Mobile uploads
Re: Mobile uploads :)
xc90 je u pitanju isecena je slika tek sam sad provalio da podseca . Pomalo sam ga vozio . Skup je bio za ono sto nudi . Srednji paket opreme nista spec. Klot ml 280 koji mu je bio pandan u to vreme V6 sa 190 ks , je bio skuplji svega 3-4000 eura , a vredelo je te razlike .Tezak i trom auto bar za mene . Nesto veci potrosac u odnosu na nemce .... Tu jenegde oko 190.000 km , terace to jos . U sustini jeste pouzdan auto , sa nekim decjim bolestima ...
Malo previše drame ali svidja mi se

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
XC90 samo fl D5 sa čipom da bi ga pomerio sa mesta. Nekih 220-230 ks i 500 Nm je potrebno.NidzaV8 napisao:xc90 je u pitanju isecena je slika tek sam sad provalio da podseca.
Mislio sam da je S60, više me zanima taj auto.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Led diode, molio bih. Hvala.stefanan napisao:Malo previše drame ali svidja mi se

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Stavljam na to do list
Tek sad izvaljujem koliko TT upropasti sliku

Tek sad izvaljujem koliko TT upropasti sliku

Pobeze voda

St. Malo u Francuskoj - Bretagne. Nikada u zivotu nisam video da se voda bukvalno povuce za kilometar... Uvece su bila ostrva a ujutro brdasca. Cudan je osecaj da se setas do lokalnih ostrva... Zato svuda stoje ogromna upozorenja da se pazi kada se voda vraca 

Poseta Le Mont St. Michele?
Sve obilazim u krugu od 100km, naravno da cu i to obici ovih dana... ima bas jako mnogo zamkova kao da su izasli iz Diznijevih studija 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Jel zna neko kako sa androida da aprebacujem fotke ovde sa recimo instagrama ili flickra. Na kompu mi da normalan bbc i samo ga iskopiram ovde i link je mnogo duzi dok sa s6 nema sanse to da uradim . Link je inace.dosta kraci kad radim sa androisa.