Kompjuterske igre
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Re: Kompjuterske igre
Aj mi preporucite neki dobar lov, stvarno nisam u tom svetu a skinuo sam neku igricu na telefon i sad sam se napalio 

Kucaj na pbu hunting i stikliraj games Pc.
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
- Gaginh0
Sta je pbu? Pirateb?
Ne mogu da skidam sa pirate, jednostavno ne reaguje kad kliknem da mi skine torent, skidam sa isohunta, a tamo mi izbacuje samo neki Hunting Unlimited 2011 koji je max 600mb, pa mi se to ne cini bas nesto privlacno...
Ne mogu da skidam sa pirate, jednostavno ne reaguje kad kliknem da mi skine torent, skidam sa isohunta, a tamo mi izbacuje samo neki Hunting Unlimited 2011 koji je max 600mb, pa mi se to ne cini bas nesto privlacno...
Nisu oni nista puno veliki, od 500-600 pa do 1gb max, ne secam se da je i jedna igra bila veca.Gaginh0 napisao:Sta je pbu? Pirateb?
Evo ti resenje problema sto ne otvara kada kliknes na magnet link

http://www.youtube.com/watch?v=s6gCPjNNp18
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ovonedeljna lista u UK:
1. FIFA 14
2. Grand Theft Auto V
3. Minecraft: Xbox 360 Edition
4. Pro Evolution Soccer 14
5. The Last Of Us
6. Disney Infinity
7. Splinter Cell: Blacklist
8. Saints Row 4
9. Diablo 3
10. Rayman Legends
PES u prvoj nedelji nije usao ni u TOP3.
Fifa je presisala GTA, ali je prodaja manja nego FIFA 13, jer su se ljudi ispucali na GTA...
1. FIFA 14
2. Grand Theft Auto V
3. Minecraft: Xbox 360 Edition
4. Pro Evolution Soccer 14
5. The Last Of Us
6. Disney Infinity
7. Splinter Cell: Blacklist
8. Saints Row 4
9. Diablo 3
10. Rayman Legends
PES u prvoj nedelji nije usao ni u TOP3.
Fifa je presisala GTA, ali je prodaja manja nego FIFA 13, jer su se ljudi ispucali na GTA...
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Nista cudno za PES, smece kao i svaki u poslednjih par godina...
Za Fifu 14 jos nema narodnog "leka"
Za Fifu 14 jos nema narodnog "leka"

malocas sam igrao malo pes become a legend, i na pocetku kada ti je krs igrac moras da stavis slabije protivnike, sada evo sa prosecnom ocenom od 89, ukljucio da odigram jednu na srednjem nivou i ne moze igrac da se poveze, kao da je neko iz prvog tima hajduka
. Samo alt+F4 i cao, odigrao jednu na fifa13 i vratio se osmeh na lice
.

- Gaginh0
Posto od lova nema nista jer vidim da je Dangerous hunt samo sa PS, preporucite mi neku igru na foru Far Cry-a, ali da nije neka Lara Croft ili tako nesto... 

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Crysis? 

- Gaginh0
Znao sam da cete mi to preporuciti
Nisam nikad igrao, ali me ne privlace roboti i laseri, sta znam, mozda ga i skinem, puno zauzima, skidam ga nedelju dana i onda da ne radi...

Nisam nikad igrao, ali me ne privlace roboti i laseri, sta znam, mozda ga i skinem, puno zauzima, skidam ga nedelju dana i onda da ne radi...

iskren da budem ni mene nije nesto zadivio crysis, bilo 1, 2 ili 3.
kao koncept odlican, ali smori igra vrlo brzo. Legendarni crysis 1 sam pocinjao da igram tri puta i uvek bataljivao. Jedino sam crysis 3 odigrao u cugu, i nije lose.
kao koncept odlican, ali smori igra vrlo brzo. Legendarni crysis 1 sam pocinjao da igram tri puta i uvek bataljivao. Jedino sam crysis 3 odigrao u cugu, i nije lose.
-
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
E ja bas igrao prethodnih dana novi Tomb RiderGaginh0 napisao:Posto od lova nema nista jer vidim da je Dangerous hunt samo sa PS, preporucite mi neku igru na foru Far Cry-a, ali da nije neka Lara Croft ili tako nesto...

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Gaginh0 napisao:Posto od lova nema nista jer vidim da je Dangerous hunt samo sa PS, preporucite mi neku igru na foru Far Cry-a, ali da nije neka Lara Croft ili tako nesto...
Meni je RTC Wolfenstein uvek zanimljiv, mislim da sam ga 15 puta obrnuo. Storyline kakav se retko viđa, i ima da se igra. Ako možeš da pređeš preko zasterele grafike...
- Gaginh0
Cija grafika zastarela?
Svako ima svoju igru, i ja sam presao Mafiju, Max Payne 2, Most Wanted, Far Cry, Stronghold Crusader i jos po neku igru - preko pet puta
Ja sam specifican sto se tice igara, npr ne volim strategije a po vise puta sam presao Stronghold i Generale C&C. Pa onda ne volim cudovista pa sam 5 puta presao Far Cry 1, itd...
Ne znam sta da kazem

Svako ima svoju igru, i ja sam presao Mafiju, Max Payne 2, Most Wanted, Far Cry, Stronghold Crusader i jos po neku igru - preko pet puta

Ja sam specifican sto se tice igara, npr ne volim strategije a po vise puta sam presao Stronghold i Generale C&C. Pa onda ne volim cudovista pa sam 5 puta presao Far Cry 1, itd...
Ne znam sta da kazem