Geza napisao:
" Kako je Smederevo neuporedivo bliže, odmah smo pozvali njihovu Hitnu. "
Uz opasnost da ispadnem neuk, ali kako se poziva Smederevska hitna pomoć?
Zar broj hitne nije jedinstven?
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline. Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite. Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Ja sam poslednji put, doduše u BG zvao samo 194 i dobio.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline. Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite. Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Mi smo tako jednom dok smo isli putem u Vojvodini i stali jer je neko udario biciklistu i ovaj je samo jaukao iz jendeka pored puta. Mi nazovemo hitnu 194, ono se jave iz drugog sela/grada i daju nam neki fiksni broj koji da zovemo. Da ne pricam da je to sve potrajalo ihahahaj ...
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Čudi me da se još ništa nije uradilo na tom pitanju, univerzalni broj 112 je davno još najavljivan...
Doduše, to sa sobom povlači mnoge organizacione probleme, ali barem da se pozivanjem na broj dobije najbliža stanica nije problem, barem ne danas na ovom nivou telekomonikacija.
Ja kad sam sa mobilnog telefona zvao 194 nisam mogao da dobijem hitnu pomoć, posle mi je policajac rekao da moram da okrenem da stavim i pozivni broj mesta u kojem sam. Činjenica je da nešto mora da se uradi po tom pitanju, formira neki jedinstveni broj i edukuje narod o istom, nekada stvarno i ta "sitnica" može život da znači
jaksa napisao:Briljira
tačnije, valja se u blatu za sve pare
Da bi tema imala veze s forumom generalno - rekao je da ima rols rojs od pola miloiona (evra)
Da ga pozovemo na forum da predstavi RR?
Sent using Tapatalk
Poslednja izmena od methane.master u 15 Jun 2014, 22:56, izmenjeno 1 put ukupno.