TV - Audio - Video - bela tehnika
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Re: TV - Audio - Video - bela tehnika
I dodao bi iz mog iskustva -koje sam gledao na raznim mestima samo Samsung, Lg, i Sony.
Obišao bi u širokom luku neke nešto jeftinije brendove, realno bi trebali biti još jeftiniji
TT
Obišao bi u širokom luku neke nešto jeftinije brendove, realno bi trebali biti još jeftiniji

TT
Bosch je dobar sto se pouzdanosti tice, ali naravno, kvalitet nije na nivou ove gore trojke.
LG je svaki za koji znam da je neko kupio, crkao u godinu dana nakon izlaska iz garancije.
Bas mi se srozalo misljenje o njima.
Sony mi je tu neprikosnoveni kralj, ali su i cene kraljevske.
LG je svaki za koji znam da je neko kupio, crkao u godinu dana nakon izlaska iz garancije.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Evo mi kupili u zadnjih 10 godina 4 LGa.
Ni jedan nije crkao.
Ni jedan nije crkao.
Ja 32” pre 10ak i 47” pre 3 godine, oba rade ko prvi dan
Xepoj87 napisao:Bosch je dobar sto se pouzdanosti tice, ali naravno, kvalitet nije na nivou ove gore trojke.
Koji bi model preporucio od Boscha?
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Moj još nema dve pune, a od toga je veći deo proveo u kutiji neotpakovan 
TT

TT
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Evo ja u tri poslednje godine kupio dva LG-a, jedan 42" drugi 32", oba full HD i jači modeli, da tako kažem. Ovom drugom posle samo tri meseca se pojavila široka providna bela štrafta u dnu ekrana i zamenjen za novi u okviru garantnog roka, a starijem pre par dana crklo LED osvetljenje, trošak popravke bio 100 evra. Nema pravila, kako ti se zalomi. Zato kažem - kupujte ono što ima najdužu garanciju. Razlike u kvalitetu slike i karakteristikama od proizvođača do proizvođača su minimalne (ako ih uopšte i ima).
-
- Pridružio se: 24 Maj 2017, 23:41
- Garaža: SEAT ATECA 2.0 CR TDI 190hp DSG 4Drive XCELLENCE
Kupio 2x LG 32'' u razmaku od 8 meseci. Jedan crkao 2 meseca pre izlaska iz garancije (zamenjena glavna ploca), drugi crkao 6 meseci posle izlaska iz garancije (crkao driver za led osvetljenje 50eura platio).Xepoj87 napisao: 21 Feb 2018, 02:36 LG je svaki za koji znam da je neko kupio, crkao u godinu dana nakon izlaska iz garancije.
Samsung 40'' (ccfl) kupljen u italiji pre 10 godina i dan danas radi normalno, a taj maltene nije gasen, gleda se 16h dnevno.
Nije bas pravilo ali ovo sa LG me je bas pokolebalo. Bio je tu i jedan tesla i tcl pre ovih LG ali su oni crkli vrlo brzo nakon kupovine, vracen novac i uzeti LG.
Neki na 1400 obrtaja

- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Mi kupili https://www.conrad.de/de/lg-42la6608-3d ... 08471.html u junu 2013.
Do sada nije krepao, ali ume da se zaglupi kad hoće da uradi software update. To se primeti tako što magic remote cursor počne da secka, baguje i tripuje. Onda mora da se odvoji od napajanja, pošto "obično" isključivanje nije dovoljno. Kad se ponovo uključi opet radi normalno. Sledeći će u svakom slučaju da bude od Sony-ja, pošto od njih još nismo imali TV aparat (osim legendarnog trinitrona do pre 10ak godina). Prethodnik ovog sadašnjeg LGa nam je bio neki Samsung kome je tačno posle 5 godina riknuo inverter. Kupio nov inverter na Ebay-u za 99€, ugradio ga za pola sata i eno ga još uvek radi kod tasta u kući.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Nama LG neki basic 32'' 1080p radi ja mislim ima deset godina.
Meni ce trebati uskoro neki 49-55'' pa sam već počeo da gledam. Imaću pitanja.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Meni ce trebati uskoro neki 49-55'' pa sam već počeo da gledam. Imaću pitanja.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Koliko Sony ima garanciju?
- 123456
- Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
- Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna
I ja imam sony 40", kupljen pre 3 godine. Prosle 2 god se pojavila jedna crna crta 1-2 cm i na servisu ustanovili da je nekako prasina usla unutra i samo ocistili. Od tada je god dana i nema te crte. Ne znam da li je to stvarno moguce da je od prasine ili je nesto drugo bilo u pitanju, ne razumem se previse u to....Ako moze neko da prokomentarise, ako je imao nesto slicno.
Inace sam pri kupovini uporedjivao lg, sony i samsung jedan pored drugogog, i na fabricki podesenim funkcijama je bila dosta kvalitetnija slika na sony-ju i zato smo se i odlucili za njega
Imao je samo 2 god garancije pa smo doplatili 40 e za dodatne 3 godine, tako da ima ukupno 5 god.
Inace sam pri kupovini uporedjivao lg, sony i samsung jedan pored drugogog, i na fabricki podesenim funkcijama je bila dosta kvalitetnija slika na sony-ju i zato smo se i odlucili za njega