Egzotični automobili na našim ulicama
Re: Egzotični automobili na našim ulicama
^ Kupio Gym Baja, pogodio pos'o s rumunskim taksistom.
Sent from my m2 using Tapatalk
Sent from my m2 using Tapatalk
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Sad pogledah o kom to pričaš ... niti sam lika ikad u životu video, niti sam ikada čuo za njega (a kao iz Zaječara je, bar tako piše ...
).
U svakom slučaju - nevažno, auto je verovatno kupio neko od lokalnih bogataša, koji je do svojih novaca došao na nezakonit način, preko političkih privilegija i zloupotreba državnog novca.

U svakom slučaju - nevažno, auto je verovatno kupio neko od lokalnih bogataša, koji je do svojih novaca došao na nezakonit način, preko političkih privilegija i zloupotreba državnog novca.
Zar bar nema gastosa koji su se vratili u rodni kraj pa da se tako nesto cesce vidja?
Zasto odmah takva etiketa ?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Vrlo neukusno 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
I ja sam se malo sokirao, ali nisam hteo opet da budem ja onaj koji baca drvlje i kamenje 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- veljabandit
- Banned
- Pridružio se: 13 Okt 2015, 22:23
- Garaža: Cupra SC 280 dsg ........... CBR 1000 RR HRC
Što volim ove poštene kojima smeta tudji Porše.... svoje dvorište gledaj momčino.
------------------------------
...duga svetla i pun gas... https://www.youtube.com/watch?v=AhasvhqxLME" onclick="window.open(this.href);return false;
...duga svetla i pun gas... https://www.youtube.com/watch?v=AhasvhqxLME" onclick="window.open(this.href);return false;
Da nisam prosle godine prvi put bio u ZA i ja bih isto pomislio al u sustini razumem reakciju. Ne mozes tamo usput ili u prolazu da naletis, mora ciljano da se ide.
Mnogo mi je odvratnije ovakvo etiketiranje nego kupovina Cayenna u siromasnoj sredini.
Neko je sebi priustio Cayenna i to je po automatizmu za svaku osudu, odmah je tu etiketa i kako je dosao do love... dobro mu se preko auta ne vidi i krvna slika

Neko je sebi priustio Cayenna i to je po automatizmu za svaku osudu, odmah je tu etiketa i kako je dosao do love... dobro mu se preko auta ne vidi i krvna slika

- maxer
Nije etiketiranje - već realnost. Saznaću koja lokalna faca je to kupila, nije Saša Mirković (on vozi novu S klasu).
Ne vidim razloga da branite ljude koje ni ne znate a ja ne bih napadao one koji su legalno stekli takva kola (što ovde garant nije slučaj).
Ovo je mali grad - palanka i sve se zna: i ko šta radi i ko šta vozi i odakle mu pare.
Ovde niko ne vozi takva kola a da je pošteno to zaradio ... to teraju samo oni koju su očerupali državu na poznati način.
Na primer: ima ovde lik koji vozi već dve godine Audi A7 ali znam da nije krao od države i nisam ga nikada ni spomenuo (privatnik je ali nije imao političke veze i zaradu preko njih).
Ne vidim razloga da branite ljude koje ni ne znate a ja ne bih napadao one koji su legalno stekli takva kola (što ovde garant nije slučaj).
Ovo je mali grad - palanka i sve se zna: i ko šta radi i ko šta vozi i odakle mu pare.
Ovde niko ne vozi takva kola a da je pošteno to zaradio ... to teraju samo oni koju su očerupali državu na poznati način.
Na primer: ima ovde lik koji vozi već dve godine Audi A7 ali znam da nije krao od države i nisam ga nikada ni spomenuo (privatnik je ali nije imao političke veze i zaradu preko njih).
Poslednja izmena od maxer u 13 Feb 2016, 01:12, izmenjeno 2 puta ukupno.
Ti napadas i etiketiras coveka a da pritom pojma nemas ni o kome se radi!
Sa druge strane, pa sve i da je ne znam kako zaradio lovu za taj Cayenne, ti si ga etiketirao i zbog same cinjenice sto ga je kupio, po tebi je greh uopste posedovati takav auto u siromasnoj sredini... sto mi je totalno bezveze.
A da ne pominjemo tek to sto ces u danasnje vreme, pogotovo u manjim sredinama, apsolutno za svakoga ko se iole izdvoji ekonomski odmah cuti 1001 carsijsku pricu o njegovim poslovima, privatnom zivotu...

Sa druge strane, pa sve i da je ne znam kako zaradio lovu za taj Cayenne, ti si ga etiketirao i zbog same cinjenice sto ga je kupio, po tebi je greh uopste posedovati takav auto u siromasnoj sredini... sto mi je totalno bezveze.
A da ne pominjemo tek to sto ces u danasnje vreme, pogotovo u manjim sredinama, apsolutno za svakoga ko se iole izdvoji ekonomski odmah cuti 1001 carsijsku pricu o njegovim poslovima, privatnom zivotu...
- maxer
Ja lepo napisah kako je to u Zaječaru a Vi kako želite ... sudite po svome.
Ako sam pogrešio, IZVINIĆU SE OVDE za svoju izjavu ali sam siguran da ne grešim jer ovde se zna ko to može sebi da priušti ... neću da nagađam mada predpostavljam - ali saznaću pouzdano ovih dana.
Ovo je mali grad, ovde ima u 'vr glave 4-tvoro bogatih ljudi koji sebi to mogu priuštiti! Pod ovim sam hteo da kažem: četvoro koji bi to možda želeli da kupe a ima ih jedno 10-tak koji bi mogli ali nikad to neće kupiti jer ih to ne interesuje (tj. njihova dosadašnja dela ukazuju da ne "bacaju" pare na skupe limuzine).
Ako sam pogrešio, IZVINIĆU SE OVDE za svoju izjavu ali sam siguran da ne grešim jer ovde se zna ko to može sebi da priušti ... neću da nagađam mada predpostavljam - ali saznaću pouzdano ovih dana.
Ovo je mali grad, ovde ima u 'vr glave 4-tvoro bogatih ljudi koji sebi to mogu priuštiti! Pod ovim sam hteo da kažem: četvoro koji bi to možda želeli da kupe a ima ih jedno 10-tak koji bi mogli ali nikad to neće kupiti jer ih to ne interesuje (tj. njihova dosadašnja dela ukazuju da ne "bacaju" pare na skupe limuzine).
Poslednja izmena od maxer u 13 Feb 2016, 01:07, izmenjeno 1 put ukupno.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Pa dobr, i ako je neko sa tvoje "crne liste" meni to opet nikako nije opravdanje da se zbog kupovine Cayenna pljuje po bilo kome.maxer napisao:Ja lepo napisah kako je to u Zaječaru a Vi kako želite ... sudite po svome.
Ovo je mali grad, ovde ima u 'vr glave 4-tvoro bogatih ljudi koji sebi to mogu priuštiti!
OK, mogu i ja o nekoj XY osobi da mislim nesto lose, da to i prokomentarisem u nekom drustvu i javno... Medjutim, simptomaticna je ta pojava da ljudi osecaju potrebu da pljuju po nekome iz razloga sto se iz bilo kog razloga izdvaja iz okoline, a automobil je idealan razlog za pljuvanje. Realno, ti si ovde pljuvao po coveku ISKLJUCIVO zbog tipa automobila koji je kupio.
Meni je to iskeno odvratno, sve i da se radi o dokazanom lopovu i prevarantu. Posto se ovde pominje osudjujuci momenat cak i zbog same cinjenice sto je kupljen Cayenne u siromasnoj sredini, znaci nije problem ni sam nacin kako se zaradilo za taj auto vec i "bezobrazluk" da se vozi tako skup auto u takvoj sredini, sto je meni van pameti i ne zasluzuje nikakvu osudu kakva je ovde prezentovana.