??Floyd napisao:On i neki ovde (Scuderia izvini) misle da je faca a komentator ga je prozvao ko zadnjeg papka.
Da li je veličina bitna? (Poređenja po klasama)
Re: BMW 535d
Ja mislim iskreno da vise od pola Wolfy-jevih drugarica i devojaka sa kojima se muva ni ne za ima ovaj auto
A i te sto znaju, sigurno su ga videle, nikad on ne prica o tome 

Demokratija je izmisljena da bi se pametni sputali, prostaci podrzali, bogati obogatili a siromasni osiromasili...
Pa po tvojim postovima se vidi da ti luksuz veoma bitan kao i liku gore (koji i nije postavljen zbog tebe) pa rekoh da se ne uvredis sto sam ga prozvaoScuderia napisao:??Floyd napisao:On i neki ovde (Scuderia izvini) misle da je faca a komentator ga je prozvao ko zadnjeg papka.

...isto kao sto se uvredis svaki put kad napisem cinjenicu da A8 ili GL nisu momacki automobili

Re: Da li je veličina bitna? (Poređenja po klasama)
GL moze da bude momacki jednosoban stan, a ne auto 

Demokratija je izmisljena da bi se pametni sputali, prostaci podrzali, bogati obogatili a siromasni osiromasili...
viewtopic.php?f=25&t=85&start=4485#p136081Floyd napisao:Pa po tvojim postovima se vidi da ti luksuz veoma bitan kao i liku gore (koji i nije postavljen zbog tebe) pa rekoh da se ne uvredis sto sam ga prozvaoScuderia napisao:??Floyd napisao:On i neki ovde (Scuderia izvini) misle da je faca a komentator ga je prozvao ko zadnjeg papka.
...isto kao sto se uvredis svaki put kad napisem cinjenicu da A8 ili GL nisu momacki automobili
Mislio sam da je rasprava obrisana pa sam postavio odgovor u drugu temu.
Ma zezao sam se...valjda si video Mr. Zelenog 

pravi momacki sportski automobil

Ne vidim povezanost cak ni u sali pa sam malo ostao u cudu 

Floyd,malo je tema gde ti ne pljujes srbe,nas mentalitet i gde ne dodje do tvog isticanja kako je svugde bolje i kako su svuda samo balkanci seljaci,a ostali gospoda...
I ako u realnosti i nije bas tako.
Malo postaje degutantno,moram ti priznati.
I ako u realnosti i nije bas tako.
Malo postaje degutantno,moram ti priznati.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Pa dobro...kacis slike satova od 50ke koji su dizajnirani za svakog samo ne ze mlade ljude, u temi o automobilima insistiras na najluksuznijoj opremi, preferiras limuzine pre HH-eva i kupea koji vise pristaju tvojim godinama...jednom reciju preferiras zivot na visokoj nozi, sto je u principu tvoja licna stvar ali sam se nasalio sa tobom...isto kao mene sto neko zeza da volim traktore (zbog dizela) pa se ne uvredim 
@Heroj
Ne pljujem ja Srbe (pa nisam ni ja Amerikanac) nego seljake (ne poljoprivrednike nego u onom drugom znacenju).
U zemlji gde zivim momci ne gledaju A8 jer ti momci ne mogu da ga kupe a roditelji ovde deci (verovali ili ne) ne kupuju automobile, evolucija jednog pojedinca tece prirodnim tokom, ne stavlja se dupe od 18 godina u auto u kom se po pravilu na zadnjem sedistu vozi uspesan CEO, uspesne firme.
U zemlji gde postoji normalan sistem vrednosti, devojka nece ni pogledati koji auto vozis da bi bila sa tobom.
U normalnoj zemlji, mlad fakultetski obrazovan covek bez iskustva od prvog posla kupuje Golfa jer mu plata nije dovoljno velika da vozi polovnog Rolsa ili Jaguara itd.
Sve ovo je vise za temu "Zasto je Srbija tu gde jeste" ali kad sam prozvan odgovoram ovde.

@Heroj
Ne pljujem ja Srbe (pa nisam ni ja Amerikanac) nego seljake (ne poljoprivrednike nego u onom drugom znacenju).
U zemlji gde zivim momci ne gledaju A8 jer ti momci ne mogu da ga kupe a roditelji ovde deci (verovali ili ne) ne kupuju automobile, evolucija jednog pojedinca tece prirodnim tokom, ne stavlja se dupe od 18 godina u auto u kom se po pravilu na zadnjem sedistu vozi uspesan CEO, uspesne firme.
U zemlji gde postoji normalan sistem vrednosti, devojka nece ni pogledati koji auto vozis da bi bila sa tobom.
U normalnoj zemlji, mlad fakultetski obrazovan covek bez iskustva od prvog posla kupuje Golfa jer mu plata nije dovoljno velika da vozi polovnog Rolsa ili Jaguara itd.
Sve ovo je vise za temu "Zasto je Srbija tu gde jeste" ali kad sam prozvan odgovoram ovde.
Poslednja izmena od Floyd u 15 Mar 2013, 20:09, izmenjeno 2 puta ukupno.
ne citas FloydXepoj87 napisao: E sada,sto ja narednih 10 godina ne bih uzeo SUV,to je druga prica vecVoleo bih cale da kupi,pa da se nadje,a ja sam jos uvek za cabriolete i kupe-e

kakve ovo veze ima sa srbijom? takvih devojaka ima u svakoj zemlji, i generalno je to vrlo mali broj... mnogo je vise normalnih devojaka.Floyd napisao: U zemlji gde postoji normalan sistem vrednosti, devojka nece ni pogledati koji auto vozis da bi bila sa tobom.

Poslednja izmena od ADrei u 15 Mar 2013, 20:08, izmenjeno 1 put ukupno.
Sta da ti kazem sem da slabo procenjujes ljudeFloyd napisao:Pa dobro...kacis slike satova od 50ke koji su dizajnirani za svakog samo ne ze mlade ljude, u temi o automobilima insistiras na najluksuznijoj opremi, preferiras limuzine pre HH-eva i kupea koji vise pristaju tvojim godinama...jednom reciju preferiras zivot na visokoj nozi, sto je u principu tvoja licna stvar ali sam se nasalio sa tobom...isto kao mene sto neko zeza da volim traktore (zbog dizela) pa se ne uvredim

I ne preferiram limuzine pre hheva i kupea, opet si me pomesao s nekim

edit (posto sam tek sad video tvoj edit): Cini mi se da zivis previse 'ustogljeno' i po nekim pravilima. Q7 te nece uciniti seljakom u 18toj godini niti F30 napraviti gospodinom u tridesetoj. Ne treba da posmatras ljude kroz materijalne stvari. Jeste da je vecina takva kakva pises da jeste, ali time vredjas i one ljude koje trpas u isti kos, a potpuno su drugaciji, drugacije zive, razmisljaju...
Ti,govoris u globalu.Svako vozi,oblaci se,edukuje i sl. u skladu sa svojim mogucnostima,ja tu ne vidim nista lose.Ne moze se reci u Nigeriji je ovako,u Turskoj onka,a u Srbiji onako.A,devojaka imas svakakvih,izbor je na tebiFloyd napisao:Pa dobro...kacis slike satova od 50ke koji su dizajnirani za svakog samo ne ze mlade ljude, u temi o automobilima insistiras na najluksuznijoj opremi, preferiras limuzine pre HH-eva i kupea koji vise pristaju tvojim godinama...jednom reciju preferiras zivot na visokoj nozi, sto je u principu tvoja licna stvar ali sam se nasalio sa tobom...isto kao mene sto neko zeza da volim traktore (zbog dizela) pa se ne uvredim
@Heroj

Sad si ti mene lose procenioScuderia napisao: Cini mi se da zivis previse 'ustogljeno' i po nekim pravilima...