Klasicno prebacivanje lopte na drugoga.Vladapetr napisao:Čuo sam se danas na kratko sa Jovom, kaže da je sigurno od hemije kojom je neko prao prozore. U obe perionice se kunu da ništa osim vode ne koriste. Nesam školovala...
Jova je stvarno dobar majstor, sta su sve moje folije pretrpele i opet su kao nove. Ono gde ja sumnjam u kvalitet folija je u tome sto Jova nema one velike rolne sa folijama kao u B.G nego vadi pojedinacno iz kutija one male rolnice, koliko ta rolna moze da bude dugacka plafon 3m. Mozda je Vladi zapala neka skart folija, a i da Jova nije svestan. Najbolje mu je to da ode u neutralan servis i da mu kazu dali je do folije ili hemije.trojanac napisao:Meni je čudna priča za hemiju jer bi trebalo da to bude neko jako sredstvo. Ne znam ko bi pametan to tako radio, a opet ako su nešto i zasrali u perionici sigurno neće priznati grešku. Jova važi za jednog od boljih majstora za folije i znam puno njih koji su stavili folije kod njega. Možda ne bi bilo loše da odeš kod Ivana ili nekog ko se isto bavi folijama i da ga pitaš za mišljenje, neutralno.
From HTC wia TT
Ovo je klasicno ciganisanje i prebacivanje lopte sa jednih na druge.