Novi Sad

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Ceman
Reactions:
Pridružio se: 14 Avg 2018, 20:53
Garaža: BMW 328ix

Re: Novi Sad

Post od Ceman »

:D:D:D
sad mi smesno sta pisem...

Nisam ni znao gde je ovaj novi turbo kruzni tok. Ja sam mislio tamo negde na Limanu 3-4, ne znam otkud mi to u glavi. Kad ispade da je ispred NTP.

Da, onda je dovoljno otici do kruznog toka pa se vratiti nazad. Ranije nije moglo tako nikako, moralo je jos mnogo dalje da se vozi za polukruzno okretanje.
Sad je tek ocigledno koliko je dobra ideja to sto su limitirali to da ljudi voze pun krug spoljasnjom trakom. Verujem da ce se vremenom cesto koristiti za ulazak na parking pa ce mnogi voziti pun krug
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Novi Sad

Post od Saša »

Sa malom decom su grad i stan definitivno najbolje rešenje jer kad još oboje radite jednostavno nemaš vremena za kuću i radove oko nje (a uvek ima nešto da se radi). Blizina vrtića i škole su isto jako bitni (da je sve usput do posla) ali i to da ti je lekar na 5 minuta u bilo koje doba dana i noći. To van grada teško da imaš. Ali čim se prebrodi ta faza a pogotovo faza osnovne škole, treba bežati iz grada i gužve. Klima se drastično menja, više nemamo ni one prelazne periode kao nekada i postaje bukvalno nepodnošljivo živeti u ovom vrelom betonskom loncu….Ne može više da se diše ni danju ni noću…

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
member
Reactions:
Pridružio se: 17 Jul 2012, 15:19

Post od member »

Saša kod komšije Piroškog može da zajmi auto na test :)
I na sremskoj strani grada je kupljeno mnogo placeva za izgradnju tzv. "urbanih vila" ,samo se čeka novi kineski most pa da krene gradnja pun gas.
Već ima tih malih zgrada na Popovici, a počela je gradnja i u Bockama. Galens iznad manastira zida već 3 godine neke komplekse, bungalove, ni ne zna se šta jer je sve ogradjeno.
Korisnikov avatar
blaugrana
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 17:08

Post od blaugrana »

Jel prosla voda na Bockama?

Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk

Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Mislim da još uvek nije kroz cele Bocke, odnosno jedan deo ima, ostatak nema. Mnogo su razbacani po brdima tamo... :D
Korisnikov avatar
blaugrana
Reactions:

Post od blaugrana »

Bitno da je pocela gradnja.

Korisnikov avatar
member
Reactions:
Pridružio se: 17 Jul 2012, 15:19

Post od member »

Evo vidi.

Korisnikov avatar
blaugrana
Reactions:

Post od blaugrana »

Super za ove sa mikrookruzenjem. Moze bazen, znaci ima vode.

Sa ovim bice jos bolje.

https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti ... vrope.html

Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

Poceli su danas sa rekonstrukcijom bulevara oslobodjenja. (Bilo je vreme jer je ceo u losem stanju).
Prosao sam X puta novim turbo kruznim tokom i meni se dopada (da li je na nekom drugom mestu ovakva raskrsnica potrebnija ne znam, verovatno) prolazi se brzo i bez cekanja. Plus lepo izgleda sad kad je sve novo.

Zanimljivo da po portalima sve negativni komentari i hejt i za kruzni tok i za rekonstrukciju bulevara (koja je preko potrebna). Sta je resenje, da nastavimo da vozimo po rupama?
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Resenje je da se to uradi kao na krstenom Zapadu - zavrsava se za max 2-3 nedelje, a svi radovi se izvode nocu.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:

Post od Saša »

Bulevar je zaista u užasnom stanju, a jedna je od žila kucavica grada. Kada su mogli da poprave Futoški put (a trebalo je vremena) - moći će i Bul. Oslobođenja... Izdržaćemo. :)
Ceman
Reactions:
Pridružio se: 14 Avg 2018, 20:53
Garaža: BMW 328ix

Post od Ceman »

Meni je temerinska neshvatljivo losa. Nije mi jasno da to ne popravljaju. Mada vidim da su ogradili deo ulice, mozda planiraju...
Ne bi bilo prvi put da nekoliko glavnih ulica odjednom zatvore i da rade istovremeno :D
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

Ogradili su deo ulice jovana subotica (jedna od najlosijih ulica u gradu, ako ne i najlosija i posebna sramota jer je blizu centra). Ona je u nastavku temerinske ulice prema centru. I ljudi cesto mesaju i misle da je i to temerinska.

Slika
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

To parce Jovana Subotica je bilo idealno za testiranje "cvrcaka" :D
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

Preusko za taj broj saobraćajnih traka i tu mislim i na Šafarikovu ulicu. I najuži trotoar u gradu, tamo kod Big pice... 50 cm širine, a busevi voze na 15 cm od bankine, jer drugačije ne može. Slična nebuloza sa trotoarom je preko puta mašinske i u Brace Ribnikar, sa tim da je u J. Subotića baš opasno za pešake.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

Odgovori