Vazduhoplovi
Re: Vazduhoplovi
http://rs.n1info.com/a146069/Biznis/U-v ... lovic.html
Novi avion u floti nacionalnog avio-prevoznika tipa Airbus A-319 dobio je ime proslavljenog dramskog umetnika Predraga-Mikija Manojlovića.
Proslavleni glumac obišao je i krstio novi avion u društvu generalnog direktora kompanije Air Serbia Daneta Kordića.
Avioni Er srbija poneli su ime i po Novaku Đokoviću, Vladu Divcu i Dejanu Stankoviću.
Novi avion u floti nacionalnog avio-prevoznika tipa Airbus A-319 dobio je ime proslavljenog dramskog umetnika Predraga-Mikija Manojlovića.
Proslavleni glumac obišao je i krstio novi avion u društvu generalnog direktora kompanije Air Serbia Daneta Kordića.
Avioni Er srbija poneli su ime i po Novaku Đokoviću, Vladu Divcu i Dejanu Stankoviću.
Avioni u floti nacionalnog avioprevoznika lete prazni.
Pre neki dan Beograd - Istanbul 16 putnika, povratak 13 putnika.
A cene karata drze kao Turkish.
Fotofrafija sa povratnog leta.

Sva ova glupiranja pokrice gradjani Srbije.
Pre neki dan Beograd - Istanbul 16 putnika, povratak 13 putnika.
A cene karata drze kao Turkish.
Fotofrafija sa povratnog leta.

Sva ova glupiranja pokrice gradjani Srbije.
Poslednja izmena od zuzazu u 25 Mar 2016, 14:16, izmenjeno 1 put ukupno.
Šta nam teško
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Šta nam banda radi

Leteo ATRom do Beca, isto poluprazan.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Od 18. juna direktan let za Sankt Peterburg.
Eto prilike za fenomenalan letnji odmor.
Eto prilike za fenomenalan letnji odmor.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Treba iskoristiti takve linije ako su povoljne, jer ne znaš koliko će da traju. Tako smo žena i ja išli do Lisabona za relativno male pare, a posle je TAP ukinuo direktan let.
- maxer
23.03.2016. Noriljsk (severni Sibir, Rusija)
Jak vetar okreće avion po pisti:
https://www.youtube.com/watch?v=UpAD_CVTIY8
A u nastavku snimka, posle scene sa avionom, vidi se kako vetar otkida ogroman krov i baci ga pedesetak metara dalje ... na žalost krov je pao na jednu 32-godišnju ženu i usmrtio je (to se na snimku ne vidi, već piše ovde).
Jak vetar okreće avion po pisti:
https://www.youtube.com/watch?v=UpAD_CVTIY8
A u nastavku snimka, posle scene sa avionom, vidi se kako vetar otkida ogroman krov i baci ga pedesetak metara dalje ... na žalost krov je pao na jednu 32-godišnju ženu i usmrtio je (to se na snimku ne vidi, već piše ovde).
-
Cherokee
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
Dusane radnim danima je prazan, vikendom je drugacija prica... Ja sam dosta puta isao nedeljom uvece za Bec a vracao se nazad u petak uvece, ti letovi su uvek puni.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
I kranovi su okreću po vetru, pretpostavljam da ima neke sličnosti.maxer napisao: Jak vetar okreće avion po pisti
- maxer
Veoma jak vetar (spominju 27m/s), velika površina repnog vertikalnog stabilizatora, podloga sa malo frikcije (pista prekrivena snegom i ledom) ... i avionče od svega 30 i kusur tona i eto ti vrteške 
-
Cherokee
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
Nikaragva firma organizuje i placa, tako da...
Citam malo o udesu B735 u Tatarstanu.
Izmedju stalih uzroka nesrece, komisija za udese navodi sledece:
- systematic violation of crew work and rest times (inace, za sest godina ja nemam ni jedan jedini dan godisnjeg odmora)
U izvestaju komisije se ne navodi, ali komisija 2015 u novembru trazi opoziv svih B737 iz Rusije, zbog problema sa kontrolama leta, sto se ne moze naci u pretrazi google na engleskom.
Odnosno, oni nesto znaju sta mi ne znamo, ali to sto znaju nisu objavili.
Izmedju stalih uzroka nesrece, komisija za udese navodi sledece:
- systematic violation of crew work and rest times (inace, za sest godina ja nemam ni jedan jedini dan godisnjeg odmora)
U izvestaju komisije se ne navodi, ali komisija 2015 u novembru trazi opoziv svih B737 iz Rusije, zbog problema sa kontrolama leta, sto se ne moze naci u pretrazi google na engleskom.
Odnosno, oni nesto znaju sta mi ne znamo, ali to sto znaju nisu objavili.
Da li ovo znači da ćeš prestati da veličaš Boeing? 
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...