Sloba napisao:Na poslu imamo vise komada Lenovo Q190. Razmisljam da sledeci pc za kucu bude nesto tog tipa.
Mi imamo takve neke, ne znam sad tacan model u svim konf rumovima, ali je Lenovo i slicno izgledaju, ako ne i isto.
Solidno brzo rade, a tamo je odziv bitan, kada klijent ceka da upalis skype
U pocetku su bili uzasno spori neki, a onda su ili zamenili kompletan uredjaj ili samo ubacili SSD.
Koji je najeftiniji internet u Beogradu (lokacija: Zvezdara, iznad Gradske bolnice - blizu okretišta za trole)?
U razmatranje dolazi u obzir i telefon (ADSL) i kabli i nešto od bežičnih a može da se predloži i ograničen i neograničen protok.
Hvala, video sam to odmah u njihovoj ponudi - nema jeftinije (jedino što mora da se kupi taj TV set box).
Pitaću sutra da li ga ima u toj ulici na Zvezdari.
Ne mogu da otvorim XLXS datoteku. To bi bilo "Excel radna sveska"
Ne otvara Office 2010, Windows 10 i 7. Ne otvara ni Office 2013. Otvara samo 2016.
Ne prepoznaje uopšte fajl. Ne pomaže ni "Otvori sa...", izaberem Excel i opet ništa. Promeni se u Svojstvima da je otvara Excel i opet ništa.
Pokušavao sam da čačkam po HKEY_CLASSES_ROOT, oko registara, kopirao sa drugog kompa i ništa.
Ima li ko ideju šta može biti. Preinsalisao sam i operativni sistem (i 7 i 10)i Offis raznih varijanti, ali ništa, osim Office 2016, a on mi ne ofgovara zbog drugog razloga (nije licenciran i ne mogu da instališem srpski paket )
Da li otvaras iz windows explorera ili mozda total commandera? Ne bi trebalo da se zeza sa tim office 2010. Verovatno su ostali neki repovi office raznijih verzija i zeznulo je stvari. Probaj sa microsoft office toolkitom 2.5.x da skines prethodne instalacije office, ocistis registry, onda lepo instaliras 2010 i probaj da li radi. Ja ne volim 2016 i 2013 zbog ms politike.
Sve sam to probao, ima i softver za uklanjanje repova od Offis-a. Instalisan operativni sistem više puta, i sve isto.
Osnovno je što u mejlu ne prepoznaje tip datoteke, isto kao i u bilo kom folderu..