Youtube
- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
Re: Youtube
U poslednje vreme volim da gledam ove klipove iz SAD. Ne znam, verovatno jer je toliko daleko i nedostižno. Ne verujem da ću skoro ići tamo ili možda ikada.
Koliko je drugačije, baš novi svet. Gledajte automobile, ljudi koriste CAMRY kao TAXI, voze se po gradskim gužvama u kolima E, F segmenta. Sjajno. Nije to sad kao ovo je NY ovo su buržuji, firme, gledao sam i gomilu ''hood'' snimaka i tamo je tako samo su starije mašine u pitanju.
I lep je grad nije da nije, jeste da deluje kao betonska džungla, ali ima i lepih starijih zgrada. Gledao sam i ostale gradove, New Orleans je pozitivno iznenadjenje. Ima EU šmeka.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Od sledece godine u prodaji...
Važi dozvola B kategorije? 

Pa to bas i ne mada aludiraju na Holandske puteve. Steta sto nema titl za holandski (drugi) filmic. Tu direktor ukratko opisuje kako firma sa 65 zaposlenih moze da finansira i uopste opstane i radi tako nesto... Bas lep projekat. Sada mi je zao da kada sam pre par godina video posao u avio/auto sektoru nisam se vise zainteresovao
mada me je privuklo...

Koji apsolutno bespoentan koncept...iskreno ne kontam cemu ovo sluzi, jos po jakoj ceni.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Udes Džordža Klunija.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Odgledati sve

Audi Safety Car crash
Bice posle taj isti NOV NOV NOV
- stejer
- Pridružio se: 11 Mar 2018, 03:04
- Garaža: Corsa C 1.8 GSI, Audi A3 1.9 TDI, VW Scirocco 2.0 TSI DSG, BMW F10 525d xDrive, Leon Cupra 280 DSG
Kakav zvuk.
Bice zanimljivih klipova kad bude u voznom stanju.
Spremaju i e46 320d touring da bude brzi na njihovoj stazi od e92 M3. Bas me zanima da li ce uspeti haha.

Spremaju i e46 320d touring da bude brzi na njihovoj stazi od e92 M3. Bas me zanima da li ce uspeti haha.