Putevi u Srbiji
Re: Putevi u Srbiji
Pa i ovaj kod nas je napravljen da imaju bolju vezu sa Karađorđevom 

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Nakon ove zime, snega i posipanja soli itd, po Pozarevcu se otvorilo milion novih rupa po gradu
Danas sam provozao malo, ovo je katastrofa. To su rupe siroke po 10 - 50cm duboke po nekoliko cm neke i vise. I to stoji tako vec dva meseca. Vozio sam kao na reliju, izbegavajuci da ne ostavim tocak u nekoj rupi. Pa majku mu bre jel je toliko tesko da se zakrpe te rupe, sta rade putari 

- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Strpi se, sad će Mange da ti objasni...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
...da to tako treba 

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ah, sad shvatam, putari to rade zbog naseg dobra. Ostavljaju namerno te rupe, da bi mi stalno bili maksimalno skoncentrisani u ibegavanju istih i samim tim postajemo mnogo vestiji i oprezniji vozaci. 

Ma srpski putevi a tek naplata putarine, najbolji na svetu. Kada ti u to tako srcano verujes, mora da je tako i nikako drugacije .MAD MAX napisao:Lubitelj
Naplata putarine u Makedoniji je na dobrovoljnom principu, ko neće da plati, samo prođe, šiptari ne plaćaju standardno, rampi nema, inkasantu daš evro u ruku i ideš, ni račun i bilo šta. Naplatne rampe kao na stočnom vašaru.
Za razliku toga, kod nas je naplata na nivou najrazvijenijih zemalja, sve digitalizovano, bez greške i pošteno. Dok fiskalna kasa ne odradi, nema dizanja rampe....Panduri skkinuti sa autoputa, uvedeni presretači
Nije mi jasno, zašto pokušavaš da objasniš nešto što i ptica na ovom forumu zna da nije istina?
I ajde da ne ofujemo, tema su Srpski putevi, a ne Makedonski raspadi.

Na svu sreću imamo ovde rešenje za srpske puteve. Iskustvo i mudrost čini čuda
http://www.youtube.com/watch?v=DPWXXQRsXbQ

ljubitelj
I ti kao iskusan i sa znanjem, mogao bi da se uključiš u dovođenje srpskih puteva u Makedonsko stanje. Imenuj Biga za Mrku, a ovima što rupe u dušu znaju podeli lopate i reflektujuće prsluke.

http://www.youtube.com/watch?v=DPWXXQRsXbQ

ljubitelj
I ti kao iskusan i sa znanjem, mogao bi da se uključiš u dovođenje srpskih puteva u Makedonsko stanje. Imenuj Biga za Mrku, a ovima što rupe u dušu znaju podeli lopate i reflektujuće prsluke.

Send from ZX Spectrum 8 bit 16kB
Re: Ne brže od života!
Strasno.trojanac napisao:Zvezde "Granda" doživele tešku saobraćajnu nesreću
Posle humanitarnog koncerta u novosadskoj hali “Spens” na kome su između ostalih učestovale i “Zvezde Granda”, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su povređeni Stefan Petrušić, Ana Sević i Vanja Mijatović.
Nesreća se dogodila kada je automobil, za čijim volanom je bio Stefan Petrušić, na neosvetljenom delu autoputa, naleteo na takođe neosvetljene i neobeležene betonske stubove za buduću naplatnu rampu.
Stefan Petrušić je tom prilikom prošao sa lakšim povredama, Ana Sević sa povredom noge, dok je najveće povrede pretrpela Vanja Mijatović (prelom grudnog koša i tri pršljena), koja je nakon ukazane lekarske pomoći u novosadskom Kliničkom centru, prebačena u kraljevačku bolnicu.
Osim hitne pomoći i saobraćajne policije na mesto nesreće prvi je stigao Darko Lazić, ali i jedan od menadzera “Grand produkcije”, koji su mladim pevačima ukazili prvu pomoć.
Izvor: Blic
Zadnjih 3 dana sam isao relaciju Bg - NS - Bg nekih 15ak puta, i svaki put sam taj deo prolazio sa 40. Ima ljudi koji se zalecu, ne ocekuju na sred nicega postavku za naplatnu rampu, iako postoji ogromna tabla... Nije osvetljeno, jako je usko, bilo je dosta blata na putu, padao je sneg, ocajna je bila vidljivost... Put se prvo siri i niko ne ocekuje da ce morati da cilja prolaz... Ljudi cesto omase i petlju za NS.... Ocajno je uradjen ceo taj izlaz...
Inace, sinoc sam se vracao za Bg oko 11, bio je ozbiljan sudar na mostu kod Beske. BMW 5 e39 i Kuga potpuno unisteni. Svi su prosli bez povreda, posto sam prosao par minuta posle nesrece, pa sam stao da vidim da li im je potrebno nesto... Nisam hteo nista dalje da pitam, seo u auto i otisao...
Putari su ocajno radili posao. Sneg je padao ceo dan, oni su poceli da posipaju uvece oko 8...

Leva traka je naravno uveliko imala par santimetara snega, tako da su preticanja kamiona bila vrlo neprijatna, a za kolone koje su se stvarale iza njih i misaona imenica..
Svi radovi na auto-putu su ocajno obelezeni, pocev od obilaznice.
Uf, Makedonija... Ni Grčka nije daleko od njih, na sred regionalnih puteva sam klepao.patosom kola o asfalt. Jeste Alfa spuštena, ali kod nas ni po snegu dok se ne naprave kolotrazi se ne sulja stomakom - čisto poređenja radi...
Tapatalk HD
Tapatalk HD
Re: Одг: Ne brže od života!
Da prokomentarišem ovu vest vezano za zvezdu granda.
Kad sam se vraćao it ns-a za bg prošao tuda naježio sam se i rekao sam sebi ovde će neko poginuti.
Na sreću nije poginula ali je teže povređena.
Mogu samo da poručim.
Mrkonjiću crkni
Pljunu ću te u lice čim mi se ukaže prilika.
Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Kad sam se vraćao it ns-a za bg prošao tuda naježio sam se i rekao sam sebi ovde će neko poginuti.
Na sreću nije poginula ali je teže povređena.
Mogu samo da poručim.
Mrkonjiću crkni
Pljunu ću te u lice čim mi se ukaže prilika.
Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
žena može biti sa sela a auto mora iz nemačke
Meni je to skoro stric rekao. Dosao iz Australije ovde na 20 dana i bio je na relaciji NS-BG, i prica mi da se zamalo nije polupao tu. Ja prihvatio to sa rezervom jer covek vozi u Australiji, sve je drugacije, ali eto bi covek u pravu... 

- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Bitno je da se mi cimamo oko mleka sa aflatoksinom.......
Da li je moguće da se ljudi konstantno zakucavaju u taj stub i da niko ništa ne preduzima povodom toga??????
Jbt, da li je moguće?????Geza napisao:Neko je ipak nastradao.
Poginula na auto putu
http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/Poginu ... -putu.html
Na autoputu Novi Sad-Beograd sinoć se dogodila saobraćana nesreća u kojoj je poginula B. M. (30) iz Vrbasa, saznaje Novosadska televizija.
Ona je bila za volanom automobila marke „seat ibica“, a stradala je na licu mesta kada je udarila u betonski stub buduće naplatne rampe.
Na istom mestu pre dva dana u saobraćajnoj nesreći dve osobe su lakše, a jedna teže povređena.

Da li je moguće da se ljudi konstantno zakucavaju u taj stub i da niko ništa ne preduzima povodom toga??????

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Moguce je, Srbija je to. Ljudski zivoti u ovoj drzavi nisu od primarne vaznosti. Ima nas. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Zakucati se u taj stub je lakse nego sto mzoete da zamislite.
A prilicno sam siguran da su razvucene bandere, samo nisu upaljene... Sad treba da krenem za NS, pa cu obrtatiti paznju
A prilicno sam siguran da su razvucene bandere, samo nisu upaljene... Sad treba da krenem za NS, pa cu obrtatiti paznju
ja ne verujem... tolika sramota...
kad je na ledinama ona pogibija bila zbog velike bare koja se skupi kad padne kisa, dosli su iz televizije ( vise njih ) i kad su poceli da snimaju stanje pojavio se kamion cisterna vodovoda i isusila tu baru...ekspresno...
naravno, proslo je par meseci od tad i eno ga okean opet stoji tamo, problem naravno nije resen...
a na konto ovoga izgleda niko ne moze da ubira politicke poene pa se niko i ne cima da nesto uradi... uzas...
kad je na ledinama ona pogibija bila zbog velike bare koja se skupi kad padne kisa, dosli su iz televizije ( vise njih ) i kad su poceli da snimaju stanje pojavio se kamion cisterna vodovoda i isusila tu baru...ekspresno...
naravno, proslo je par meseci od tad i eno ga okean opet stoji tamo, problem naravno nije resen...
a na konto ovoga izgleda niko ne moze da ubira politicke poene pa se niko i ne cima da nesto uradi... uzas...