Kamera za kola
Re: Kamera za kola
Za te pare nema, a da valja.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
A verzija samo sa prednjom kamerom?
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Dodaj malo i kupi ovu sto sam ja postavio iznad tvog posta, Mini 0805, jer je kvalitet neverovatno dobar, a trenutno kosta 65e, sa besplatnom postarinom.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Mares napisao:Prednost bi bilo da ide u paketu sa kamerom koja se kaci i nazad, da snima i situaciju od pozadi (ako to ima?)

Koja je fora na aliju sa prodavcima koji daju velike popuste, a pri tome nemaju feedback? Pretpostavljam da je velika verovatnoca da je neki scam, ili su novi na aliju pa zele da se probiju, pa reko aj da proverim jer sam do sada kupovao samo jednom sa alija neku bater lampu...
Konkretno mislim na ponudu za ovu kameru http://www.aliexpress.com/item/G1WH-2-7 ... _74_75,0_0
Redovna cena je cca duplo skuplja. Koliko je kupac zasticen u slucaju prevare od ovakvih prodavaca?
Konkretno mislim na ponudu za ovu kameru http://www.aliexpress.com/item/G1WH-2-7 ... _74_75,0_0
Redovna cena je cca duplo skuplja. Koliko je kupac zasticen u slucaju prevare od ovakvih prodavaca?
Sta tacno ovo treba da nam pokaze, video player na kompu?
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Pa ima G sile, i sve informacije
Valjda sam snimak sada je dobar kod svih
Valjda sam snimak sada je dobar kod svih
Upravo. Uz sliku se snima GPS pozicija, brzina, nadmorska visina a preko G senzora ubrzanje auta po sve 3 ose tokom kretanja.
Heroj, nije nikakva provokacija prosto pokazuje da postoji nesto drugacije.
Heroj, nije nikakva provokacija prosto pokazuje da postoji nesto drugacije.
Haha, pa nisam ni mislio da je provokacija, ne vidim kako bi migla biti uopste, samo sam ocekivao neki snimak 
Grujo, daleko od toga da sve sada prave dobre snimke, cak bih rekao da velika vecina pravi krs snimke.
Evo, prvo ovi Kinezi sto se ovde razmatraju.
Svakako bih preporucio svakome da odmah pazari sto bolju i skuplju kameru moze, jer svako ko je kupio Kineza, brzo gleda da promeni, ukljucujuci i mene
Sent from my Sony

Grujo, daleko od toga da sve sada prave dobre snimke, cak bih rekao da velika vecina pravi krs snimke.
Evo, prvo ovi Kinezi sto se ovde razmatraju.
Svakako bih preporucio svakome da odmah pazari sto bolju i skuplju kameru moze, jer svako ko je kupio Kineza, brzo gleda da promeni, ukljucujuci i mene

Sent from my Sony
Ti nisi merodavan,tebi je sve sranje,ti imas dve kamere za voznju unazad,mozes 3D Avatara da snimas 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Nije mi zgodno da snimak uploadujem preko mobilne mreze.
Sam snimak po danu je meni ok, vidi se sve sto treba. 2 mega pidela je kamera pa bi trebalo da su ok snimci pretpostavljam posto i samo socivo nije malecno vec slicno onima na kamerama za nadzor. Bar na izgled.
Nocu jos nisam snimao a tu se verovatno lakse uocavaju razlike i mane u slici.
Sam snimak po danu je meni ok, vidi se sve sto treba. 2 mega pidela je kamera pa bi trebalo da su ok snimci pretpostavljam posto i samo socivo nije malecno vec slicno onima na kamerama za nadzor. Bar na izgled.
Nocu jos nisam snimao a tu se verovatno lakse uocavaju razlike i mane u slici.
Narucio sam sa Alija Novatekovu G50...kontam bice mi ok.