Ja samo napisao poredjenja radi, ali dobro...inace verujem da je kod ove Honde to i izrazenije jer je hauba strmije postavljena pa je prakticno celom povrsinom izlozena onom sto nalece od vozila ispred.NexT napisao:Pa zaboga, svaki auto ima tackice na haubi. Vozi ga par puta na otvorenom zimi, i ostace par oziljaka.
Jos je to japanac sa japanskom 0.01 mikron debljinom laka.
Honda Civic 8. generacija
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Honda Civic 1.8 8. generacija

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Vec sam pisao i da su crvena i crna boja jos na sve to posebno osetljive.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
ako hoces nov auto lepo odes i kupis nov auto, kao sto je Delija i uradio
Kad sam prodavao A3, zove me covek i kaze da bi mozda dosao ovih dana da pogleda auto, pita me gde zivim posto poznaje taj kraj, i kao cucemo se jos... dolazi sutra ujutru 14.jan je bio u 7sati(znaci posle srpske nove godine) nenajavljen, kao imao je prevoz malo ranije, pa da pogleda auto i da vidi kako pali na mrazu
rekao sam mu da je auto na 20 stepeni u garazi a ja u krevetu... da dodje neki drugi dan u pristojno vreme i da se najavi ako hoce da pogleda auto... taj dan nije mogao da ga vidi iako je dosao iz grada koji je na 150km od mene.

Kad sam prodavao A3, zove me covek i kaze da bi mozda dosao ovih dana da pogleda auto, pita me gde zivim posto poznaje taj kraj, i kao cucemo se jos... dolazi sutra ujutru 14.jan je bio u 7sati(znaci posle srpske nove godine) nenajavljen, kao imao je prevoz malo ranije, pa da pogleda auto i da vidi kako pali na mrazu

rekao sam mu da je auto na 20 stepeni u garazi a ja u krevetu... da dodje neki drugi dan u pristojno vreme i da se najavi ako hoce da pogleda auto... taj dan nije mogao da ga vidi iako je dosao iz grada koji je na 150km od mene.
Poslednja izmena od ADrei u 03 Feb 2014, 16:52, izmenjeno 3 puta ukupno.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ne znam koliko se Stevi svidja aktuelna generacija da bi kupio nov.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Delija napisao: A zasto tebi smeta to sto neko hoce polovan auto u odlicnom, a ne samo u dobrom stanju?
Ako ja kazem da mi je auto "kao nov", onda to znaci upravo to - moze da ima par tackica i to je to. A ne da je iscukan i krpljen dunsterski sa svih strana. Ako je tako - onda necu da napisem nista, a ne da se*em bezveze nesto sto ce se videti da nije tacno cim neko pogleda auto.
Da je to sve sredjeno kako treba i zamenjeno originalnim delovima (ako je potrebno) onda to uopste nije problem - retko koji auto nije blago cuknut na parkingu od strane nekog pajsera. A ovako, ne vidim razlog da branik ne bude upasovan kako treba osim ako nesto nije iskrivljeno ili puklo pa i ne moze da se upasuje kako treba i/ili da bude krpljen tako da se to tako lako vidi.

I ja pratim već neko vreme svemirce - malo ih ima, oni koji valjaju prodaju se u roku od 2-3 dana.
Ja sam pre 10tak dana razmišljao da kupim onaj sivi 3 meseca star, prešao 6150 km - kažu da je zamena staro za novo, prodao se za 2-3 dana, cena je bila 15500 ali su rekli da može za 15000. Steva je takođe pisao o njemu. Meni je i tu bila frka - kako ga je neko vozio i razradio, šta mu se desilo kad ga menja posle 3 meseca i gubi oko 2500 eur na njemu.
Onaj žuti koji sad prodaju sa 1000 km sam ja vozio kao test vozilo novembra - prodavac je insistirao "gazi preko 6500 obrataja, tek se tad oseti šta taj motor može...", i ko zna koliko je njih tako vozilo, posle par km vožnje po gradu nagazi ga maksimalno...
O drugim svemircima koji se vrte da ne pričam - onaj crveni 5d se (ne)prodaje skoro godinu dana, kakvo li je tek njegovo stanje kad toliko dugo stoji...
Iako je to kozmetika ja potpuno razumem Stevu, jeste dosta jeftinije nego nov, ali... Uostalom, prilično jasno je rekao da je spreman da plati koliko auto vredi, i da se nije ni pogađao kad ga je gledao. Hoće da izbegne problem, da kupi auto i bude miran 4-5 godina.
Zato ću ja verovatno i kupiti nov auto (sa manje opreme), nego neki koji mi izaziva sumnje...
Burazerova Astra 1,7 CDTI, da je ne ureknem, je auto sa 0 problema, full fabricki.
Nema ogrebotine, ima jednu crtu na braniku od 10 cm,par tackica na vratima sa parkinga.
To je sve, 80.000km, 4 godine.
Cak i fabricke plocice, moze da se gaze jos 20-30.000km...
Ali taj auto nije na prodaju, i dobar se auto lako proda, nevezano za cenu,i to su kupci u redu za njega...
Ovo sa niskim hvatanjem kvacila, je u najmanju ruku cudna konstatacija, kvacilo je hidraulicno samostelujuce.
Nema ogrebotine, ima jednu crtu na braniku od 10 cm,par tackica na vratima sa parkinga.
To je sve, 80.000km, 4 godine.
Cak i fabricke plocice, moze da se gaze jos 20-30.000km...
Ali taj auto nije na prodaju, i dobar se auto lako proda, nevezano za cenu,i to su kupci u redu za njega...
Ovo sa niskim hvatanjem kvacila, je u najmanju ruku cudna konstatacija, kvacilo je hidraulicno samostelujuce.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Meni su pricali da sam lud i da trazim previse za moju Astru G, a kupio ju je prvi koji ju je i pogledao 

Brzine idu u H-a !!!

U zemlji prevaranata, postenje je uvek bilo na ceni...
Nadji auto od poznanika, i api to ako zelis polovan auto.
Nadji auto od poznanika, i api to ako zelis polovan auto.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Ako je mahanički skroz ispravan, motor bez nekih čudnih zvukova, ako je dobar u vožnji i svi vitalni delovi na vozilu su dobri obori malo cenu i kozmetičke detalje sredi onako kako ti želiš. Pločice su potrošni deo. Vek trajanja zavisi od načina vožnje. Po tvom pisanju sam video da je tvoj način vožnje smiren i lagan tako da će tebi verovatno dosta duže trajati. Sam motor na toj kilometraži trebalo bi da je u fabričkom stanju.
Ako ti se u globalu sviđa, i majstori daju zeleno svetlo što se tiče motora a tebi legne kada ga voziš
, sredi detalje i uživaj.
Ako ti se u globalu sviđa, i majstori daju zeleno svetlo što se tiče motora a tebi legne kada ga voziš

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Vidiš da ga nije ni pregledao mehanički. To se digne na dizalicu i dole sve lepo vidi, da l je udaran i sl da ne bajaš sa balastima..
Je l nije registrovan ili nije vlasnik hteo da ga tera kod majstora u servis na proveru?
Zar nema knjižicu iz Delte?
Je l nije registrovan ili nije vlasnik hteo da ga tera kod majstora u servis na proveru?
Zar nema knjižicu iz Delte?
Boringly average, but also perfect for school run mums
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Gde je mnogo babica, tu su deca kilava...konzilijum majstora i niste gledali mehaniku, dijagnostiku, proverili servisnu istoriju...niste ga ni vozili.
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Ovo je dobro receno. Necu ja ovaj auto za 7000e, ali se ne poklapa prica vlasnika sa opisom "auto je bukvalno nov".jocas napisao:I ja pratim već neko vreme svemirce - malo ih ima, oni koji valjaju prodaju se u roku od 2-3 dana.
Ja sam pre 10tak dana razmišljao da kupim onaj sivi 3 meseca star, prešao 6150 km - kažu da je zamena staro za novo, prodao se za 2-3 dana, cena je bila 15500 ali su rekli da može za 15000. Steva je takođe pisao o njemu. Meni je i tu bila frka - kako ga je neko vozio i razradio, šta mu se desilo kad ga menja posle 3 meseca i gubi oko 2500 eur na njemu. Iako je to kozmetika ja potpuno razumem Stevu, jeste dosta jeftinije nego nov, ali... Uostalom, prilično jasno je rekao da je spreman da plati koliko auto vredi, i da se nije ni pogađao kad ga je gledao. Hoće da izbegne problem, da kupi auto i bude miran 4-5 godina.
Zato ću ja verovatno i kupiti nov auto (sa manje opreme), nego neki koji mi izaziva sumnje...
Enterijer 10/10, mehanika 10/10, eksterijer 8/10. Nov auto nema ovoliko spolja radjenih delova. Znam da je to neminovno u BG.
Nismo dizali auto na dizalicu zato sto nije bilo potrebe, dobro se pregledao. Jedine bitne zamerke su kozmetske prirode.
Meni bode oci to sto nije malo: puno elemenata ima da imaju "crvcak". Realno se ne trebaju svi farbati, i za 200-250e se sve sredi.
Uz auto idu i 4 letnje gume, Miselin Primacy 225/45/17, DOT 11, tako da je to ok.
Sto se tice balasta ovako mi je receno: prethodni vlasnik je tu nesto budzio oko bixenona, pa se zato razlikuju. Treba to jos proveriti.
Servisna dokumentacija kaze da je na 20000km radjen servis u Centru S, i da je u kasko zapisnik upisano nesto tipa "uspricavanje boje na zadnjem braniku".
Papir iz Mercedesa kaze da je u julu mesecu prosle godine imao 25000km, kada je uzet kao staro za novo, pa se doplatilo za neku Mecku.
Imam pacijenta koji je radio u MB i rekao mi je da auto sigurno nije havarisan posto MB takve ne uzima i ovim opcijama.
Zelim da budem realan, hladne glave. Necu da se ciganisem i kazem "dam ti 9500e, hoces-neces", i necu zbog par stotina eura da izgubim auto.
Ponudio sam 10000e umesto 10250e, sad cu videti sta ce on reci.
@ Ji 4Tze: kupljen je u Centru S.
Registrovan je do novembra-decembra ove godine.
Vozili smo ga, ide kao strela. Nista ne krcka.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
-
- Banned
- Pridružio se: 26 Jan 2012, 13:12
stevo nije mi jasno kako ste utvrdili mehaniku a da ga niste digli na dizalicu bez obzira na papire i ostalo?Izvini ali ja ni u kom slucaju bez dizalice ne bih razmisljao o kupovini.

Alfi pada cena isto koliko brzo ubrzava do sto
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Napiši onda sve šta ste radili. Kad pišeš samo o manama, onda se dobija pogrešan utisak.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
A kako da pise kad je racunao na to da ga je vec kupio, a onda se razocarao?
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...