Obuća i odeća
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Obuća
Nema potrebe da ideš do prodavnice, imaš skalu linkovima tipa 29cm stopalo - veličina 45, 28cm-44, ti izmeriš stopalo i prema tome odabereš veličinu.
Huawei P6 via TT
Huawei P6 via TT
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ja sam morao 46 da porucim 
Da je bilo i za pola br manje, ne bi valjalo

Da je bilo i za pola br manje, ne bi valjalo

Brzine idu u H-a !!!

Mačku o rep to sa brojevima, patike moraju da se probaju. Jedino što sam godinama kupovao bez gledanja je Merell, broj 44,5. Međutim, sa poslednjim Merell-om sam se zeznuo, trebao je da bude 45.
Ostali proizvođači više šaraju. Obuću nikad napamet.
Ostali proizvođači više šaraju. Obuću nikad napamet.
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Koliko je vremena potrebno da paket stigne od vremena narucivanja?
Da li su to neke replike, ili oridjinale?
Koji nacini placanja postoje? Na tel sam, pa da ne brckam po sajtu.
Sent from my LG mobile
Da li su to neke replike, ili oridjinale?
Koji nacini placanja postoje? Na tel sam, pa da ne brckam po sajtu.
Sent from my LG mobile
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
- Uroš S.
Zavisi od prodavca i od "carrier"-a. Npr nekom prodavcu je Order ship out time 2 dana, a nekome je 15, to je period od verifikovanog plaćanja do otpošiljanja paketa.
Drugo je nosač, npr Honk Kong je odličan, to je po pravilu reda dve nedelje, do tri, ali ne više, dok sa China post-om može da se desi samo da toliko sedi paket kod njih u Kini, dok ne krene put Evrope, pa je realno da stigne i za 40 ili dosta ređe i 50 dana. Uglavnom je 20-30 dana period. Zavisi i na carini kakvo je stanje, npr sad je oko 1.05. i Uskrsa bilo zagušenje, pa je sve trajalo 10 dana više zbog naših na carini.
Patike su po mom mišljenju, fantastično kvalitetne replike, na nivou 95% kvaliteta originala ali za 1/3-1/4 cene kod nas. Vizuelno su 100% verodostojne, dok su po kvalitetu za nijansu lošije, pričam za AF1 jer sam njih direktno imao prilike da uporedim sa "pravim" kupljenim kod nas i Aliekspresovskim. Za druge ne znam, ali ovi svi što su uzeli su zadovoljni i moguće je da su to prave prave, a ne replike.
Ali ja sam AF1 uzeo za 32 eura + 450din PDV, a ovde su oko 110e u radnji. Nek mi potraju(a hoće sigurno), jednu sezonu, ja sam prezadovoljan, jer ih ionako ne nosim više od dve sezone/isti par patika.
Drugo je nosač, npr Honk Kong je odličan, to je po pravilu reda dve nedelje, do tri, ali ne više, dok sa China post-om može da se desi samo da toliko sedi paket kod njih u Kini, dok ne krene put Evrope, pa je realno da stigne i za 40 ili dosta ređe i 50 dana. Uglavnom je 20-30 dana period. Zavisi i na carini kakvo je stanje, npr sad je oko 1.05. i Uskrsa bilo zagušenje, pa je sve trajalo 10 dana više zbog naših na carini.
Patike su po mom mišljenju, fantastično kvalitetne replike, na nivou 95% kvaliteta originala ali za 1/3-1/4 cene kod nas. Vizuelno su 100% verodostojne, dok su po kvalitetu za nijansu lošije, pričam za AF1 jer sam njih direktno imao prilike da uporedim sa "pravim" kupljenim kod nas i Aliekspresovskim. Za druge ne znam, ali ovi svi što su uzeli su zadovoljni i moguće je da su to prave prave, a ne replike.
Ali ja sam AF1 uzeo za 32 eura + 450din PDV, a ovde su oko 110e u radnji. Nek mi potraju(a hoće sigurno), jednu sezonu, ja sam prezadovoljan, jer ih ionako ne nosim više od dve sezone/isti par patika.
Gledam i ne verujem cega sve ima. Ne volim replike bilo cega, ali ovo je toliko jeftino da je greota ne uzeti, mokasine 20$, a ne verujem da su one iz Zare i slicnih radnji za 6-10k rsd nesto bolje. Kako je s drugom garderobom, jel oni stave na sliku original proizvod ili bas taj koji ce stici, repliku?
- Uroš S.
Za ostalu garderobu ne znam, to ne bih uzimao zbog materijala a i pre svega zbog veličina, i ovde jedva nađem da stoji ljudski, kamo li preko neta.
E da, drugar je skoro uzeo one Nike letnje šorceve, za kupanje što se obično koriste, nešto smešno bilo, oko 8-10e, odlični su, video sam ih.
Ovde su po pet do šest hiljada prošlogodišnji modeli. Novi i više.
E da, drugar je skoro uzeo one Nike letnje šorceve, za kupanje što se obično koriste, nešto smešno bilo, oko 8-10e, odlični su, video sam ih.
Ovde su po pet do šest hiljada prošlogodišnji modeli. Novi i više.
Poslednja izmena od Uroš S. u 26 Maj 2014, 14:16, izmenjeno 1 put ukupno.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Kakve su sto se tice udobnosti/djona? To je jako vazno.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Uroš S.
Scudi, ne znam da ti kažem, nema oznake nigde, Aliekspres generalno garantuje da je sve originalno tako što vraća 3x plaćeni iznos ako nije original. Ali nisam isprobao da li to funckioniše, baš ću da vidim kako bih mogao da im dokažem da nije original. Planiram da naručim neku LaCoste majicu od 6e, istu kao što imam original, pa da probam da im izvučem 18e
Mada majica na slici deluje fantastično.
Dragvorl, tu i primećujem razliku, djon je za nijansu mekši na kinezima nego na ovim kupljenim kod nas, ali ne toliko da pravi problem. Ne znam kakve su ove sportske što su drugi uzimali, evo sada će i DW moći da kaže koju.
Ovakve kao što je on uzeo za 40e su ja mislim 17000 kod nas.
Uostalom, čitajte Feedback, tu pišu realni kupci kakav je određen proizvod. Ne možeš da ostaviš feedback ako nemaš kompletiranu porudžbinu.

Dragvorl, tu i primećujem razliku, djon je za nijansu mekši na kinezima nego na ovim kupljenim kod nas, ali ne toliko da pravi problem. Ne znam kakve su ove sportske što su drugi uzimali, evo sada će i DW moći da kaže koju.
Ovakve kao što je on uzeo za 40e su ja mislim 17000 kod nas.
Uostalom, čitajte Feedback, tu pišu realni kupci kakav je određen proizvod. Ne možeš da ostaviš feedback ako nemaš kompletiranu porudžbinu.
Dobra ideja za mutne radnjeUroš S. napisao:Scudi, ne znam da ti kažem, nema oznake nigde, Aliekspres generalno garantuje da je sve originalno tako što vraća 3x plaćeni iznos ako nije original. Ali nisam isprobao da li to funckioniše, baš ću da vidim kako bih mogao da im dokažem da nije original. Planiram da naručim neku LaCoste majicu od 6e, istu kao što imam original, pa da probam da im izvučem 18e![]()

Stvari izgledaju ekstra, zato se pitam da li stave stvarno to sto salju, mada DWove izgledaju kao i na slici sa sajta. Ovo je 28$

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Evo terao sam burazera da ih isproba jer je imao takve do skoro i kaze da on ne primecuje razliku ni kad gleda ni kad proba.
Brzine idu u H-a !!!

- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Pre mesec dana prvi put kupio neke New Balance, za sada prezadovoljan
Ovaj model:

Ovaj model:

Never Say Never Again