Parkiranje
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Re: Parkiranje
U, to za tablice ti je odlicna ideja, nije mi palo na pamet. Konstantno bahatim likovima treba napraviti stetu koja nije velika materijalno ali da se ubije od cimanja dok je sanira. TIpa, radkapne ali samo dve, antena, tablice su jos i najbolje. Samo bi ih ja savio u rolnu i ostavio na krovu.
Pobogu Rakhile nemaju svi OCD kao miRakhil napisao:radkapne ali samo dve

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Drug je od mene trazio da mu nabavim alat za odvijanje iglica na ventilu, da izduva sve gume, ali da ih ne osteti. Pritom da baci iglice da se covek usere dok ih naduva 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Sve to lepo dok vam neko od tih ne puca u kolence zvog savijanha tablica ili antene.
Mislim da je podizanje brisača dovoljno, lomnjenja, grebanja
... mi je malo spuštanje na njihov nivo.
Sent using Tapatalk
Mislim da je podizanje brisača dovoljno, lomnjenja, grebanja
... mi je malo spuštanje na njihov nivo.
Sent using Tapatalk
Širim haos!
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Opusteno, veci je broj onih koji bi to uradili samo na forumu a u realnosti jok 

Koja je validna reakcija da vidis da ti neko grebe auto?Pa ja koji sam bas miran bih ispraznio bes na grebacu i za sve ogrebotine sa Alfe jos.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
ivancho napisao:Drug je od mene trazio da mu nabavim alat za odvijanje iglica na ventilu, da izduva sve gume, ali da ih ne osteti. Pritom da baci iglice da se covek usere dok ih naduva

GENIJALNO!
ps
imaš li spravu?

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Ja znam da bih u afektu završio u zatvoru da ga zateknem na delu kako grebe auto. Zato minimiziram svaku šansu da to toga dođe.
edit: postoje (barem su postojali pre) čepovi za ventil koji sa druge strane imaju taj malecki alat. Ja sam to imao na Pug bajsu uz neku unutrašnju gumu od pre sto godina. Sigurno postoji nešto tako i dalje. U najgorem slučaju garantovano postoji na Aliju.
edit: postoje (barem su postojali pre) čepovi za ventil koji sa druge strane imaju taj malecki alat. Ja sam to imao na Pug bajsu uz neku unutrašnju gumu od pre sto godina. Sigurno postoji nešto tako i dalje. U najgorem slučaju garantovano postoji na Aliju.

mm slažem se sa tobom, ali i ovim što Grujić napisa.
Evo, javno pozivam sve te sa "opasnim" predlozima da dođu i zavode red ispred moje zgrade. Prodavnica i banka u prizemlju, preko puta su pekara, piljara, kineska brza hrana. Baš čest se dešava da ti auto bude zatvoren od strane drugog vozila. Pa da malo trubiš, obiđeš pomenute radnje i pitaš dali je tu vozač tog i tog vozila. Dobro, nekad i bude razmena neke psovke kad druga strana nastupi drsko (meni se to desilo 1, dva puta ako ću da računam i onu blažu varijantu). I to je to.
Niko od komšija nije čupao brisače, lomio retrovizore, grebao auto i sl. zbog takvih situacija, a kao što rekoh svakodnevno se dešavaju.
P.S. Vi koji bi da zavodite red, čupate, lomite (barem ovako preko tastature), kao nikada niste parkirali koliko toliko van propisa, NIKADA?
Evo, javno pozivam sve te sa "opasnim" predlozima da dođu i zavode red ispred moje zgrade. Prodavnica i banka u prizemlju, preko puta su pekara, piljara, kineska brza hrana. Baš čest se dešava da ti auto bude zatvoren od strane drugog vozila. Pa da malo trubiš, obiđeš pomenute radnje i pitaš dali je tu vozač tog i tog vozila. Dobro, nekad i bude razmena neke psovke kad druga strana nastupi drsko (meni se to desilo 1, dva puta ako ću da računam i onu blažu varijantu). I to je to.
Niko od komšija nije čupao brisače, lomio retrovizore, grebao auto i sl. zbog takvih situacija, a kao što rekoh svakodnevno se dešavaju.
P.S. Vi koji bi da zavodite red, čupate, lomite (barem ovako preko tastature), kao nikada niste parkirali koliko toliko van propisa, NIKADA?

Sada će Uroš da nađe na Aliju i da uveze 50 komada.
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
I ostaviš poruku u zdravom telu zdrav duh! 

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Mi smo pre koju godinu imali slican dozivljaj. Inace nemam problem kad se neko parkira ili stane ispred kuce, ali smo tih dana postavljali i farbali ogradu. Covek koji radi u obliznjoj zgradi redovno tu parkira i nikakav problem, medjutim tad smo ga zamolili da par dana ne parkira bar dok sredimo ogradu, ali on ne j* zivu silu. Ta bahatost je trajala par dana, a mi smo izvodili akrobacije oko kola dok smo zavrsavali radove, sve dok jedan od majstora nije popizdeo, uzeo i bacio tablice. Ajd sto ga je ubio u pojam nego sto ga je iscimao najstrasnije jer je auto bio registrovan u Priboju.
Nisam pobornik ovakvih metoda i nesrecno je to sto gluposti poput parkiranja ne mogu nekad da se rese dijalogom kada je druga strana nezainteresovana.

Nisam pobornik ovakvih metoda i nesrecno je to sto gluposti poput parkiranja ne mogu nekad da se rese dijalogom kada je druga strana nezainteresovana.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Stjepo, zabole me da zavodim red ispred tvoje zgrade, ako ti nesto smeta ti zavodi sam. Ja sam se ogranicio na slucajeve kod kojih ne pomaze dijalog a koji stalno prave ista sranja. Kola ne volim da ostetim, ali ako ne reaguje na podizanje brisaca ne libim se da ostavim jasniju poruku.
I da, nisam nikad parkirao auto a da prethodno dobro ne razmislim da li je sve u redu sa mestom i nacinom gde ostavljam kola. Ne mrzi me da kruzim ili pesacim, 90% vremena mi je auto u garazama i placenim parkinzima, NIKAD ne stajem "samo do trafike" i NIKAD ne zagradjujem drugo vozilo ako se udaljavam od auta. Kad serem o nekome ili necemu, trudim se da serem sa punim pravom.
I da, nisam nikad parkirao auto a da prethodno dobro ne razmislim da li je sve u redu sa mestom i nacinom gde ostavljam kola. Ne mrzi me da kruzim ili pesacim, 90% vremena mi je auto u garazama i placenim parkinzima, NIKAD ne stajem "samo do trafike" i NIKAD ne zagradjujem drugo vozilo ako se udaljavam od auta. Kad serem o nekome ili necemu, trudim se da serem sa punim pravom.
https://www.youtube.com/watch?v=VO48Vr4KIc8

- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
@Rakhile,
Isto kao i ti, kada se parkiram gledam da li sam ugrozio nekoga. Čak do te mere da gledam da li može da udje u auto normalno. To kad se neko parkira do mene toliko blizu da moram da se uvlačim i uglancam svoj i njegov auto je nešto od cega posebno pi..im. Ali se nikad ne bi spustio na nivo da nekome grebem auto, lomim antenu i ostalo. To mi je onako, pe..rski da nemam reci. Ja..rizam najgore vrste je da unakazavas nekome auto, pa ma koji da je razlog.
Desila mi se jednom situacija da se parkiram ispred kafica ,,Kolačić,, gde vi odrzavate skupove. I neki lik se parkirao iza mene i zatvorio me. I sta sam trebao?
Umesto sto bi bilo sta uradio njegovom autu, ja sam smislio kako da se iskobeljam. Bio je auto do mene, pa do njega slobodno mesto. Sreca pa se taj auto nije pribio do ivicnjaka, nego kao da je znao, ostavio je dovoljno prostora da prodjem izmedju njega i ivicnjaka na sredini parkinga. Sto sam uz malo ,,gimnastike,, uspeo da izvedem i izvucem se sa parkinga.
Istina, dugo nisam bio u tom kaficu, ali ako nekad ponovo dodjem, ili ću se parkiram prema Areni ili cu kao sto je bio ovaj auto do mene, takod a iza ne moze da se parkira niko. Da menjam druge ne mogu, ali mogu sebe da ne bi imao problem. Tako mi je mnogo lakse.
Isto kao i ti, kada se parkiram gledam da li sam ugrozio nekoga. Čak do te mere da gledam da li može da udje u auto normalno. To kad se neko parkira do mene toliko blizu da moram da se uvlačim i uglancam svoj i njegov auto je nešto od cega posebno pi..im. Ali se nikad ne bi spustio na nivo da nekome grebem auto, lomim antenu i ostalo. To mi je onako, pe..rski da nemam reci. Ja..rizam najgore vrste je da unakazavas nekome auto, pa ma koji da je razlog.
Desila mi se jednom situacija da se parkiram ispred kafica ,,Kolačić,, gde vi odrzavate skupove. I neki lik se parkirao iza mene i zatvorio me. I sta sam trebao?
Umesto sto bi bilo sta uradio njegovom autu, ja sam smislio kako da se iskobeljam. Bio je auto do mene, pa do njega slobodno mesto. Sreca pa se taj auto nije pribio do ivicnjaka, nego kao da je znao, ostavio je dovoljno prostora da prodjem izmedju njega i ivicnjaka na sredini parkinga. Sto sam uz malo ,,gimnastike,, uspeo da izvedem i izvucem se sa parkinga.
Istina, dugo nisam bio u tom kaficu, ali ako nekad ponovo dodjem, ili ću se parkiram prema Areni ili cu kao sto je bio ovaj auto do mene, takod a iza ne moze da se parkira niko. Da menjam druge ne mogu, ali mogu sebe da ne bi imao problem. Tako mi je mnogo lakse.