Grčka

Iskustva sa putovanja, razne informacije
Odgovori
ddanijell
Reactions:
Pridružio se: 24 Maj 2017, 23:41
Garaža: SEAT ATECA 2.0 CR TDI 190hp DSG 4Drive XCELLENCE

Re: Grčka

Post od ddanijell »

Nije ovo kroz Neos, ovo je jedini izlaz sa parkinga, a da bih pokupio moje jer nisu mogli da udju u auto na samom parkingu od vode, morao da izadjem i jedinim putem da se popnem gore na magistralu i spustim okolo do hotela sa prednje strane na betoniranom parkingu gde nije bilo vode . Sinoc nisam planirao da ce me jutros docekati ovakva kisha, a nije bilo mesta na prednjem parkingu hotela pa morao iza.
Inace umesto desno na gore mogao sam i da se spustim levo 30m nize prema moru, ali dole ume da bude jebeno, pre par dana talasi naneli pesak i baja se zaglavio (naseo), jedva ga izvukli na mestu gde se kanal uliva u more, tu postoji ulica koja sece.
Ko je bio u Paradiso zna o cemu pricam.
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

Ovo je neki kišni kanal u stvari :)
Boringly average, but also perfect for school run mums
ddanijell
Reactions:

Post od ddanijell »

Kombinovano kisni kanal + put, ali ocito kisa ima pravo prvenstva :D
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Znam Paradiso, zato sam i pitao za desno na magistrali (ne vidi se da nemaš putnike :-))
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Pohvale za Atecu.
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

+1
Neki ,,terenci'' bi se nagutali te vode...
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

I to premium!
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
ddanijell
Reactions:

Post od ddanijell »

Hvala, predstavicu auto neki dan sa slikama i utiscima kada malo dodjem sebi posle odmora, sad ima 6000km i taman sam ga lepo upoznao :) .
Evo nastavak onog videa i neke od situacija u povratku iz Grcke. Sumirano tu i tamo po nesto, puno vode, preskakanje zelenog ostrva da bih izbegao AP gde se vise stojalo nego islo itd. U MKD standardno od granice do Velesa je katastrofalno stanje autoputa , bolje da je magistrala kako treba nego ono. Kada se ide na drugu stranu (prema GR) put je skroz korektan.

https://youtu.be/kaiDzQ2zLSI
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Dobre metlice...
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Morao si da siđeš sa glavnog puta (autoput tipa motorway :)) za Solun?
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Ovi Grci su stvarno ponekad operisani od mozga kada kombinuju te kanale da budu istovremeno za odvod bujica i prilaze kućama. Svake godine neko od turista (a često i od naših) nahebe i bujica mu poplavi ili odnese auto... Pre par godina sam pratio temu (ne znam da li ovde ili na nekom drugom forumu) kada je jednom našem čoveku tako poplavljen Stilo, a ni kriv ni dužan... Jedva se kući vratio, a tek šteta koju je imao... :glavomuzid: :nonono:
ddanijell
Reactions:

Post od ddanijell »

Heinz napisao:Morao si da siđeš sa glavnog puta (autoput tipa motorway :)) za Solun?
Morao, jos pre aerodroma se iskljucio i pregazio obicnim putem pa probao da se ukljucim ponovo jer na jednom mestu nisam smeo da pregazim vodu (vidi se na snimku na 3:10) medjutim posto je i dalje bio haos, vise stoje nego sto idu, pregazim zeleno ostrvo kao jos par likova ispred mene sa visljim autima i odem na Thermi i Panorama i ispod soluna se ponovo ukljucim na autoput i bilo je ok.
Korisnikov avatar
Kabe
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 05:47
Garaža: Japanska vozila

Post od Kabe »

Sve pohvale za suvozaca navigatora :) Lepo je kada ima covek na koga da se osloni i ko da mu pomogne u voznji...
ОПРЕМ ДОБРО! Posetite blog - Kabe.Space
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Čuli se sa Grcima u Toroniju gde smo letovali i kažu da nije dobro. Ovakvu kišu i količinu vode nikada nisu videli.
Slike i snimke koje ste videli iz Toronija su nastale ispred taverne Barakuda, marketa Smajli, Haus Badisa, kuće Flora, Nestor. Niže odatle ne mogu da vide niti da prođu jer je put poplavljen a nije isključeno i da ga više nema.
Nožas se izlila i kanalizacija. Ima dosta naših vozila koje je bujica zarobila.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

https://www.youtube.com/watch?v=U_YpGKnKlsc
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Odgovori