Audi A4 B9
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Audi A4 B9
Da, to stoji, a ja sam imao jaku zelju za S5 cabriom, pa sam bio ubedjen da je 3.0 turbo, bas zbog te oznake 
Koji su oni onda retardi ustvari...
Sent from my Sony

Koji su oni onda retardi ustvari...
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
O cemu se ovde prica pa S4 i jeste 3.0 V6
http://m.autoblog.com/2013-audi-s4/specs/
http://www.roadandtrack.com/new-cars/fi ... a4-and-s4/
http://m.autoblog.com/2013-audi-s4/specs/
http://www.roadandtrack.com/new-cars/fi ... a4-and-s4/
Trebali su da dodaju i DI pred T. Kao i T, ne bi značilo ništa ali bar kul zvučiIvan napisao:Zbunjuje ljude tfsi oznaka. Cak mislim na boku stoji samo v6T.
Послато са GT-N7100

O tome da li je turbo ili kompresor.Raki_Audi napisao:O cemu se ovde prica pa S4 i jeste 3.0 V6
Sta je sada ovo TFSI? Sta je sa njima i oznakama?Its 3.0-liter TFSI engine boasts a hefty 333 bhp and 325 lb-ft of torque.
Pa i TFSI je kod nekih modela oznacavao kompresor. A6 3.0TFSI je imao kompresor.
- Ivan
A recimo 4.0tfsi je biturbo, 2.0tfsi turbo, a neki 1.4tsi je twincharger, znaci lol
Послато са GT-N7100
Послато са GT-N7100
Pa da, 2.0 je turbo, a 3.0 kompresor, a oba imaju TFSI oznaku.
Nista gore nisu oznake neko kod Mercedesa i BMW-a. Naprotiv vise govore 
Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Govore ti kubikažu ali ne i snagu, što je ljudima bitnije. Pored toga nisu integrisane u oznaku modela pa pri traženju polovnjaka, treba uneti više parametara.
Mercove i BMW-ove oznake ne govore tačnu snagu ali bar znaš da što je veći broj, to je jači motor
Mercove i BMW-ove oznake ne govore tačnu snagu ali bar znaš da što je veći broj, to je jači motor

Pa znam, ali vise su zbunjujuce Mercedesove i BMWove. Tako moj tast kupio C200 CDI i kad je trebao da je registruje slogirao se. 

Pa kada je kod nas praistorijski sistem registracije po kubikazi 
Ali ako ne gledamo Srbiju kao najbitnije trziste auto sveta, svakako imaju vise smisla od Audijevih
Ali konkretno sam pricao o oznakama motora, gde tfsi zovu i turbo i twin turbo i supercharger, dok ostali kazu samo koje gorivo koristi i o kom motoru se radi.
A ovde ti napise TDI oznaku i to je to ili da im 5 motora nosi istu 2.0 tdi oznaku
Sent from my Sony

Ali ako ne gledamo Srbiju kao najbitnije trziste auto sveta, svakako imaju vise smisla od Audijevih

Ali konkretno sam pricao o oznakama motora, gde tfsi zovu i turbo i twin turbo i supercharger, dok ostali kazu samo koje gorivo koristi i o kom motoru se radi.
A ovde ti napise TDI oznaku i to je to ili da im 5 motora nosi istu 2.0 tdi oznaku

Sent from my Sony
- Ivan
Tako je i jedan porodicni prijatelj prosao sa novim e200 (onaj kome su crkle dizne i pumpa sa lozakom ko zna pricu), kada je registrovao auto ubedjivao se sa njima da nisu dobro videli, nije 220 vec 200 
Sada vozi novog e220 kada vec placa registraciju i sipa samo one fensi dizele
Послато са GT-N7100

Sada vozi novog e220 kada vec placa registraciju i sipa samo one fensi dizele

Послато са GT-N7100
Dobro, u pravu ste potpuno logicno je da 3.0 motor BMW krsti i kao 4.0, i kao 5.0. 328i i 330i su 2.0 itd. To je vise logicno nego da je 2.0 TDI ustvari 2.0 dizel motor. Uopste nije bitno koja je snaga kada ni iz oznake Mercedesa i BMWa to ne mozes znati ako nisi prelistao sve njohove brosure.