Ne brže od života!

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Re: Ne brže od života!

Post od nidza »

Da li je moguće da ima toliko glupih ljudi?

Tapatalk
maniaxxx
Reactions:
Pridružio se: 14 Nov 2012, 20:34

Post od maniaxxx »

Stvarno očekuješ odgovor? :mrgreen:
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

TEŠKA NESREĆA Poginuo strani državljanin, povređena četvorogodišnja devojčica

U teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila noćas u 2.51 na obilaznici na Ibarskoj magistrali kod Železnika poginula je muška osoba od oko 45 godina, a sedmoro ljudi je povređeno, uključujući četvorogodišnju devojčicu.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/520985 ... -devojcica
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
iggyboy
Reactions:
Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
Garaža: 407 coupe 2.2 petrol

Post od iggyboy »

ovi iz golfa odlicno prosli a ovi iz drugog auta ne bas
ps. ne mogu da provalim koji je drugi auto
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Vlaki Type S
Reactions:
Pridružio se: 30 Sep 2014, 20:46
Garaža: Honda Accord Type S

Post od Vlaki Type S »

Pozdrav svima koji su diskutovali i lupali napamet u vezi udesa koji se desio kada su poginula 3 mladica iz Begeca.Da vas prosvetlim...Kise nije bilo to vece.Tj bilo je ali kasnije to vece tako da nije bilo ni kise ni klizavo.I imao je prednje zimske gume.Udarac u banderu je bio sa oko 175-180km/h.Pre toga su isli preko 200km/h.Ko se razume u Opele,Vectra je bila 2000 oznaka tj 2.0 150+ks jer je bio malo radjen motor.Na tom pravcu se moze i 300 razvuci ako moze.Kanal ih je izbacio i udaraju krovom u banderu gde je najslabiji auto i sva trojica budu mrtva na licu mesta.
Drugo...Vozac je bio jako lepo pijan.Inace vozac je svaki dan bio mrtav pijan.U pola 6 pre posla sa tatom ispred radnje sede u kolima i piju.27 krivicnih prijava a ni jedno oduzimanje dozvola i najveca kazna koju je platio je bila 10000din za 1.8 promila alkohola u krvi.
Trece...Sta vredi bilo kakav zakon kad se svaka kazna moze srediti zar ne?99% vas uvek pokusa preko neke veze da se nesto uradi sa kaznom da se ublazi itd itd...I taj vozac je znao da ce mu komsinica sve srediti i zato je to radio a roditelji su napravili alkoholicara i ubicu jer je ubio dva neduzna mladica i obavio nas u crno samo tako...
Poslednja izmena od Vlaki Type S u 21 Dec 2014, 20:46, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Meni samo nije jasno ko je toliko lud da sedne sa njim u auto, ako se to sve zna? :kuku:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Vlaki Type S
Reactions:

Post od Vlaki Type S »

Decko koji je sedeo nazad je u pola 1 zvao druga da dodje po njih ali se taj decko nije javio.A Mihajlo nije mene zvao jer se bojao sta cemo mu reci jer je bio sa ovim.Tako da eto sudbina jer Mihajlo i Nemanja se nikad i uopste nisu druzili sa Srdjanom tj vozacom.Eto prvi i poslednji put seli sa njim...
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Jbm te zivote... :glavomuzid:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Džabe sad Vlaki sve, momci se vratiti neće, a jedino što možemo da je da uvek iznova pričamo i apelujemo na mlade da paze šta rade. Nažalost u ovoj državi reda nikad biti neće i uvek će oni sa vezama i novcem raditi šta hoće dok im to jednom ne dođe glave.
Posetite www.garaza.rs !
Vlaki Type S
Reactions:

Post od Vlaki Type S »

Nije dzabe.Ovo je jos jedan dokaz da alkohol i volan ne idu.Jos jedan dokaz kako se izbegavaju zakoni.Jos jedan dokaz kako nevini i neduzni stradaju.Jos jedan dokaz da sudbina igra igru koja se zove zivot.Ja ne mogu da vratim svog Misu to stoji.Ja sam samo hteo da prosvetlim neke o tom dogadjaju koji su lupetali gluposti a nemaju pojma sta i kako i gde je bilo.Na tom pravcu pre tih krivina i malo bolji jugo moze da izvuce 150-160km/h bez problema a ne Opel sa 150ks koji je bio bas odradjen onako kako treba.Ulozeno preko 2000e bez kupovine...
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Vlaki Type S napisao:Pozdrav svima koji su diskutovali i lupali napamet u vezi udesa koji se desio kada su poginula 3 mladica iz Begeca.Da vas prosvetlim...Kise nije bilo to vece.Tj bilo je ali kasnije to vece tako da nije bilo ni kise ni klizavo.I imao je prednje zimske gume.Udarac u banderu je bio sa oko 175-180km/h.Pre toga su isli preko 200km/h.Ko se razume u Opele,Vectra je bila 2000 oznaka tj 2.0 150+ks jer je bio malo radjen motor.Na tom pravcu se moze i 300 razvuci ako moze.Kanal ih je izbacio i udaraju krovom u banderu gde je najslabiji auto i sva trojica budu mrtva na licu mesta.
Drugo...Vozac je bio jako lepo pijan.Inace vozac je svaki dan bio mrtav pijan.U pola 6 pre posla sa tatom ispred radnje sede u kolima i piju.27 krivicnih prijava a ni jedno oduzimanje dozvola i najveca kazna koju je platio je bila 10000din za 1.8 promila alkohola u krvi.
Trece...Sta vredi bilo kakav zakon kad se svaka kazna moze srediti zar ne?99% vas uvek pokusa preko neke veze da se nesto uradi sa kaznom da se ublazi itd itd...I taj vozac je znao da ce mu komsinica sve srediti i zato je to radio a roditelji su napravili alkoholicara i ubicu jer je ubio dva neduzna mladica i obavio nas u crno samo tako...
Vratio sam se i pročitao šta je pisano na temu te nesreće i ne vidim da je išta bilo neprimereno. Vidim da si bio blizak s momcima tako da ti se izvinjavam u ime svih ako te je nešto pogodilo. Nije bilo u lošoj nameri.
Pitanje da li je bilo leda je bilo moje jer su se te noći desile tri nesreće na vrlo sličan način na tri kraja države. Nije bila tvrdnja.
Vlaki Type S
Reactions:

Post od Vlaki Type S »

Mrzi me da citiram ko je sta napisao ali bilo je receno tj tvrdnje da je bilo kise i da je nemoguce da ai isli 170km/h i za put je bila neka prica.Nisam ja uvredjen samo ne volim kad neko prica napamet tj lupeta a nema pojma pa sam samo hteo da ga prosvetlim tj objasnim.Mihajlo je bio rodjeni brat od moje zene.Meni je bio kao rodjeni brat.I prizor od te veceri nikad necu zaboraviti...A tebi hvala za komentar...
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

:-(

Послато са GT-P7500 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
Sinisa92
Reactions:
Pridružio se: 01 Avg 2014, 00:03
Garaža: Omega 2.0 16v http://forum.garaza.rs/viewtopic.php?t=2996

Post od Sinisa92 »

Cekaj,druze nisu se druzili nikako a ovaj ih zvao na rodjendan i jos zajedno pili i seli u kola?!?!??!?!

Dosta nelogicnosti,mada je sada kasno za sve ali nije u redu da pljujete tog momka kakav god da je bio a koliko je pisalo imao je 5 prijava jedino ako to nije tacno nisam bas toliko upucen
Vlaki Type S
Reactions:

Post od Vlaki Type S »

A odakle tebi to da ih je ovaj zvao na rodjendan i da idu da piju?
Odgovori