Desno pored auto puta.Paja napisao:Gde kod Steka?Ogi napisao:Je l bio neko u novoj samousluznoj kod Steka ?
Auto perionice - iskustva, preporuke, saveti
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Re: Auto perionice - iskustva, preporuke, saveti
Malopre sam opet bio ispod Gazele, posle jedno 4,5 meseci i opet se potsetio zasto je van svake konkurencije!
Brutalno opran auto, tacku jednu ne mogu da nadjem, a nije pran jedno mesec dana.
Mirise unutra, sija sve, odusevljen sam.
I prosto ne mogu da verujem da i dalje naplacuju samo 650 dinara!
Negde naplacuju i soma dinara pranje, a obicno je 750 po malo zvucnijim perionicama, sa jacim lokacijama, a nigde ne operu ni blizu kao ovde.
Inace, uveli su u cekaonicu onu fotelju za masiranje, potrosio sam na nju 300 djunti
I da, kada sam dosao, prao se novi S63 AMG
Brutalno opran auto, tacku jednu ne mogu da nadjem, a nije pran jedno mesec dana.
Mirise unutra, sija sve, odusevljen sam.
I prosto ne mogu da verujem da i dalje naplacuju samo 650 dinara!
Negde naplacuju i soma dinara pranje, a obicno je 750 po malo zvucnijim perionicama, sa jacim lokacijama, a nigde ne operu ni blizu kao ovde.
Inace, uveli su u cekaonicu onu fotelju za masiranje, potrosio sam na nju 300 djunti

I da, kada sam dosao, prao se novi S63 AMG

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
I tabla ?Xepoj87 napisao:sija sve

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Koliko dugo traje pranje u jel mora da se zakazuje ?
Stilo je mnogo prljav,ne isplati mi se samousluzna kad cu potrositi 400din samo spolja da ga operem lepo
Stilo je mnogo prljav,ne isplati mi se samousluzna kad cu potrositi 400din samo spolja da ga operem lepo
Meni su sada prali sat i 15 minuta, ali kada nije mnogo prljav, oko 45 minuta.
Ovo je sada bilo kriminalno prljavo.
Ne zakazuje se, peru 4-5 automobila odjednom, a gledaj da dodjes ranije, zbog manje guzve
Mada radnim danima, ne secam se da je bilo kada nisu odmah uzeli da ga peru, a vikendom, kada sine lepo vreme, bude i po 10 automobila ispred mene.
Milose, cak i onu tablu koju si mi zasrao sa onim smrdljivim maramicama su oprali
Ovo je sada bilo kriminalno prljavo.
Ne zakazuje se, peru 4-5 automobila odjednom, a gledaj da dodjes ranije, zbog manje guzve

Mada radnim danima, ne secam se da je bilo kada nisu odmah uzeli da ga peru, a vikendom, kada sine lepo vreme, bude i po 10 automobila ispred mene.
Milose, cak i onu tablu koju si mi zasrao sa onim smrdljivim maramicama su oprali

Znaci sad jos samo sedista ostalo da namazemo,ako ne treba tabla.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Masala,sad kapiram sto si dao pare na fotelju 

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Jel moze preporuka za perionicu u Novom Sadu u kojoj moze da se zakaze telefonom?
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Pazi, moj auto je dosta zajeban za pranje, a bio je toliko prljav, da su patosnice smrdele na budjstefanan napisao:Masala,sad kapiram sto si dao pare na fotelju

Normalan auto peru do 45 minuta max.
Ali imaju finu cekaonicu, imas aparat za kafu, besplatnu vodu sa aparata, fotelju za masiranje, 2 kozna dvoseda i jednu fotelju, one kao po kaficima, ne Game Of Thrones fazon

Ja zabodem Tapatalk i YT, smorio sam se sto se zavrsio auto, hteo sam jos da blejim

A cime cete da mazete?Milos napisao:Znaci sad jos samo sedista ostalo da namazemo,ako ne treba tabla.

Ja juce dosao iz Kikinde, auto do krova umazan, blatnjav, a nisam imao vremena lepo da ga perem.
Na Tosinom za 300rsd, sa sve detaljnim puskiranjem koseva, pranjem felni itd. Sijao se kao pasje m, bukvalno kao da sam ga sundjerom prao.
Naravno, nista to nije u odnosu na pravo, detaljno pranje, al za manje od 10 min, tesko da moze bolje.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Jel si koristio onu aktivnu penu na boksu 1 za pranje? Jel ima razlike u odnosu na onaj klasican sampon?
Bolje iskoristi to vreme za normalno pranje.
Koristio par puta, iskreno, kur*u ne sluzi. Ili bar ja nisam primetio neku korist. Plus sto se tesko spira, leti ona pena na sve strane.
Vruca voda je mama.
Koristio par puta, iskreno, kur*u ne sluzi. Ili bar ja nisam primetio neku korist. Plus sto se tesko spira, leti ona pena na sve strane.
Vruca voda je mama.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ne postavljaj pitanja na koja ne želiš da čuješ odgovor.NexT napisao:A cime cete da mazete?Milos napisao:Znaci sad jos samo sedista ostalo da namazemo,ako ne treba tabla.

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Posle ovoliko priče o pranju, odoh da operem kola 
Sent from my LG-P880 using Tapatalk

Sent from my LG-P880 using Tapatalk