: @t_post
"
HOW DO I PAY?
As a T-post® subscriber, your payment for the upcoming pack will be taken care of automatically around the 1st each month from your registered credit card. All withdraws and deliveries can be closely monitored in your personal Member Area.
As a T-post® subscriber, your payment for the upcoming pack will be taken care of automatically around the 1st each month from your registered credit card. All withdraws and deliveries can be closely monitored in your personal Member Area.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
milanns napisao: 29 Mar 2021, 16:59 Nema sta moj drugar nije probao. Na kraju je doduse svakako ocelavio, pa isao na presadjivanje, to je tek cirkus...
Znam za jednog takvog. Mozda nam je drugar zajednicki.

Imao je video na sličnu temu na AXE-u. Pogledaj video, možda ti pomogne da se odlučiš šta dalje.
- stefankmn
- Pobednik Garaža - Kup takmičenja
- Pridružio se: 03 Feb 2015, 12:09
- Garaža: VW PASSAT B8 1.6 TDI
Ovo je kad udjes na sajt pa pise o plaćanju, u mailu pominje da pošalje za džabe kolko sam skontao, jedino ako ne misli posle ds kaze isto to što si kopirao i ti ovdeBax napisao:HOW DO I PAY?
As a T-postsubscriber, your payment for the upcoming pack will be taken care of automatically around the 1st each month from your registered credit card. All withdraws and deliveries can be closely monitored in your personal Member Area.

Celavost ti nabaci tipa 10-15 godina vise na pleca. E sad na tebi je, hoces li to da svaris, mada nije bas ugodno iskustvo.
Bolje je imati kosu nego nemati, ali ima i dobrih strana. Npr ne ostaju ti dlake u kadi kad se tusiras...
Salim se malo, ali sta je tu je, sto bi reko DR Haslanagic, kolki si - tolki si.
Bolje je imati kosu nego nemati, ali ima i dobrih strana. Npr ne ostaju ti dlake u kadi kad se tusiras...
Salim se malo, ali sta je tu je, sto bi reko DR Haslanagic, kolki si - tolki si.
Ne deluje kao prevara, covek prodaje svoj proizvod, mozda ima plan da ga neko malo i promovise, ali ne vidim da ti je nesto specijalno ponudio sem majce.stefankmn napisao: 29 Mar 2021, 21:59Ovo je kad udjes na sajt pa pise o plaćanju, u mailu pominje da pošalje za džabe kolko sam skontao, jedino ako ne misli posle ds kaze isto to što si kopirao i ti ovdeBax napisao:HOW DO I PAY?
As a T-postsubscriber, your payment for the upcoming pack will be taken care of automatically around the 1st each month from your registered credit card. All withdraws and deliveries can be closely monitored in your personal Member Area.
![]()
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ako mogu Jason Statham i Bruce Willis da budu ćelavi i da im ne smeta, možemo i mi. Tu smo negde 
Žena se smeje kad mi vidi stare slike sa kosom, upoznala me je ćelavog i ništa tu nije smetalo.

Žena se smeje kad mi vidi stare slike sa kosom, upoznala me je ćelavog i ništa tu nije smetalo.
i Johnny Sins je celav