Ne brže od života!
Re: Ne brže od života!
A gle u novinama...
Moj brat i Mihailo su, od kad su prohodali, bilo najbolji drugovi - priča, kroz suze, Srđanova rođena sestra Mirjana. - I porodice su nam od kada znamo za sebe vrlo bliske, pa je Mihailova sestra Snežana kuma mojoj i Srđanovoj sestri Biljani.
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/hr ... rodjendana
Moj brat i Mihailo su, od kad su prohodali, bilo najbolji drugovi - priča, kroz suze, Srđanova rođena sestra Mirjana. - I porodice su nam od kada znamo za sebe vrlo bliske, pa je Mihailova sestra Snežana kuma mojoj i Srđanovoj sestri Biljani.
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/hr ... rodjendana
- Sinisa92
- Pridružio se: 01 Avg 2014, 00:03
- Garaža: Omega 2.0 16v http://forum.garaza.rs/viewtopic.php?t=2996
Ja o tome pricam sve vreme,ne znam koliki debil treba da budes pa da slazes ovako nesto,kaze da su i neki kumovi sto se nikako ne uklapa sada sacuvaj boze
I vi se hvatate za sve što novine pišu. Novinarstvo je odavno otišlo niz vetar.
-
- Pridružio se: 30 Sep 2014, 20:46
- Garaža: Honda Accord Type S
Ljudi nema sta da lazem.Mihajlo i Nemanja su se druzili isli na pecanje,fudbal,setali itd.Mihajlo je jos trenirao aikido,isao u teretanu i napravio mali bend posto svira klavijature.Nije imao kad da se druzi sa alkoholicarem.Ja sam oko 5god ukupno sa dva prekida u vezi a sad u braku sa Misinom sestrom.Za sve to vreme nikad nisu ni na ulici pricali.Znam sve sta je koza pricala i sta je pisano.Ja vam kazem istinu.Sad po selu prica kako je Misa kriv jer mu je bio tad rodjendan,a ovaj svaki dan ili sa tatom ili sa zetom pije ili kuci ili u kafani.Kakva druzenja kafenisanja i ostalo.Koji debil treba da budes da trazis da te slikaju da bi bila popularna?Sta dalje pricati o debilima koji nam skrnave sve sto pstavimo u kesama tamo gde su poginuli.Preko 10 kesa sa cokoladicama burekom sokom itd su ili razbacali ili odneli kuci.Neko ce od vas pomisliti da izmisljam ili nesto ali za svr imam slike...
- Sinisa92
- Pridružio se: 01 Avg 2014, 00:03
- Garaža: Omega 2.0 16v http://forum.garaza.rs/viewtopic.php?t=2996
Odneli da jedu kuci,e ovo prvi put cujem leptejebo 

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Važnije je koji debil treba da budeš da voziš 150 tuda jer ih je to ubilo. Auto je išao prebrzo i za idealne uslove a pitanje je kakve su mu gume bile.
Ove stvari kasnije govore ko je kakav ali to nije ubilo ove klince.
"Nije mogla ni 200 da ide" pa takav auto je opet oružje kad ga voze mladi momci...
Ove stvari kasnije govore ko je kakav ali to nije ubilo ove klince.
"Nije mogla ni 200 da ide" pa takav auto je opet oružje kad ga voze mladi momci...
Boringly average, but also perfect for school run mums
-
Sinisa nema sta da te lazem.Oni su kao cirkuske nakaze.
Kolega Hondas,da je isao 150km/h i da ih je kanal usporio na 130km/h npr ne bi prosli tako.Ovako je sam udarac bio pri brzini od 180 sto znaci da su isli preko 200km/h...
Kolega Hondas,da je isao 150km/h i da ih je kanal usporio na 130km/h npr ne bi prosli tako.Ovako je sam udarac bio pri brzini od 180 sto znaci da su isli preko 200km/h...
- iggyboy
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
- Garaža: 407 coupe 2.2 petrol
Prosli bi tako i sa 90 na sat, ,mislim na udarac krovom o banderu
Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Koje frljanje brzinamaVlaki Type S napisao:Sinisa nema sta da te lazem.Oni su kao cirkuske nakaze.

Ti znas koja je razlika kad raspalis krovom o banderu sa 130 i sa 200? Pardon, 180, bitna razlika.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
-
Slabi ste mi matematicari...Nije samo brzina u pitanju.Kao sto sam bio napisao kanal ih je izbacio i leteli su 6-7m i u letu su se okrenuli i udarili u banderu krovom.Izracunajte da li bi isto bilo sa 130km/h.Znaci da li bi tom brzinom mogli napraviti ceo krug i leteti toliko i tako udariti.Takodje izracujante razliku u G sili izmedju 180 i 130km/h prilikom udarca.
Npr mozda ne bi napravili ceo krug nego pola pa udariti kontra stranom tj podom i mozda imati samo neke prelome zar ne?
Npr mozda ne bi napravili ceo krug nego pola pa udariti kontra stranom tj podom i mozda imati samo neke prelome zar ne?
Da li je bitno vise kojom su brzinom isli i dal su se druzili medjusobno ?
Desilo se,ne moze se vise nista promeniti
Desilo se,ne moze se vise nista promeniti
Druze, ne bih da ti stajem na muku, kapiram da ti nije lako, ali to su toliko sbbkbb situacije. Kada sa 130 udaris u bilo sta, a kamoli sa 180, ti si cao. Uopste ne moras da udaris glavom o nesto, G sila je sasvim dovoljna da te ubije. Moze da se desi neka puka slucajnost da se sve raspadne, al da ti ostanes ziv nekako, a to mnogo vise zavisi od srece nego od brzine.
Poenta je da nema nikakve potrebe ići uopšte toliko brzo na putevima te kategorije. Na žalost mora da se (uspesno) odraste da bi se to stvarno shvatilo.
Tapatalk
Tapatalk
-
Stefane ja sam hteo da priblizim ljudima istinu jer kao sto su neki naveli citali su lazi.Naravno da ih vise nema i da ih nista nece vratiti samo jos odvratnije mi je kad neko prica lazi i dize sebi rejting na smrtnom slucaju.Takodje mi jeste tesko i ne isterujem nikakvu pravdu ali opet mislim da je makar malo kocio ili isao manjom nekom brzinom da bi drugacije prosli.Mozda i ne bi ali idem nekom logikom po kojom mozda ne bi krovom udarili jer je tu auto najslabiji.Kao sto mi je i inspektor i nacelnik i ljudi iz hitne rekli,da su udarili bilo cime drugim delom auta da bi mozda neko preziveo.Ovako je krov prikljestio svu trojicu...