Škoda Superb Mk.3
Re: Škoda Superb Mk.3
Rekao sam da je 335i/340i skuplji... taj auto je po mom mišljenju čak i previše skup. Znam dobro cene jer sam planirao da ga uzmem.
330i sa dobrom opremom je oko 65k što dođe slično kao Superb ako se uzme u obzir da su servisi za BMW free.
330i sa dobrom opremom je oko 65k što dođe slično kao Superb ako se uzme u obzir da su servisi za BMW free.
http://www.autocar.co.uk/car-review/sko ... dsg-review
330i izvinjavam se. Sećanje me izdalo, sve češće se dešava...
330i izvinjavam se. Sećanje me izdalo, sve češće se dešava...
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Oće to preko šeesete godine 

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Danas kao da imam sto.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
U novom broju Auto Bild uporedni test 1.8tsi i nove e klase. Preambicionzno po meni.
Sent from my LG-H440n
Sent from my LG-H440n
- passenger
I meni ceo dan danas us*an. Jedino predveče sam jedva navatao nekog izgubljenog i uplašenog vučijaka i vratio ga vlasnici, pa me je to oraspoložilo.nidza napisao:Danas kao da imam sto.
Petak 13, nisam očekivao bolje.
Je l to pokušavaju da predstave Škodu kao premijum? Jeste izuzetan auto, ali daleko od E klase.
I jeste i nije, zavisi šta hoćeš od auta i od ugla gledanja.
Objektivno jeste daleko. Uzgred, auto je faktički D segment, a ne E. Da paradoks bude veći, a zapravo ga prodaju atributi E segmenta, a ne D.
Tapatalk
Objektivno jeste daleko. Uzgred, auto je faktički D segment, a ne E. Da paradoks bude veći, a zapravo ga prodaju atributi E segmenta, a ne D.
Tapatalk
Vozio sam Superba jer sam planirao da ga kupim.
Odlican auto za malo para. Ako se gleda iz pozicije sprskog trzista, za 25-30k dobijes ogroman, kvalitetan, moderan auto, savremen motor, menjac, lepo izgleda...
Ride comfort nije bas najbolji. Pretvrdo trimovan, losija zvucna izolacija od tockova, prednje vesanje ima neki kretenski zvuk na ostrim neravninama, generalno zvucna izolacija dosta losija od E klase.
Volan je suvise lagan, kao Punto sa ukljucenim City (imam progresivni i na starom E, pa je mnogo lepsi osecaj).
DSG radi sjajno u voznji ali je manje ugladjen od mog prastarog 5G-tronic. Ume da cimne, pogotovo pri sporoj voznji/kretanju. Nisam siguran da bih dao 2500-3000 ili koliko je vec.
Enterijer je onako... U dobroj opremi je solidan, ima brda plastike gde ne bi trebala da bude, ali sta ocekivati za te pare.
Sve u svemu, i dalje mi se vrlo svidja i zbog cene bih zazmurio na neke nedostatke, ali cim se udje u ozbiljnije cifre (35-40k za najjace modele), tu Skoda gubi smisao.
Ako bih bas birao izmedju Passata i Superba, def bih uzeo Skodu.
Poredjenje sa E klasom (i to w212) stoji samo sa aspekta nedostatka finansija ili ponude prostora. A to nije ni jedna kategorija na koju E hvata kupce.
Odlican auto za malo para. Ako se gleda iz pozicije sprskog trzista, za 25-30k dobijes ogroman, kvalitetan, moderan auto, savremen motor, menjac, lepo izgleda...
Ride comfort nije bas najbolji. Pretvrdo trimovan, losija zvucna izolacija od tockova, prednje vesanje ima neki kretenski zvuk na ostrim neravninama, generalno zvucna izolacija dosta losija od E klase.
Volan je suvise lagan, kao Punto sa ukljucenim City (imam progresivni i na starom E, pa je mnogo lepsi osecaj).
DSG radi sjajno u voznji ali je manje ugladjen od mog prastarog 5G-tronic. Ume da cimne, pogotovo pri sporoj voznji/kretanju. Nisam siguran da bih dao 2500-3000 ili koliko je vec.
Enterijer je onako... U dobroj opremi je solidan, ima brda plastike gde ne bi trebala da bude, ali sta ocekivati za te pare.
Sve u svemu, i dalje mi se vrlo svidja i zbog cene bih zazmurio na neke nedostatke, ali cim se udje u ozbiljnije cifre (35-40k za najjace modele), tu Skoda gubi smisao.
Ako bih bas birao izmedju Passata i Superba, def bih uzeo Skodu.
Poredjenje sa E klasom (i to w212) stoji samo sa aspekta nedostatka finansija ili ponude prostora. A to nije ni jedna kategorija na koju E hvata kupce.
- passenger
Spy glassessebekkg napisao:Off topic
kad vidim ove cehinje, odmah mi na pamet padnu snimci njihove produkcije.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- passenger
Suvozač se drži za ručku kao strina
Nije valjda da već spremaju FL?
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
I meni je prva pomisao bila- "već?". Da li se zna za kada je planiran?
- passenger
Koliko sam uspeo da razumem tekst (google translate), izmene su minimalne, ne zna se kada izlazi FL i čini im se da više testiraju neki novi motor, jer ga testiraju sa prikolicom u planinskim predelima.
Zamaskirali su nove vizuelne detalje. Da je samo motor, bio bi u staroj šasiji.
Ovde mi nije jasno šta maskiraju, što nisu uklopili aktuelne delove, ovako samo skreću pažnju.
Ovde mi nije jasno šta maskiraju, što nisu uklopili aktuelne delove, ovako samo skreću pažnju.