Corona virus
Re: Corona virus
Malopre prosao pored kovid ambulante u NS, puna cekaonica.
Sent from my SM-N9860 using Tapatalk
Sent from my SM-N9860 using Tapatalk
Znam, drug i cela familija njegova prosle nedelje, imali vec koronu pre par meseci
Ja skoro i da nemam prijatelja u Beogradu koji nisu imali koronu, dok npr u Nisu skoro i da nemam prijatelja/poznanika koji su imali koronu
Geza napisao: 05 Feb 2021, 21:41 Neka forma gripa je došla i do nas, tek da se kaže da postoji još nešto pored korone. Bratanica donela iz vrtića, svi u kući malaksali i sa izgrebanim grlom.![]()
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Corona virus
Ovi moji drugari iz Nisa skoro svi navatali (inace Nislija sam), i to zadnjih nedelju dve.BRABUS napisao:
Znam, drug i cela familija njegova prosle nedelje, imali vec koronu pre par meseci
Ja skoro i da nemam prijatelja u Beogradu koji nisu imali koronu, dok npr u Nisu skoro i da nemam prijatelja/poznanika koji su imali koronu
Sent from my iPhone using Tapatalk
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Znam ja par sličnih.Geza napisao:Geza napisao: 05 Feb 2021, 21:41 Neka forma gripa je došla i do nas, tek da se kaže da postoji još nešto pored korone. Bratanica donela iz vrtića, svi u kući malaksali i sa izgrebanim grlom.![]()
TapaT
Proverite CRP. Mene je jedan dan oborilo da ne možeš ustati iz kreveta, predhodni dan bio full, ni najmanja naznaka da će se desiti, kao da je neko isključio snagu na dugme. CRP došao do 125. Jedva sam izbegao Citokinsku oluju.
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
-
- Pridružio se: 04 Maj 2012, 10:59
- Garaža: kia ceed 1.4, pezo 206 1.4 hdi
Sta je uzrok tolikog skoka crp?
Jel imas covid?
Jel imas covid?
Balasevic primio vakcinu,stvorile se komplikacije i covek umro. Treba biti oprezan nikad se ne zna.
Nestorović rek'o...
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Ima na drugom forumu, covek koji zna njegovog sina, porodica je negirala koronu, tek kad se razboleo i oni krenuli da podrzavaju vakcinaciju, ali kasno zai samog Dj B, dakle apsolutna neistina, ko zna ko je plasirao.Vuk099 napisao:Balasevic primio vakcinu,stvorile se komplikacije i covek umro. Treba biti oprezan nikad se ne zna.
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Moguce,bio sam na skupu,90% ljudi tako priča..
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Na kom skupu, infektologa ili medicinskih radnika?
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Koleginica iz kancelarije kasljala, dusu ispustala. I posto je matora zadrta kljusina, ja odlepim i ‘objasnim’ joj da joj je pametnije da ode kod doktora nego da pravimo problem. Nakani se ona, ode i nema koronu ali je bronhitis razbija. Vec dve nedelje je nema i sad kuka kako ranije nije otisla, a kulirala nas je kad smo joj govorili da proveri za svaki slucaj #drzavaduradinesto
Isti slucaj sa komsijom....kasljao 10 dana ja mu kazem idi sta te kosta,otisao,posle 3 dana pod zemlju..upala pluca.