Vožnja pod dejstvom alkohola i narkotika
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Re: Vožnja pod dejstvom alkohola i narkotika
Veljo, jel ti smetaju oni sto voze skutere od 50 ccm tj. skutere koji ne mogu da razviju ni 50 km/h na Ibarskoj?
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Meni na ibarskoj najvise smetaju kola koja idu 40, biciklisti nimalo
Naravno, smetaju svima jer se tamo vozi 60-70 kmh. Ponoviću, nije stvar u propisima već u realnoj situaciji na tom pravcu u tom periodu. Ako je policija zaslepljena zakonom, valjda biciklista/skuteraš treba da vodi računa o sebi.Kuzmanovic napisao:Veljo, jel ti smetaju oni sto voze skutere od 50 ccm tj. skutere koji ne mogu da razviju ni 50 km/h na Ibarskoj?
Isto važi i za ostala vozila koja kilave, uključujući i automobile.
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
U dobroj meri razumem Velju, jedino sto je njegov prvi post trebao biti politicki korektan bez pominjanja mosnji
Ja ne bih isao bajsom ibarskom zbog navedenih razloga, primarno nekulture vozaca. Opet, uvek treba imati u vidu da na mestu bicikliste moze biti grupa pesaka koja ne moze dalje od ivice puta.
Mene vise brinu vozaci neobelezenih vozila, kao i nerezonska preticanja kamiondzija i nestrpljivih. oni ne idu sporo, oni idu ka vama.

Mene vise brinu vozaci neobelezenih vozila, kao i nerezonska preticanja kamiondzija i nestrpljivih. oni ne idu sporo, oni idu ka vama.
- Kuzmanovic
Pa ti reprezentativci cesto voze brze od skutera, a samim tim manje uticu na saobracaj. Jedino sto kod nasih ljudi (vozaca) postoji neka vrsta inata da jednostavno mora da te obidje iako vozis brzinom kojom vozi i onaj automobil ispred.Velja napisao:Naravno, smetaju svima jer se tamo vozi 60-70 kmh. Ponoviću, nije stvar u propisima već u realnoj situaciji na tom pravcu u tom periodu. Ako je policija zaslepljena zakonom, valjda biciklista/skuteraš treba da vodi računa o sebi.Kuzmanovic napisao:Veljo, jel ti smetaju oni sto voze skutere od 50 ccm tj. skutere koji ne mogu da razviju ni 50 km/h na Ibarskoj?
Isto važi i za ostala vozila koja kilave, uključujući i automobile.
Za Rakhila +1, to je najgora vrsta vozaca. Ne znam da li me vise iritiraju oni sa poluispravnim automobilima koji ne mogu da razviju vise ili oni pogubljeni ljudi koji ne znaju gde su posli.
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Konačno jedan post od pravog Kuzmanovića. Sve čitam neke wannabe Kuzmanović.
Posetite www.garaza.rs !
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ali, da li je pravi Kuzmanovic... onaj pravi? Mozda su ga klonirali, a pravog oteli i sad je u njihovoj kontroli.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ja bih cisto zbog svog zdravlja izbegavao voznju bicikla tim deonicama u Srbiji, nije uopste bezopasno imajuci u vidu svest vozaca, a i biciklista. Ja i u NS ne volim da vozim van biciklisticke staze.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Kuzmanovic
A bio ispitni rok pa se nije imalo vremena za forum. 

- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
Glupo je da kazem, ne bi nikad. To nikad ne reci. Ne znaš šta može i životu da se desi i kakva muka da te natera. Ako bi me ikad neka velika muka naterala da vozim bicikl Ibarskom magistralom, da nemam izbor da idem nekim drugim prevozom, a situacija hitna da ne moze da se odlozi, sve vreme bi se tresao i molio Boga da ostanem ziv. Jer bi mi moj zivot tada bio izlozen velikom riziku. Počev od toga što na mene može da naleti neki umorni vozač kamiona ili autobusa, do nekih pijanih klinaca koji su se ponapijali u nekoj od mnogobrojnih kafana koje se nalaze duz tog puta.
Čitam pojedine postove i ne verujem. Jel vi vidite u gde zivite i sta se desava u saobracaju? Zakon je zakon, a praksa je praksa. Ne moze zakon da ti čuva život, nego moraš sam da ga čuvaš.
Čitam pojedine postove i ne verujem. Jel vi vidite u gde zivite i sta se desava u saobracaju? Zakon je zakon, a praksa je praksa. Ne moze zakon da ti čuva život, nego moraš sam da ga čuvaš.
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant

Uzgred..Malopre sam mogao da pokupim dve zene...pijane li su, drogirane li su ili šta već, ali nisu čište sa pameću. Idem prilaznim putem do mosta Zemun-Borča (iz pravca zrenjaninskog puta). I njih dve preteruju bicikle preko svih 6 traka. Pritom nisu pogledale ni levo ni desno. Video sam ih na vreme i počeo da kočim. One mrtve-hladne. Da su zastale kada su me videle - ne. Nego ja kočim da one pređu.

A ja sam isto tako mogao da budem pijan ili nešto drugo. Jednostavno da ih ne primetim na vreme u krajnjem slučaju. I tako ostaneš obeležen za ceo život zbog budala koje su rešile da oduzmu sebi život, ne znaju ni one zašto.
I da 100 godina napunim, tu neodgovornost prema svom životu nikad neću da shvatim.