Kvalitet goriva u Srbiji?
Re: Kvalitet goriva u Srbiji?
Nema to na tvoje oci,,barem koliko ja znam,sve sto uspem da nabavim,vade iz kamiona i onda posle prodaju. Drugar je 3 godine vozio svoj auto besplatno,tako sto je za sluzbeni a6 3.2 prijavljivao 3l vecu potrosnju...
Sent from my HTC One using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
pa to za 100din ti i nije bas jeftino... na pumpi je 150 -pdv to je oko 120 
naravno to bude dosta jeftinije kad se kupi na veliko cela cisterna, mada ja to nikad nisam smeo da sipam u svoj auto, samo u kamione... tako da mozes i legalno da kupis za skoro istu cenu

naravno to bude dosta jeftinije kad se kupi na veliko cela cisterna, mada ja to nikad nisam smeo da sipam u svoj auto, samo u kamione... tako da mozes i legalno da kupis za skoro istu cenu

Evo,nadjes mi ti jeftinije,pa da sipam 
Ne znam kojom magijom,i gde da dobijem povracaj PDV-a?
Cak i da je 20 dinara po litri,na 2.000 litara sto smo sada uzeli,to je 350e ustede,a tu kolicinu potrosimo za nekih 2 meseca,a ne vidim kako je ovo sto sam kupio,nelegalno?
A s obzirom da nemam povracaj PDV-a na gorivo,usteda je 50 dinara po litri,sto je 900e.
Necu ja najverovatnije ni sipati to gorivo,kada ce se i ovako potrositi...
Ja tocim MOL aditivirano od kako se pojavilo,te cu na tome i ostati,sinoc sam sipao u Juznom Bulevaru,prvo mi je lik usuo 7000 umesto 5,ali sam mu oprostio,pa mi je onda rekao da je WC iza pumpe,a kada sam otisao(jedva sam prosao pored nekog frizidera za led i kompresora),bio je zakljucan,pa sam morao u invalidski,gde mi se dodatno automatsko svetlo ugasilo 6 puta dok sam mokrio,i prao/susio ruke... Koji li je debil smislio to svetlo,gde ce nekom coveku u kolicima recimo, da se ugasi,nece stici ni da se skine. Debilno,da nema dalje.
Ne volim nista da radim sto je za invalide,ni parking,ni wc,ni lift,stepenice,sta god,ostavlja mi los filing...

Ne znam kojom magijom,i gde da dobijem povracaj PDV-a?
Cak i da je 20 dinara po litri,na 2.000 litara sto smo sada uzeli,to je 350e ustede,a tu kolicinu potrosimo za nekih 2 meseca,a ne vidim kako je ovo sto sam kupio,nelegalno?
A s obzirom da nemam povracaj PDV-a na gorivo,usteda je 50 dinara po litri,sto je 900e.
Necu ja najverovatnije ni sipati to gorivo,kada ce se i ovako potrositi...
Ja tocim MOL aditivirano od kako se pojavilo,te cu na tome i ostati,sinoc sam sipao u Juznom Bulevaru,prvo mi je lik usuo 7000 umesto 5,ali sam mu oprostio,pa mi je onda rekao da je WC iza pumpe,a kada sam otisao(jedva sam prosao pored nekog frizidera za led i kompresora),bio je zakljucan,pa sam morao u invalidski,gde mi se dodatno automatsko svetlo ugasilo 6 puta dok sam mokrio,i prao/susio ruke... Koji li je debil smislio to svetlo,gde ce nekom coveku u kolicima recimo, da se ugasi,nece stici ni da se skine. Debilno,da nema dalje.
Ne volim nista da radim sto je za invalide,ni parking,ni wc,ni lift,stepenice,sta god,ostavlja mi los filing...
Tek su otvorili polako. Prvo će WC da srede, a onda vremenom i da nauče da broje.
Tapatalk 4

Tapatalk 4
Ja uvek i kupujem samo na oci 
I samo iz kamiona.
Ti svi kamioni su za jedan euro iznad mog auta, minimum
Sem te varijante, postoji jos neka varijanta, za jos jeftinije gorivo, ali sumnjivog kvaliteta. To moze da prodje u golf 2 i slicno
Navodno se uzima sa barzi na dunavu, sverce komerc, pljusnu par buradi u dunav kada prolaze, posle covek samo pokupi camcem. Ima i toga 
I kako za 100 dinara nije jeftinije? Pa za 5 dinara da je jeftinije isplati se.
Ako racunam da sam uvek uzimao po 1,1e (a nisam, uzimao sam cesto i po 1e, i UVEK tu bude na kraju vise goriva u kanisterima, tako da me nikad zapravo i ne izadje preko 1e, kada se preracunam, ali dobro), to je do danas ugrubo oko 1300-1400 evra ustede, plus sto sam sacuvao auto.
Za 4 godine koliko ga vozim, to mi je cak isplatilo i ono spaljivanje motora. Za 900e sam uzeo drugi, i za 180e ubacio u auto plus jedan servis kaiseva i rolera
Djavolu bilo malo 

I samo iz kamiona.
Ti svi kamioni su za jedan euro iznad mog auta, minimum

Sem te varijante, postoji jos neka varijanta, za jos jeftinije gorivo, ali sumnjivog kvaliteta. To moze da prodje u golf 2 i slicno

I kako za 100 dinara nije jeftinije? Pa za 5 dinara da je jeftinije isplati se.
Ako racunam da sam uvek uzimao po 1,1e (a nisam, uzimao sam cesto i po 1e, i UVEK tu bude na kraju vise goriva u kanisterima, tako da me nikad zapravo i ne izadje preko 1e, kada se preracunam, ali dobro), to je do danas ugrubo oko 1300-1400 evra ustede, plus sto sam sacuvao auto.
Za 4 godine koliko ga vozim, to mi je cak isplatilo i ono spaljivanje motora. Za 900e sam uzeo drugi, i za 180e ubacio u auto plus jedan servis kaiseva i rolera

Mi to najvise na golfovima i tim starim kolima i trosimo... Kako vise nema loz ulja i d2,sada i u ta vozila sipamo ED,i ako sjebava auto...
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Moze da se nadje lozak na KP pumpama jos uvek
Pa ima na NISu neko gasno ulje. Ja pitao sta je to, oni kazu lozak 

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Jeste al' ne sipaju ga u kola, samo poljoprivredne masine
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Omw sa aditivima mi se pokazao duplo bolje nego MOL sa aditivima (ED).
Auto mi definitivno manje trosi i redje radi regeneraciju.
Ono sto sam primetio je da nema neravmomernog rada na leru pri prvom paljenju u prvih pola minuta kao nekad ranije sto mi se desavalo dok sam koristio samo ED sa MOLa..
Sad cu sa sunem austrijski ED pa da vidim ima li razlike u potrosnji
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Auto mi definitivno manje trosi i redje radi regeneraciju.
Ono sto sam primetio je da nema neravmomernog rada na leru pri prvom paljenju u prvih pola minuta kao nekad ranije sto mi se desavalo dok sam koristio samo ED sa MOLa..
Sad cu sa sunem austrijski ED pa da vidim ima li razlike u potrosnji
Brzine idu u H-a !!!

Kada kazes redje radi regeneraciju,jel to znaci da si presao barem 15.000 sa corsom?
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Presao sam 25k km sa Corsom
Brzine idu u H-a !!!

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ja sipao na Nestro u Visegradu danas 98 za 140 din. 

sad sam sipao na NISu BMB 98... bas me zanima dal ce trositi manje nego sa BMB 95 koji uglavnom sipam 

- somi-car
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
- Garaža: Skoda Superb, Opel Combo
Poslednje sipanje pun rezervoar u Bjeljini na NIS pumpi. Jeste dzaba gorivo ali bice da je tesko njesra.
Auto nisam palio par dana, jutros upalio ali uz podrhtavanje dok nije podigao obrtaje. Npr kao kada se zgusne dizel.
Jeftino gorivo ali bice da je lose...
Auto nisam palio par dana, jutros upalio ali uz podrhtavanje dok nije podigao obrtaje. Npr kao kada se zgusne dizel.
Jeftino gorivo ali bice da je lose...