Bili smo u nedelju. Uvece u centru popili kafu i jeli nesto. Po gradu nema zive duse; na glavnom trgu max 1o-tak prolaznika, ukljucijuci i nas cetvoro.
Ok je grad... nesto kao Vrsac.
Ne bi Temišvar poredio sa Vršcom, pre sa Novim Sadom (ne baš da je isti, da ne bude bukvalno), mada je po meni sređeniji od naših gradova.
Bilo je skoro na TV-u kad je Mira Adanja Polak bila tamo, i uz put pričala sa gradonačelnikom. Kaže da je nezaposlenost ispod 1%. Sigurno je uticalo što je brdo ljudi otišlo po EU, ali opet.
McGruja napisao: 08 Nov 2017, 13:21
Sređeniji je dosta od Vršca
Vrsac je realno medju najsredjenijim gradovima u ovoj nasoj banani.
Slazem se. Vršac je veoma uredan gradic manje velicine. Verovatno najuredniji u srb. Ima lep centar, polozaj, breg. Poreklom sam odatle pa uvek volim da svratim.
Treba za Minhen u nedelju da krenem, ici na Horgos ili Batrovce? Jel jos njakaju izmedju Hr i Slo? Proletos smo poprilicno vremena tamo izgubili, a opet Madjari drkaju na Horgosu pa sam u dilemi, kakva su misljenja?
Ne znam za put do Minhena da li ima smisla preko Mađarske, ali ako ideš tuda lepo skreneš na Bačke vinograde i zaobiđeš Horgoš. Osim ako ideš van 7-19h. Put duži pola sata a na Horgošu je minimum toliko čekanja a može i mnogo duže.
aviator napisao: 10 Nov 2017, 11:54
Horgoš ili neki lokalni, Salcburg, Minhen. Brže, jeftinije.
Brze tesko da je, preko Hr i Slo je krace i skuplje.
Jedino me nerviraju Madjari sa tim njihovim vestackim izazivanjem guzve bez potrebe.
Uglavnom idem na Madjarsku pa mi malo i dosadila pa zato gledam i ovu drugu rutu.
Jel ima i dalje onih pregleda na Hr-Slo granici?