Alfa Romeo Giulia
Re: Alfa Romeo Giulia
Tablica ce izgleda bas leci po sredini. Eventualno ovi dole grilovi, mada mi ne deluje to kao pogodno mesto.
- kvcali
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
- Garaža: Omega B2 2.0
- Kontakt:
mislim da ima aktivnu aerodinamiku, pa otudstefanan napisao:Hoce meni neko da objasni zasto ovaj mrezasti deo u braniku izgleda cudno ?
cene kazu da pocinju od 35k dok QV >75K

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling
http://www.opelteamserbia.com/forum
Korektne cene, očekivane.
GTA neće biti, QV je flagship paket.
GTA neće biti, QV je flagship paket.
Uh pa da li je korektno za klota da bude skuplji od svih premijuma? C u DE od 31.800e, trojka od 30.200e, A4 od 33.150. Aj da dodamo i passata ''ab 26k'', pa to je 10k manje.
M3 - 71.800, C63 - 76.100, svaka njima cast ako se proguraju s tim 35+ obican, 75+ QV cenama, koliko god da je dobar auto.
M3 - 71.800, C63 - 76.100, svaka njima cast ako se proguraju s tim 35+ obican, 75+ QV cenama, koliko god da je dobar auto.
Nije ako za te pare bude pruzao vise. Nikad do sad nisu pruzali al ko zna sta ce biti ovog puta.
Jedino ako je cena za Italiju, tamo su skuplji novi koliko vidim.
U vezi aktivne aerodinamike.

Nekada davno to je bio zanimljiv tehnički dodatak na Alfi 90.
https://www.youtube.com/watch?v=qGmTmXajxIA

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- milospinkfloyd
- Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
- Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4
gde gledas cene kod nemaca? ima na jednom mestu ili gledas za svakog posebno?Scuderia napisao:Uh pa da li je korektno za klota da bude skuplji od svih premijuma? C u DE od 31.800e, trojka od 30.200e, A4 od 33.150. Aj da dodamo i passata ''ab 26k'', pa to je 10k manje.
Posebno na mercedes/bmw/audi.de.
Ne skrnavi Alfu.Zna se gde ide tablica.To cuneri stave po sredini.Scuderia napisao:Tablica ce izgleda bas leci po sredini. Eventualno ovi dole grilovi, mada mi ne deluje to kao pogodno mesto.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Nema predvidjeno mesto sa strane, a da ne izgleda skrnavo. Eventualno ako ubace dodatnu plastiku po linijama branika s jedne strane, a spoljasnja da bude ravna za tablicu kao ovde, jer sam branik ne deluje spreman za tablicu.

edit:
Ne znam sta su ova 2 veca kruga, ako su neki funkcionalni senzori onda otpada resenje iznad, a svako drugo u mojim ocima izgleda prilicno nesrecno, cak bi gore izgledalo na ovim crnim grilovima nego po sredini.

edit:
Ne znam sta su ova 2 veca kruga, ako su neki funkcionalni senzori onda otpada resenje iznad, a svako drugo u mojim ocima izgleda prilicno nesrecno, cak bi gore izgledalo na ovim crnim grilovima nego po sredini.

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Moguce da su za kuku za vucu, to nikako ne bi smelo da se prekriva na Alfi.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Nisam imao pojma da je "aktivna aerodinamika" pocela jos tada...Geza napisao:U vezi aktivne aerodinamike.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Praktično je imaš od samog početka upotrebe spojlera na trkačkim kolima jer je avangarda aerodinamike, francuski Chaparral, imao odmah i model sa promenljivom geometrijom spojlera.
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
hvala na besplatnoj lekciji, vidim da se sada auta tipa P1 hvale sa aktivnom aerodinamikom pa mi je bilo iznenadjenje da vidim to i na starijoj Alfi...
on topic:
citam da ce bazna Giulia imati oko 1.5t, ako znamo da je ispod haube cca 200ks, rwd, bice fin auto za voznju...
on topic:
citam da ce bazna Giulia imati oko 1.5t, ako znamo da je ispod haube cca 200ks, rwd, bice fin auto za voznju...