Da li je veličina bitna? (Poređenja po klasama)

Opšte diskusije o markama i modelima automobila
Odgovori
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Re: BMW 535d

Post od Scuderia »

Floyd napisao:On i neki ovde (Scuderia izvini :mrgreen: ) misle da je faca a komentator ga je prozvao ko zadnjeg papka.
??
Korisnikov avatar
16_Valve_
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2012, 12:32
Garaža: Golf 3 GTI 16V

Post od 16_Valve_ »

Ja mislim iskreno da vise od pola Wolfy-jevih drugarica i devojaka sa kojima se muva ni ne za ima ovaj auto :D A i te sto znaju, sigurno su ga videle, nikad on ne prica o tome :)
Demokratija je izmisljena da bi se pametni sputali, prostaci podrzali, bogati obogatili a siromasni osiromasili...
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

onda wolfy imas pricu za medalju. :D
Slika
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Scuderia napisao:
Floyd napisao:On i neki ovde (Scuderia izvini :mrgreen: ) misle da je faca a komentator ga je prozvao ko zadnjeg papka.
??
Pa po tvojim postovima se vidi da ti luksuz veoma bitan kao i liku gore (koji i nije postavljen zbog tebe) pa rekoh da se ne uvredis sto sam ga prozvao ;)

...isto kao sto se uvredis svaki put kad napisem cinjenicu da A8 ili GL nisu momacki automobili ;)
Korisnikov avatar
16_Valve_
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2012, 12:32
Garaža: Golf 3 GTI 16V

Re: Da li je veličina bitna? (Poređenja po klasama)

Post od 16_Valve_ »

GL moze da bude momacki jednosoban stan, a ne auto :rofl:
Demokratija je izmisljena da bi se pametni sputali, prostaci podrzali, bogati obogatili a siromasni osiromasili...
Scuderia
Reactions:

Post od Scuderia »

Floyd napisao:
Scuderia napisao:
??
Pa po tvojim postovima se vidi da ti luksuz veoma bitan kao i liku gore (koji i nije postavljen zbog tebe) pa rekoh da se ne uvredis sto sam ga prozvao ;)

...isto kao sto se uvredis svaki put kad napisem cinjenicu da A8 ili GL nisu momacki automobili ;)
viewtopic.php?f=25&t=85&start=4485#p136081

Mislio sam da je rasprava obrisana pa sam postavio odgovor u drugu temu.
Floyd
Reactions:

Post od Floyd »

Ma zezao sam se...valjda si video Mr. Zelenog :D
ADrei
Reactions:
Pridružio se: 21 Sep 2012, 18:34

Post od ADrei »

pravi momacki sportski automobil :mrgreen:

Slika

Slika
Scuderia
Reactions:

Post od Scuderia »

Ne vidim povezanost cak ni u sali pa sam malo ostao u cudu :pardon:
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Floyd,malo je tema gde ti ne pljujes srbe,nas mentalitet i gde ne dodje do tvog isticanja kako je svugde bolje i kako su svuda samo balkanci seljaci,a ostali gospoda...
I ako u realnosti i nije bas tako.
Malo postaje degutantno,moram ti priznati.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Floyd
Reactions:

Post od Floyd »

Pa dobro...kacis slike satova od 50ke koji su dizajnirani za svakog samo ne ze mlade ljude, u temi o automobilima insistiras na najluksuznijoj opremi, preferiras limuzine pre HH-eva i kupea koji vise pristaju tvojim godinama...jednom reciju preferiras zivot na visokoj nozi, sto je u principu tvoja licna stvar ali sam se nasalio sa tobom...isto kao mene sto neko zeza da volim traktore (zbog dizela) pa se ne uvredim ;)

@Heroj

Ne pljujem ja Srbe (pa nisam ni ja Amerikanac) nego seljake (ne poljoprivrednike nego u onom drugom znacenju).
U zemlji gde zivim momci ne gledaju A8 jer ti momci ne mogu da ga kupe a roditelji ovde deci (verovali ili ne) ne kupuju automobile, evolucija jednog pojedinca tece prirodnim tokom, ne stavlja se dupe od 18 godina u auto u kom se po pravilu na zadnjem sedistu vozi uspesan CEO, uspesne firme.
U zemlji gde postoji normalan sistem vrednosti, devojka nece ni pogledati koji auto vozis da bi bila sa tobom.
U normalnoj zemlji, mlad fakultetski obrazovan covek bez iskustva od prvog posla kupuje Golfa jer mu plata nije dovoljno velika da vozi polovnog Rolsa ili Jaguara itd.

Sve ovo je vise za temu "Zasto je Srbija tu gde jeste" ali kad sam prozvan odgovoram ovde.
Poslednja izmena od Floyd u 15 Mar 2013, 20:09, izmenjeno 2 puta ukupno.
ADrei
Reactions:
Pridružio se: 21 Sep 2012, 18:34

Post od ADrei »

Xepoj87 napisao: E sada,sto ja narednih 10 godina ne bih uzeo SUV,to je druga prica vec :) Voleo bih cale da kupi,pa da se nadje,a ja sam jos uvek za cabriolete i kupe-e :D
ne citas Floyd :pardon:
Floyd napisao: U zemlji gde postoji normalan sistem vrednosti, devojka nece ni pogledati koji auto vozis da bi bila sa tobom.
kakve ovo veze ima sa srbijom? takvih devojaka ima u svakoj zemlji, i generalno je to vrlo mali broj... mnogo je vise normalnih devojaka. :)
Poslednja izmena od ADrei u 15 Mar 2013, 20:08, izmenjeno 1 put ukupno.
Scuderia
Reactions:

Post od Scuderia »

Floyd napisao:Pa dobro...kacis slike satova od 50ke koji su dizajnirani za svakog samo ne ze mlade ljude, u temi o automobilima insistiras na najluksuznijoj opremi, preferiras limuzine pre HH-eva i kupea koji vise pristaju tvojim godinama...jednom reciju preferiras zivot na visokoj nozi, sto je u principu tvoja licna stvar ali sam se nasalio sa tobom...isto kao mene sto neko zeza da volim traktore (zbog dizela) pa se ne uvredim ;)
Sta da ti kazem sem da slabo procenjujes ljude :) Inace nisam se uvredio, stavio sam upitnike posto ne znam o cemu pises pa reko mozda ces mi objasniti. To sta se meni svidja je stvar ukusa i u prvi plan stavljam dizajn (opet subjektivno) i kvalitet, a sad ako se nesto potrefilo da je skupo jbga. Generalno ne gledam stvari kroz novac i kroz neke (ne znam ni ja cime odredjene) forme da bih se odrekao sata koji mi se svidja. Nije bitno da li kosta 50 ili 5000e (ustvari bitno je jer ovaj skuplji ni ne mogu da priustim sebi) ako mi se svidja, sat moze da ide i uz stil, nacin oblacenja, licnost, a ne iskljucivo uz godine.

I ne preferiram limuzine pre hheva i kupea, opet si me pomesao s nekim :kezo:

edit (posto sam tek sad video tvoj edit): Cini mi se da zivis previse 'ustogljeno' i po nekim pravilima. Q7 te nece uciniti seljakom u 18toj godini niti F30 napraviti gospodinom u tridesetoj. Ne treba da posmatras ljude kroz materijalne stvari. Jeste da je vecina takva kakva pises da jeste, ali time vredjas i one ljude koje trpas u isti kos, a potpuno su drugaciji, drugacije zive, razmisljaju...
Wolfy
Reactions:
Pridružio se: 30 Dec 2012, 15:15
Garaža: BMW 535d

Post od Wolfy »

Floyd napisao:Pa dobro...kacis slike satova od 50ke koji su dizajnirani za svakog samo ne ze mlade ljude, u temi o automobilima insistiras na najluksuznijoj opremi, preferiras limuzine pre HH-eva i kupea koji vise pristaju tvojim godinama...jednom reciju preferiras zivot na visokoj nozi, sto je u principu tvoja licna stvar ali sam se nasalio sa tobom...isto kao mene sto neko zeza da volim traktore (zbog dizela) pa se ne uvredim ;)

@Heroj

Ne pljujem ja Srbe (pa nisam ni ja Amerikanac) nego seljake (ne poljoprivrednike nego u onom drugom znacenju).
U zemlji gde zivim momci ne gledaju A8 jer ti momci ne mogu da ga kupe a roditelji ovde deci (verovali ili ne) ne kupuju automobile, evolucija jednog pojedinca tece prirodnim tokom, ne stavlja se dupe od 18 godina u auto u kom se po pravilu na zadnjem sedistu vozi uspesan CEO, uspesne firme.
U zemlji gde postoji normalan sistem vrednosti, devojka nece ni pogledati koji auto vozis da bi bila sa tobom.
U normalnoj zemlji, mlad fakultetski obrazovan covek bez iskustva od prvog posla kupuje Golfa jer mu plata nije dovoljno velika da vozi polovnog Rolsa ili Jaguara itd.

Sve ovo je vise za temu "Zasto je Srbija tu gde jeste" ali kad sam prozvan odgovoram ovde.
Ti,govoris u globalu.Svako vozi,oblaci se,edukuje i sl. u skladu sa svojim mogucnostima,ja tu ne vidim nista lose.Ne moze se reci u Nigeriji je ovako,u Turskoj onka,a u Srbiji onako.A,devojaka imas svakakvih,izbor je na tebi ;)
Floyd
Reactions:

Post od Floyd »

Scuderia napisao: Cini mi se da zivis previse 'ustogljeno' i po nekim pravilima...
Sad si ti mene lose procenio ;)
Odgovori