2013 Mercedes-Benz S Class - sedan & coupe
Re: 2013 Mercedes-Benz S Class - sedan & coupe
Lep auto ali ko gleda auto pored one kuce 

Ne deluje mi kao kuca...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Mercedes-Benz S65 AMG Coupe

Under the hood is a V12 6.0-liter twin-turbo engine sourced from the S65 AMG Sedan outputting 630 PS (463 kW) and 1,000 Nm (737 lb-ft) of torque. It will cover the 0-62 mph (0-100 km/h) run in 4.1 seconds (0.2s faster than S63 AMG Coupe) before hitting an electronically-limited top speed of 155 mph (250 km/h) in Europe and 186 mph (299 km/h) in United States.
Power is channeled exclusively to the rear wheels through an AMG SPEEDSHIFT PLUS 7G-TRONIC while the sports Magic Body Control suspension benefits from the already familiar cruve tilting function. It rides on 20-inch multi-spoke alloy wheels wrapped around in 255/40 R 20 front and 285/35 R 20 rear tires and for more money it can be configured with a ceramic compound brake system which is 20 percent lighter.
Already available on order in Germany, the Mercedes-Benz S65 AMG Coupe kicks off at 244,009.50 EUR (VAT included) and will go on sale towards the end of September while United States will get it late this year.
Source: Mercedes-Benz

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ajd što je perverzija od auta, to nije dovoljno, nego još naprave takve fotke da želiš auto još više. Što kaže Heroj, u nekom trenutku si spreman da se odrekneš svega, da bi ga kupio. Doduše, možda u nekoj drugoj državi. Ovde ne bi imao ni za registraciju.
Posetite www.garaza.rs !
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
A u drugoj bi kao imao? 
I bogatim zemljama ovaj auto je namenjen uskom krugu, a ne nama običnim smrtnicima. Nažalost.
Sent using Tapatalk

I bogatim zemljama ovaj auto je namenjen uskom krugu, a ne nama običnim smrtnicima. Nažalost.
Sent using Tapatalk
Širim haos!
- methane.master
Vid' ovog homosa sa ženskom tašnom i ružnim cipelama. Vagen bi mu bolje stajao. 

Širim haos!

Da vozi Vagen, ona bi njega skidala pogledom

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Auto je pred*kan! Posrali su se po konkurenciji... cekaj, kojoj konkurenciji?
Definitivno po luksuzu i izgledu A-nosam i 7 nemaju sta da traze pored ovoga, sledeci model ce verovatno da leti...

Definitivno po luksuzu i izgledu A-nosam i 7 nemaju sta da traze pored ovoga, sledeci model ce verovatno da leti...
- methane.master
A što bi ga skidala, vidiš da je homos.Velja napisao:![]()
Da vozi Vagen, ona bi njega skidala pogledom

Ali zato cijena sitnica.Gaginh0 napisao:Auto je pred*kan! Posrali su se po konkurenciji... cekaj, kojoj konkurenciji?![]()

Širim haos!
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Brate, ja sam veliki hejter Mercedesa, ali sam morao da prilegnem posle ovih fotki...
- 7footer
- Pridružio se: 19 Jan 2012, 17:53
- Garaža: Lexus GS 450h, Chevrolet Trax, Yamaha Stryker
I meni, šta je to neka paravojna formacija? O.oXepoj87 napisao:MEni je ovo privuklo paznju:
Svi oduševljeni kupeom a ja limuzinom.

A ova nova generacija upravo izgleda kao da je naslednik te, nekako je oblija ima lepše linije itd.
Najviše mi se dopada zadnji deo, jedan od najboljih kod Merca ikad (za razliku od kupea)!
I novi SL isto ima sličan prednji deo kao ovaj, ali je zato pozadi mnogo lepše urađen...

Prethodni S Coupe tj. CL mi je takođe jedan od elegantnijih Mercedesa naročito prva verzija. Kasnije su ga sa restilizacijom uoštrili.
Trenutno mi je kod njih:
1) S ili SL mrtva trka
2) CLS Shooting Brake
3) S Coupe
Oduvek sam pratio top modele Mercedesa, ostali modeli u ponudi mi nikad nisu bili toliko interesantni.

PS Sada je prethodna S klasa dobra kupovina za one koji žele ili mogu, iznenadih se kada sam video cene po inostranstvu
Pozdrav
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Mogao sam da se zakunem da sam okacio ovaj snimak pre cirke nedelju dana 
Sve u svemu, ja ovaj auto ne smem dugo da gledam, utice mi na krvni pritisak, pa mi remeti terapiju

Sve u svemu, ja ovaj auto ne smem dugo da gledam, utice mi na krvni pritisak, pa mi remeti terapiju

Veče u kome se svi slazu je protraceno.