Captain Slow napisao:
@Gobline, malo mi je licemerno od tebe koji ugrožavaš svima bezbednost u saobraćaju
i hvališ se time koja vremena postižeš do BD i opravdavaš sebe na sve moguće načine,
da se ti toliko buniš protiv nečega, ako me razumeš?
Po ovoj logici, ja nisam kompetentan sagovornik ni za jednu jedinu temu ako zastupam neku "pozitivnu" stranu, zato sto u nekoj totalno drugoj sferi zivota imam drugacija opredeljenja od opsteprihvacenih, i to onda automatski mora da se okarakterise kao licemerstvo.
Ja nikada nigde nisam opravdavao voznju kakvu praktikujem, samo sam iznosio neka objasnjenja. Ali nikada nisam tvrdio da je to OK, da tako treba...
Ali i dalje ne vidim potrebu da se u ovoj temi i ovoj diskusiji pominje moja voznja.
Npr. koliko ima ljudi koji imaju neke postupke i stavove koji nisu opsteprihvaceni i ne uklapaju se u neke normalne drustvene tokove (brza voznja, neki tezi poroci....) a sa druge strane nisu isti u svim sferama zivota, pa tako mogu biti npr. vrlo odgovorni u poslu, dobri roditelji... a jedni postupci nikako ne mogu ponistavati druge. Ako me razumes?
Captain Slow napisao:Grujic napisao:Za to ja ne razumem tebe kao ni ostale koji to spominju, ako se krene tom linijom za svakog ćeš da nađeš nešto čime bi mogao da ga "ućutkaš" za nešto drugo.
Netačno, u konkretnom slučaju za Goblina.
Lik ne puši a piše romane u temi o pušenju,
hvali se kako je badass a smeta mu duvanski dim, mislim ono ......
Ako ti smeta nemoj da ulaziš u temu i kafanu i miran si.
Ne pusim, ali pusaci itekako uticu na mene i moju porodicu, tako da automatski imam pravo da diskutujem.
Isto kao kad bi rekli da niko od nas nema prava da diskutuje o narkomaniji zato sto nismo narkomani, nidje veze logika.
A kako se ja to "hvalim da sam badass"? Ovo veze sa vezom nema. Oni koji me poznaju sa foruma znaju samo da sam mozda previse iskren, otvoren i da me kritke ne doticu vec da zivim po svom.
I opet ne vidim kakve to veze sa pusenjem ima?
Ja sam jednostavno tip kojem smeta duvanski dim i borim se protiv toga. Ako se vec trudim da zivim koliko toliko zdravo (vodim racuna o ishrani, treniram, nemam taj tip poroka...), naravno da mi smeta da me neko sa svojim porokom truje. Pritom mislim da nisam jedini, naprotiv.