Zanimljivi oglasi
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Re: Zanimljivi oglasi
Taj mi je promakao... Ja sam uzeo jedan sa 360000km za 9500 eur...od para što mi je ostalo što sam kupio gajbu u kuli 

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Bio, video, vozio, zagledao, ostavio ponudu, dobio kontra-ponudu negde na pola puta, razmisljam sta dalje - verovatno i prodavac malo razmislja...Darko napisao:Delija ocekujemo izvestaj danas za bmw ako ides da ga vidis

Enterijer je bukvalno kao nov, sve je u savrsenom stanju. Sedista su jako dobra - i udobnost i materijal. Super je fora sa elektricnim naduvavanjem bocnih stranica sedista. Volan mi vise lezi onaj iz Sport varijante nego ovaj M Sport, ali to je subjektivno.
Eksterijer je isto jako dobar - ima bukvalno samo po koju tackicu, s tim da prednji branik ima par cudnih flekica na kojima se skinuo lak. Kaze da su to reklamirali BMW-u (pokazao mi je dopis koji su slali). Garantuje da nista nije farbano, a jos manje popravljano i za to ce dati pisanu garanciju.
Felne su isto kao nove, gume jos jedna sezona i onda menjanje (prednje i zadnje nisu iste, sto je malo nezgodno).
Zimski set nema - nije vozen zimi uopste. Vlasnik ima i X5.
Ono sto je potrebno od ulaganja u skorije vreme:
- farbanje prednjeg branika (ako zelim, mada realno ne mora) - 100 €
- ugradnja tempomata (neverovatno, ali nema ga) - 200 €
- ugradnja "klina" + izmestanje OBD-a (neverovatno, ali nema nikakvu zastitu) - 250 €
- prednje i zadnje plocice (za nekih 2-3k km) - 300 €
- zimski set felni i guma - 1500 € (minimalno)
- nov letnji set guma - 1000 €
Auto ide fenomenalno, ali to sam vec znao. I da - definitivno zelim automatski menjac

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Nema ni navigaciju cisto da napomenem... I kako li ga je vozio kada se paknovi tako brzo menjaju...
Za zimske gume dodji kod mene imas original 16'' BMW set alu sa runflat gumama za 500Eur-a
Za zimske gume dodji kod mene imas original 16'' BMW set alu sa runflat gumama za 500Eur-a
Poslednja izmena od ljuba u 20 Mar 2015, 19:29, izmenjeno 1 put ukupno.
- Delija
- Kontakt:
Nema, niti mi treba 
I na Civic-u se zadnje plocice menjaju na ~30k km i to bez mnogo njakanja.
A ovakav auto samo tako i moze da se vozi (tamo gde uslovi puta to dzovljavaju) inace nema mnogo smisla
BTW, ne treba ni da pominjem da je voznja Civic-a posle 245 turbo "konja" bila paaaaa... malcice smor...

I na Civic-u se zadnje plocice menjaju na ~30k km i to bez mnogo njakanja.
A ovakav auto samo tako i moze da se vozi (tamo gde uslovi puta to dzovljavaju) inace nema mnogo smisla

BTW, ne treba ni da pominjem da je voznja Civic-a posle 245 turbo "konja" bila paaaaa... malcice smor...

Poslednja izmena od Delija u 20 Mar 2015, 19:32, izmenjeno 2 puta ukupno.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Meni tek sad deluje da ne zna 

Mislim da nema ni bluetooth set - mada mozda gresim... to vec obavezno...
Edit: Ipak ima
Edit: Ipak ima
- Delija
- Kontakt:
Ma ima 245 turbo "konjica" - to je ono najbitnije.
Da li ima nesto od gadget-a ili nema je skoro pa irelevantno
Ima i kameru nazad i asistenciju pri parkiranju - koj' ce mi tek to? Parking senzori nazad su puna kapa

Da li ima nesto od gadget-a ili nema je skoro pa irelevantno

Ima i kameru nazad i asistenciju pri parkiranju - koj' ce mi tek to? Parking senzori nazad su puna kapa

Day Walker napisao:e jbga, sad znas sta ti je ciniti
Mda...Scuderia napisao:Meni tek sad deluje da ne zna

Poslednja izmena od Delija u 20 Mar 2015, 19:38, izmenjeno 2 puta ukupno.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Kad uzimas? Koliko su ti spustili? Kad ga predstavljas? Dolazis na skup? 

Brzine idu u H-a !!!

- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Stvar je prosta - kad ide june, nek ide i uze. Ne daj da ti umakne! 

1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
Delija ipak si ti Samuraj sa Hondom,ako nisi bacio neku bezobraznu ponudu razocaracemo se 
Ipak je BMW downgrade posle Civica.

Ipak je BMW downgrade posle Civica.

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Pa rekoh ti ja da su napisali da ima i elektricna sedista, koja nema i da je pitanje da li ima tempomatDelija napisao:Bio, video, vozio, zagledao, ostavio ponudu, dobio kontra-ponudu negde na pola puta, razmisljam sta dalje - verovatno i prodavac malo razmislja...Darko napisao:Delija ocekujemo izvestaj danas za bmw ako ides da ga vidis
Enterijer je bukvalno kao nov, sve je u savrsenom stanju. Sedista su jako dobra - i udobnost i materijal. Super je fora sa elektricnim naduvavanjem bocnih stranica sedista. Volan mi vise lezi onaj iz Sport varijante nego ovaj M Sport, ali to je subjektivno.
Eksterijer je isto jako dobar - ima bukvalno samo po koju tackicu, s tim da prednji branik ima par cudnih flekica na kojima se skinuo lak. Kaze da su to reklamirali BMW-u (pokazao mi je dopis koji su slali). Garantuje da nista nije farbano, a jos manje popravljano i za to ce dati pisanu garanciju.
Felne su isto kao nove, gume jos jedna sezona i onda menjanje (prednje i zadnje nisu iste, sto je malo nezgodno).
Zimski set nema - nije vozen zimi uopste. Vlasnik ima i X5.
Ono sto je potrebno od ulaganja u skorije vreme:
- farbanje prednjeg branika (ako zelim, mada realno ne mora) - 100 €
- ugradnja tempomata (neverovatno, ali nema ga) - 200 €
- ugradnja "klina" + izmestanje OBD-a (neverovatno, ali nema nikakvu zastitu) - 250 €
- prednje i zadnje plocice (za nekih 2-3k km) - 300 €
- zimski set felni i guma - 1500 € (minimalno)
- nov letnji set guma - 1000 €
Auto ide fenomenalno, ali to sam vec znao. I da - definitivno zelim automatski menjac

Malo su ti optimisticne te cifre, pogotovo za farbanje, osim ako si bas proverio

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ako su to cene nekog održavanja, onda i nije strašno za takav auto ni najmanje, npr. prednje i zadnje pločice za trista evra.
- Delija
- Kontakt:
Cifre su one koje mi je prodavac rekao da bi isle uz auto kao doplata uz pazar. Inace nisu te cifre ako odes "sa strane".Xepoj87 napisao:Malo su ti optimisticne te cifre, pogotovo za farbanje, osim ako si bas proverio
I? Kupujes?