TT
jel to znaci da cemo mi ostali izginuti ako ne servisiramo kod njih???pedja napisao:!?!?BAJKER napisao: S namerom da afirmiše preporuku proizvođača – da će vozilo pouzdano funkcionisati, a vožnja biti bezbedna jedino ako se održavanje i nakon isteka garancije obavlja u ovlašćenom servisu...
TT
Samo što ju je platio jedno 2000e manje, i što je niža klasa auta, i što nije predviđena da bude lajfstajl vozilo. Al zato za 55kkm nije ništa zakrckalo niti zaškripalo, spoljna plasitika je posle 3 godine ista kao prvo dana, još ima sve fabričko na sebi(kočnice bez najave skore zamene, brisače). Jedino ta podloška što je ubačena na 27000km.crni napisao:nadam se da neću morati ovo da uradim![]()
http://www.b92.net/automobili/razno.php ... _id=754465
hahahahaha...isto zapažanje kao mojetvrdjava napisao:Drugar uzeo novu Skodu Fabiu 1.2, eksterijer i enterijer smesno izgledaju za SX4 (moje subjektivno misljenje), tek kada ga parkiram pored Fabie, kao babuske
Verovatno ga je platio 9600e kada je bio na akciji,inače pripadaju istom B segmentu samo Zuki je lepši ,bolje opremljen,robusniji...i sve najj !Uroš S. napisao:Samo što ju je platio jedno 2000e manje, i što je niža klasa auta,
Crni ko skoči sa mosta na Adi dobija dole čokoladu!crni napisao:ma dobar je zuki, nije on jadan ništa kriv da bi ga lomio, ali bi slatko polupao one koji me nagovoriše na njega
misha napisao:Verovatno ga je platio 9600e kada je bio na akciji,inače pripadaju istom B segmentu samo Zuki je lepši ,bolje opremljen,robusniji...i sve najj !Uroš S. napisao:Samo što ju je platio jedno 2000e manje, i što je niža klasa auta,
Crni je platio SX4 9990e,razlika je 400e ali sve zavisi kada je čovek kupio Fabiju i koliko je platio. Kao što kažeš,dva raličita tipa su vozila tako da je poređenje nije na mestu.Uroš S. napisao:Jes, pa i to je skoro 1500e više
Antikorozivna zaštita je 12 godina kao i kod Škode (postoji tema o tome) a krckanje prozora je bilo kod mene na Cordobi. Siguran sam da i Fabija ima mana ali ih niko od vlasnika ne spominje.Uroš S. napisao:Za robusnost ajde, ne znam kako si izmerio to, ali meni je i antikorozivna zaštita i krckanje sedišta i landaranje prozora pokazatelj robusnosti.