Mobilne telekomunikacije

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Re: Mobilne telekomunikacije

Post od Kuzmanovic »

Onda je lakse javno da objavi link, posto bi i meni dobro dosla :kezo:

Sent from my Samsung using Tapatalk
Korisnikov avatar
noob
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:24

Post od noob »

Nema linka, to sam pokupio negde odavno, ko zna gde sam sve šnjuvao :glavomuzid:
Ovo je iGO MyWay v8.4.3 koji sam skino za SGS2, mislim da će raditi samo na rezolucijama 480 x 800 pixels, ali ću postaviti na box ili negde ako hoćete da probate?
Ubacio sam 3D terrain NASA (da bi se dobio bolji prikaz reljefa), SKY (oblaci i zvezde), prekršajne kamere... da uploadujem i to?
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Moze, pa da vidimo da li ce da radi i nama smrtnicima sa manjim telefonima. :doubleup:
Korisnikov avatar
blaugrana
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 17:08

Post od blaugrana »

blaugrana napisao:Hvala Gezo :doubleup:
Ovo je sve namesteno...
Svaka opcija pregledana, sve vezano za net, gps, bilo sta stavljeno na off
I dalje se kaci na nesto
Samo da javim :)
Mission Accomplished :muzika:
Nasao sam u cemu je bio problem...
U opcijama za net ima "Network destination"
Tu se nalaze "Izlazne tacke" preko kojh se fon kaci na net.
Medju njima su bile 4 konekcije samog Telenora, preko kojih se telefon sam kacio i pravio veci racun.

Od kada sam to izbrisao nije bilo nikakvih dodatnih troskova na racunu
:pivo:
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Kuzmanovic napisao:Onda je lakse javno da objavi link, posto bi i meni dobro dosla :kezo:

Sent from my Samsung using Tapatalk
Žao mi je, ali...
Pravila foruma napisao:Zabranjeno je postavljanje linkova za nelegalni download, kao i objavljivanje serijskih brojeva ili "crack"-ova koji omogućavaju nelegalno korišćenje softvera bilo koje vrste.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Kontakt:

Post od trojanac »

Sad sam video u jednoj temi ovu aplikaciju... https://play.google.com/store/apps/deta ... dview.free

Interesantno. Moram da probam kako radi noću.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Milos_kg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm

Post od Milos_kg »

Probaj i ovu, pa vidi koja ti vise odgovara. -> https://play.google.com/store/apps/deta ... 21ldGVyIl0.
Preko nje mozes da koristis aplikacije koje sam izaberes, telefon za pozive, navigaciju (onu koja ti je instalirana u telefonu), itd, itd... a mozes da menjas boju interfejsa... skroz cool.
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Kontakt:

Post od trojanac »

Telefon Hitne pomoći od danas je 194

Žitelji Srbije će od danas prilikom pozivanja službi hitne pomoći, vatrogasaca i policije, ispred dobro poznatih dvocifrenih brojeva 94, 93 i 92, ispred morati da dodaju jedinicu.

Prema novom Planu numeracije, kratki kodovi moći će da sadrže najmanje tri, a najviše šest cifara. To znači da će novi broj policije biti 192, vatrogasaca 193, hitne pomoći 194, vojne hitne pomoći 1976, službe za obaveštavanje i uzbunjivanje 1985, pomoći na putu 1987 i vojne policije 19860.

Republička agencija za elektronske komunikacije (Ratel) je postigla dogovor sa sva tri operatora - Telekomom, Telenorom i Vipom da do kraja godine bude ostavljena mogućnost paralelnog pozivanja novih i starih brojeva, kako ne bi došlo do neželjenih situacija.

Kako je ranije izjavio direktor Ratel Milan Janković, ovaj Plan numeracije uskladjen je sa Zakonom o elektronskim komunikacijama, Medjunarodnom telekomunikacionom unijom, ali i evropskim standardima.

Plan numeracije Ratel je usvojio aprila 2011, a stupio je na snagu 21. maja te godine. Tokom jednogodišnjeg prelaznog perioda, gradjani su već mogli da pozivaju trocifrene brojeve.

Direktor Janković je naveo i da će posle formiranja Službe za hitne intervencije 112, ona objediniti policiju, hitnu pomoć i vatrogšce, pa će na kraju ostati samo taj trocifreni broj, koji je dodeljen Ministarsvu unutrašnjih poslova, Sektoru za vanredne situacije.

Razlog za ovu izmenu je činjenica da savremeni, smart mobilni telefoni ne podržavaju biranje dvocifrenih brojeva, pa sa njih, na primer, u Beogradu nije moguće pozvati samo 92 nego 011 92.

Izvor: Blic
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Nisam probao odavno, ali da li i dalje kada okrenes miliciju ne dobijes sup u tom mestu, nego npr. u Novom Sadu, kako se meni jednom desilo? Sa mobilnog naravno.
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Kontakt:

Post od trojanac »

Do sada si morao obavezno da pozoveš prvo pozivni broj pa te valjda usmerava na nadležan SUP za teritoriju kojoj pripada taj broj. Ne znam hoće li to sada drugačije funkcionisati. Uglavnom, kad uvedu 112 biće jedinstven call centar, a verovatno će moći da utvrde lokaciju odakle se zove sa mobilnog telefona.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
steva_anya
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011

Post od steva_anya »

Instalirao sam Android 4, tj Ice Cream Sandwich.
Znatno je ergonomicniji od prethodne verzije, to mi je prvi utisak.
Sto se tice aplikacija i podataka, sve je ostalo isto, samo sam morao uraditi apdejt za YouTube aplikaciju. Ne znam da li je to do YT app ili ICS-a, ali imam voice search.

Instalirao sam dve nove aplikacije, koje su mi znatno bolje, brze i preglednije od fabrickih:
- na pravom mestu Business Calendar
- "App 2 SD" - za manipulisanje aplikacijama i rasporedom na memoriju telefona/kartice
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Korisnikov avatar
sasa lbg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
Kontakt:

Post od sasa lbg »

Stevo kao se pokazao za baterijiom tvoj Arc?
Pretpostavljam da 2 dana ne moze sastaviti ili gresim!
Korisnikov avatar
BobRock
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Octavia 1.9 TDI A5 FL,Kia Ceed 1.4 2014

Post od BobRock »

Ne može ni jedan ceo dan :mrgreen:
Korisnikov avatar
steva_anya
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011

Post od steva_anya »

Meni izdrzi jedva jedan dan baterija. U principu "maksimalno koristim" Arc S [sat vremena razgovora, YouTube, poruke, internet, ekran je podesen da vise svetli iako to guta bateriju....
Drug ima isti Arc S, i njemu baterija potraje i dva dana, ali ga koristi jako malo.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

koriscenje wireless-a ili gprs prenosa podataka, srce bateriju najvise, uzmi jedan dan nemoj koristiti net ne telefonu, vec uzmi pricaj duze vreme, videces koliko ce ti produziti vek baterije.
Slika
Odgovori