O kamerama za snimanje saobraćaja
Re: O kamerama za snimanje saobraćaja
Nije loša fora dok te jednom ne privedu na proveru identiteta 

Prvo ne vređaj telad.Xepoj87 napisao:Uzmes podatke od nekoga ko ti je blizak,i slican godinama,ne nosis dokumenta sa sobom(licnu i vozacku),kada te zaustave,izdiktiras podatke(ne previse tacno,recimo ne znas maticni broj,da ne bude providno),kazes da si dokumenta ostavila u drugoj torbi,saobracajnu naravno uvek nosi,oni provere na kompjuteru da nema nikakva zabrana i slicno,i ides daljemarija5577777 napisao:Meni stigla zabrana na mesec danaMože da se odloži do 30 dana ako navedeš razlog i to je to
Kazes od tetke,ujaka i slicno su kola,ako se prezime ne poklapa
Ja sam vozio 3 meseca na podatke najboljeg drugara kada sam imao zabranu,zaustavili me 6 puta za to vreme. Naravno,gledaj zbog te drugarice ili koga vec,da izbegavas pravljenje kazni
Najgore sto mozes da dobijes,jeste 3.000 dinara za nenosenje dokumenata,a ako meni,debeljanu sa telecom glavom u skroz zatamnjenom mercedesu nisu pisali to nikada,ne verujem ni da ce devojci/zeni

Drugo mislim da je kazna za nenošenje lk veća.
Treće ne bih ja to radio, a još manje savetovao drugima jer ću vam trebati.
Četvrto, Kretenče bre stvarno si kreten. Kud bre pišeš ovakve stvari javno. Ne mogu ti ništa, al opet.
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
E moj komšija to radio, pre nekig 10 godina, još je davao podatke svog brata koji je profesionalni vozač bez mrlje u karijeri i kad policija proveri podatke vidi da je ok, nekoliko puta mu pisali sitne kazne i prošlo bez frke.
On se toliko primio na to da je zaboravio svoju vozačku da produži.
Jednom je čak i ženu nabedio pred policijom da mu je kao prebacila dokumenta u drugi sako pa ih panduri pustili bez ikakve kazne samo da se ne svađaju itd.
Hvalio se on time kako je ljubazan i umilan i kako ga niko neće provaliti dok jednog dana nije naleteo na, zezamo se mi posle, komandira smene.
Ne samo da je tri dana bio u apsi dok mu nisu utvrdili identitet već je posle morao i za produženje vozačke da trpi kao i za vožnju bez iste.
A onda kako su krenuli sve da čačkaju provale i da je auto ukraden a da je on treći vlasnik prekucanog vozila.
Posle se preselio i ne znam da li možda i danas neke takve stvari radi.
On se toliko primio na to da je zaboravio svoju vozačku da produži.
Jednom je čak i ženu nabedio pred policijom da mu je kao prebacila dokumenta u drugi sako pa ih panduri pustili bez ikakve kazne samo da se ne svađaju itd.
Hvalio se on time kako je ljubazan i umilan i kako ga niko neće provaliti dok jednog dana nije naleteo na, zezamo se mi posle, komandira smene.
Ne samo da je tri dana bio u apsi dok mu nisu utvrdili identitet već je posle morao i za produženje vozačke da trpi kao i za vožnju bez iste.
A onda kako su krenuli sve da čačkaju provale i da je auto ukraden a da je on treći vlasnik prekucanog vozila.
Posle se preselio i ne znam da li možda i danas neke takve stvari radi.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- marija5577777
- Pridružio se: 23 Jul 2013, 23:35
Grujic napisao:Prvo otkud ti zabrana?
A drugo, ne bih se ja zajebavao sa tim...
Auuu,koliko predloga

A zabranu sam dobila u paketu sa 4 boda i 6500 din zbog slikanja (fama )
P.S lakše je snaći se kad ti stigne slika ,mene su bas zaustavili i to neka masovna akcija bila
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Heroja sam pitao za zabranu, a ti se naravno strpi mesec dana, iluzurno je da mnogo rizikuješ za tako kratak period 

- marija5577777
Aha,ok,tako ja nekad greškom odgovorim tudja pitanjaGrujic napisao:Heroja sam pitao za zabranu, a ti se naravno strpi mesec dana, iluzurno je da mnogo rizikuješ za tako kratak period

Štreberko. 

- marija5577777
paja napisao:Štreberko.
Bolje i to nego da ne odgovorim pa da kažu da sam nevaspitana

Ima logike. 

- codemaker
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
- Garaža: Audi A6 C6 2.0 TDI (2008)
Pajo, pošto je ova tema o bezbednosti, samo da ti kažem - nije bezbedno kačiti se sa ženama....
Naravno da pričam sam sa sobom... I meni je ponekad potreban savet stručnjaka.
( Crtice iz života jednog srpskog programera )
( Crtice iz života jednog srpskog programera )
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
jel kepio neko Sat, pisali su o nvim pravilima gde i kako radari smeju da slikaju?