Youtube

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Re: Youtube

Post od dragan »

ma jezivo u p.m.
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

:o :o :o :o
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Jbg, nekako su mi suvise opusteni bili s obzirom na to gde su se nalazili. Ja bih auto pomerio u stranu, ako je u voznom stanju, pa makar dobio kaznu od policije.
Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Post od snork »

Ljudi uopšte nisu svesni koliko je opasno zaustaviti vozilo na auto-putu, čak i u zaustavnoj traci, a pogotovo na sredini. Još je opasnije šetati ovako kao pešak... Nesreće se stalno dešavaju, evo primera sa autoputa Bg-Niš: pre par godina se autobus pokvario i dok je stajao u zaustavnoj traci, putnici su izlazili, šetali se oko autobusa sa svih strana (uključujući i desnu traku za saobraćaj) i neko naravno naleti na njih. Ili prošle godine, neki lekar je video udes i stao da pomogne povređenima. To je sve bilo lepo i plemenito, ali je on, valjda šokiran prizorom, zaustavio auto u desnoj saobraćajnoj traci umesto u zaustavnoj. Kada je otvarao gepek da iz njega uzme komplet za prvu pomoć, naleteo je auto i ubio ga na mestu. Ili, prizor koji sam lično video: na Mostarskoj petlji pešak pretrčava auto-put i vozač zaustavlja auto u _levoj_ saobraćajnoj traci da bi se svađao sa njim, ne shvatajući da je uradio nešto još gore i nebezbednije. Za to vreme, automobili naleću levom trakom, cimaju volan, zanose se, jedva uspevaju da ga izbegnu. Da je bio u pitanju neki "brži" deo auto-puta, sigurno bi došlo do nesreće.
Ђенерал Јанковић
Korisnikov avatar
swemir
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:52
Kontakt:

Post od swemir »

Korisnikov avatar
somi-car
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
Garaža: Skoda Superb, Opel Combo

Post od somi-car »

snork napisao:Ljudi uopšte nisu svesni koliko je opasno zaustaviti vozilo na auto-putu, čak i u zaustavnoj traci, a pogotovo na sredini. Još je opasnije šetati ovako kao pešak... Nesreće se stalno dešavaju, evo primera sa autoputa Bg-Niš: pre par godina se autobus pokvario i dok je stajao u zaustavnoj traci, putnici su izlazili, šetali se oko autobusa sa svih strana (uključujući i desnu traku za saobraćaj) i neko naravno naleti na njih. Ili prošle godine, neki lekar je video udes i stao da pomogne povređenima. To je sve bilo lepo i plemenito, ali je on, valjda šokiran prizorom, zaustavio auto u desnoj saobraćajnoj traci umesto u zaustavnoj. Kada je otvarao gepek da iz njega uzme komplet za prvu pomoć, naleteo je auto i ubio ga na mestu. Ili, prizor koji sam lično video: na Mostarskoj petlji pešak pretrčava auto-put i vozač zaustavlja auto u _levoj_ saobraćajnoj traci da bi se svađao sa njim, ne shvatajući da je uradio nešto još gore i nebezbednije. Za to vreme, automobili naleću levom trakom, cimaju volan, zanose se, jedva uspevaju da ga izbegnu. Da je bio u pitanju neki "brži" deo auto-puta, sigurno bi došlo do nesreće.
Zimus na putu Zajecar - Negotin oko 21h, lik ladno stao na sred puta da proveri koju zivotinju je zakacio. Ostavio otvorena vrata i mota se oko vozila. Na par metara sam tek skontao sta budala radi i na svu srecu uspeo da izbegnem sudar. Poludeo sam. Doslo mi je da se vratim i zadavim ga golim rukama.
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Nisam video da je bilo. Verovatno je nameštaljka, ali kratko je pa pogledajte...

http://youtu.be/RoV0v_oQb6c
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Namestaljka 100%... Ona mu "rekla sto puta da ce pasti", a on se ponasa kao da je pao sa visnje, a ne sa zgrade, jos se kao nervira... :thumbdown:

... i ovo je namestaljka :) , za mene legendarni Remi:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... b3XxWYBxGo#!
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Korisnikov avatar
dunx81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:20
Garaža: Civic 1.8

Post od dunx81 »

Sta je ovaj zamisljao? :srbin:
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
Puzo81
Reactions:
Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium

Post od Puzo81 »

Korisnikov avatar
elMaestro
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:07
Garaža: C2

Post od elMaestro »

Emitovala se jedno vreme Velika Srbija na B92, više ne, zasmetali su verovatno nekome. :D
Имам једно потпитање...
Korisnikov avatar
steva_anya
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011

Post od steva_anya »

Lamborghini LP 700-4 Aventador vs Nissan GT-R Ecutek (700 HP)
http://www.youtube.com/watch?v=xWm0yoGh ... e=youtu.be

Ako se ikad nadjem 1 na 1 sa Aventadorom da bi ga dobio samo treba da zatvorim prozor :kezo:
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Korisnikov avatar
Puzo81
Reactions:
Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium

Post od Puzo81 »

GT-R je jedno savrsenstvo od auta.Savrsenstvo je kad izadje kao serijski a kamoli kad ga dorade na 700,900,1100ks..N

Neprehebiva ikona :bravo:
Odgovori