Vežbanje, dijete, teretana...
Re: Vežbanje, dijete, teretana...
Na to gledam isto kao na cigarete. Samo cigarete smetaju i drugima, a ovo ne.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Smeta i ovo drugima - smrde kao tvorovi.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Možda, ne znam. Retko sam u okruženju tih hard core bildera.
Isto kao što neko voli junk food tako neko voli AAS. Loše je i jedno i drugo. S tim što se testosteronom po Americi uveliko tretiraju glumci, pevači i ostale poznate ličnosti kako bi ostali mladi i izgledali što bolje... Opet kažem, ne smeta drugima i njihova stvar.
Isto kao što neko voli junk food tako neko voli AAS. Loše je i jedno i drugo. S tim što se testosteronom po Americi uveliko tretiraju glumci, pevači i ostale poznate ličnosti kako bi ostali mladi i izgledali što bolje... Opet kažem, ne smeta drugima i njihova stvar.
šta je aas?
meni na guglu izlazi american astronomical society (AAS) i akademija arhitekture srbije
meni na guglu izlazi american astronomical society (AAS) i akademija arhitekture srbije
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
anabolic-androgenic steroids (AAS)
e do mojega
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
Meni je "normalno" da ih neko koristi zarad visih ciljeva u smislu da se profesionalno bavi BB i od toga zivi, ima karijeru... ili da je neki glumac pa mora svoje telo da pripremi za odredjenu ulugu od koje mu zavisi karijera...
Koriscenje samo u cilju postizanja odredjenog vizuelnog cilja i svih benefita uz to sto idu u svakodnevnom zivotu, po meni nije opravdano.
E sad, ne treba zaboraviti da i @sszgo ima posao za koji mu fizicki izgled isto pomaze.
On je personalni trener a nije nikakva tajna da vezbaci upravo gledaju u fizicki izgled trenera kao na jednu od stavki. Razlog je sto ljudi nemaju poverenja u nekoga ko na sebi licno nije uspeo da sprovede ono o cemu prica.
Tako da njemu takav fizicki izgled moze doneti benefite u poslu kojim se bavi.
Ali sto pise "Rotor", dok me ne ugrozavaju nemam nista protiv. Cak stavise, lepse da me okruzuju takvi ljudi nego zapusteni.
Koriscenje samo u cilju postizanja odredjenog vizuelnog cilja i svih benefita uz to sto idu u svakodnevnom zivotu, po meni nije opravdano.
E sad, ne treba zaboraviti da i @sszgo ima posao za koji mu fizicki izgled isto pomaze.
On je personalni trener a nije nikakva tajna da vezbaci upravo gledaju u fizicki izgled trenera kao na jednu od stavki. Razlog je sto ljudi nemaju poverenja u nekoga ko na sebi licno nije uspeo da sprovede ono o cemu prica.
Ali sto pise "Rotor", dok me ne ugrozavaju nemam nista protiv. Cak stavise, lepse da me okruzuju takvi ljudi nego zapusteni.
Može samo da smrdi znoj zbog trenutnog hormonalnog debalansa. Ništa više nego u busu GSP. I kod običnih ljudi neciji znoj smrdi manje, neciji više.Delija napisao:Smeta i ovo drugima - smrde kao tvorovi.
Primetio sam da se pusaci veoma naljute ako ih zamolis da ne pale cigarete gde to nije ok. Oni bi trebali i sami da to rezonuju, ali džabe.
druže, za stereoide i anabolike nema opravdanja. tačka.goblin napisao:Meni je "normalno" da ih neko koristi zarad visih ciljeva u smislu da se profesionalno bavi BB i od toga zivi, ima karijeru... ili da je neki glumac pa mora svoje telo da pripremi za odredjenu ulugu od koje mu zavisi karijera...
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
Pa po meni nema ni za cigarete, ni za alkohol (alkoholizam kao zavisnost)... ali sa moje tacke gledista.
Ali ako nekome karijera i egzistencija zavisi od toga, onda mogu da razumem, ne moram da opravdam ali kapiram zasto to radi.
E vec ako to koristis samo da bi lepse izgledao i nista drugo, e to vec ne kapiram.
Ali ako nekome karijera i egzistencija zavisi od toga, onda mogu da razumem, ne moram da opravdam ali kapiram zasto to radi.
E vec ako to koristis samo da bi lepse izgledao i nista drugo, e to vec ne kapiram.
Sta treba raditi od vezbi za skidanje sala sa donjeg dela ledja?Stomak jos i ide, ali sa strane i nazad tesko
Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
E, moj crni, da li je moguce da si mislio da se sszgo napucao od integralnog pirinca?crni napisao:druže, za stereoide i anabolike nema opravdanja. tačka.

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
goblin napisao:Pa po meni nema ni za cigarete, ni za alkohol (alkoholizam kao zavisnost)... ali sa moje tacke gledista.
Super, tuci steroide da bi radio kao trener i umri sa 50. Po mom mišljenju sranje, čim god se bavio.
Švarcika dogura blizu 70 godina tako da nije to sve baš tako. U tu je takođe bitna umerenost i upotreba.
Ne preporučujem taj put ali ko se odluči za to pozdravljam.
Ne preporučujem taj put ali ko se odluči za to pozdravljam.