Zanimljive registarske tablice
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Zanimljive registarske tablice
NS 01 AG, Aston Martin kabrio, mislim da je DBS.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
AG - Aleksandar Gradnja, crni je u osnovi, sad ima neku mat-silver foliju...dragvorl napisao:NS 01 AG, Aston Martin kabrio, mislim da je DBS.
Tapatalk Post
Ja sam napravio neku "anketu" medju drustvom, 90% glasova dobilo je A-A... Tako da cu verovatno to uzeti...
Evo ga u osnovnoj bojiMarkoni napisao:AG - Aleksandar Gradnja, crni je u osnovi, sad ima neku mat-silver foliju...dragvorl napisao:NS 01 AG, Aston Martin kabrio, mislim da je DBS.
Tapatalk Post

Hand made for Aleksandar....
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ovo je na ulazu u NS sa ZR puta?

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Izlaz iz NS ka ZR,tj zavisi kako gledas.
Onaj semafor posle Avie.
Onaj semafor posle Avie.
- Aleksandar194
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
- Garaža: Koji bus prvi naiđe...
Divljao juče u 17:40h kroz Kralja Milana.Day Walker napisao:BG LOCO crni Merc CLS

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Ili Aleksandar GajicMarkoni napisao:
AG - Aleksandar Gradnja
Tapatalk Post

Pa kad je lud (loco=lud)Aleksandar194 napisao:Divljao juče u 17:40h kroz Kralja Milana.Day Walker napisao:BG LOCO crni Merc CLS

Kada je neko glup, ne možete mu to ni dokazati... D. Radović
Aco, jel si ti bas odlucio za personalizovane table?AcaKayak napisao:Ja sam napravio neku "anketu" medju drustvom, 90% glasova dobilo je A-A... Tako da cu verovatno to uzeti...
Ne znam u kom si fazonu, ali po meni bi mnogo lepse, smekerastije (valjda se tako kaze)

Neki okrugao broj i AA
Nekako po difoltu ljudi koji voze skuplje automobile stavljaju perso table, pa cisto da ne budes u kliseu
Retko vidim, ali se nadje neki takav auto sa obicnim tablama, sto mi je skroz kulturiska
AA na kraju bih uzeo, ali ne mogu da idem tamo da trazim to, jednostavno necu to da radim. Cale mi je vlasnik velike firme i kad god sam mu rekao da ce neki drug nesto da mi sredi ili tako nesto on je rekao a posle ce zbog toga njegov cale kod mene da dodje za posao pa ce to da nas kosta 10x vise. I realno jeste tako. Nije to kao u BG uzeo neko i neko, problem je sto ovde manje vise svi znaju ko sam i ciji sam. Rekao sam da imam jednog druga kog sam prosli put pitao za tablice ali necu sada jer se dugo nismo culi i glupo je da trazim... Prakticno bih ga nazvao nakon pola godine ne komunikacije i trazio uslugu, nisam takva osoba.
Druga stvar, te tablice kostaju 11.000 dinara godisnje. To je jedan rezervoar goriva. To su jedne patike. To je petina mobilnog telefona... Necu bas umreti sto cu ih toliko platiti.
Druga stvar, te tablice kostaju 11.000 dinara godisnje. To je jedan rezervoar goriva. To su jedne patike. To je petina mobilnog telefona... Necu bas umreti sto cu ih toliko platiti.
- djiuliju
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
- Garaža: Clio II ph2 1.2 16v
Nije stvar u placanju, samo je cinjenica da kod nas personalizovane tablice imaju novopeceni sabani, koji nisu u stanju da smisle nista pametnije od XXX, YYY, OOO i sl. (govorim na iskustvu Jagodine)
Kad se na to doda odredjeni broj tablica, koje se uglavnom pojave preko leta, tipa MAKI1, BOKI2 i sl, a uglavnom na protrulelim opelima iz kojih bije kolo, i gle cuda, po pravilu pocinju sa W, nije cudo sto vecina takve posmatra kao seljacine i prostake.
Kad se na to doda odredjeni broj tablica, koje se uglavnom pojave preko leta, tipa MAKI1, BOKI2 i sl, a uglavnom na protrulelim opelima iz kojih bije kolo, i gle cuda, po pravilu pocinju sa W, nije cudo sto vecina takve posmatra kao seljacine i prostake.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Sa ovim se slazem. 90% ljudi okarakterise vozace koji imaju custom tablice kao seljake, lozane, kriminalce itd. Pa ti posle dokazuj da si ustvari dobar decko, kulturan, fin i ostalo.
Zbog ovoga ce neko odustati od takvih tablica, neko ce ih u inat uzeti, a neko ce uzeti i bolece ga uvo sta pricaju drugi o njemu i nece uopste ni pomisliti o tome. Ovo je vec licna stvar i to ne moze niko nikom da promeni.
Zbog ovoga ce neko odustati od takvih tablica, neko ce ih u inat uzeti, a neko ce uzeti i bolece ga uvo sta pricaju drugi o njemu i nece uopste ni pomisliti o tome. Ovo je vec licna stvar i to ne moze niko nikom da promeni.