Alfa Romeo Stelvio
Re: Alfa Romeo Stelvio
Za Ameriku i ostatak sveta će se i dalje isporučivati modeli sa benzinskim motorom.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
A znači samo ukidaju trenutni model sa benzincem za Evropu. Ajd da kažem da je to podnošljivo
Cestitke Wikleru
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk

Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
- TheWickerMan
Hvala hvala 

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Sad il' nikad, šta čekaš?TheWickerMan napisao: 21 Mar 2025, 13:00 Hvala Gezo. Znači, zadnji trenutak da se uzme Stelvio benzinac.

-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Kad će tema ?
Čestitam

Čestitam

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- TheWickerMan
Tema kad sredim utiske, znači večeras 
Hvala

Hvala

- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Slučajno započeh razgovor na ulici sa čovekom koji je kupio novog Stelvia, benzin 280 ks 2018. i prešao nekih 160.000 km. Kaže da je do sad samo menjao pumpu goriva na 140.000 i to je sve. Navodi da pored Stelvia poseduje i X6, a navodno se on i žena (bila je prisutna) otimaju oko ključeva Alfe. 
p.s. Pričali smo i uopšteno oko automobila i pita me da li sam probao Reno Rafal. Kaže da bih se iznenadio kako se dobro vozi i kako je dobro uradjen.
Rekoh, ne znam za to, al’ znam da sam se iznenadio cenom. 

p.s. Pričali smo i uopšteno oko automobila i pita me da li sam probao Reno Rafal. Kaže da bih se iznenadio kako se dobro vozi i kako je dobro uradjen.

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Što me podseti:
Danas sam video perla belog Rafala. Odlično mu stoji boja, posebno kada je osunčan.
Koliko god bio sličan sa 408, deluje dosta bolje, a toliko je i skuplji.
Kraj ofa...
---
Kako isti čovek može da kupi/poseduje X6 i Stelvio? Možda je podvojena ličnost, ili laže?
Tapa
Danas sam video perla belog Rafala. Odlično mu stoji boja, posebno kada je osunčan.
Koliko god bio sličan sa 408, deluje dosta bolje, a toliko je i skuplji.
Kraj ofa...
---
Kako isti čovek može da kupi/poseduje X6 i Stelvio? Možda je podvojena ličnost, ili laže?
Tapa
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Rafale je tipičan produkt sadašnje faze auto industrije...fasada nečeg dinamičnog, uz neki detalj koji treba da pruži subjekitvni utisak da se stvarno nešto događa i da je u pitanju nešto različito i autentično (u njegovom slučaju to je što su malo pozabavili upravljanjem gde su iskoristili 4control sistem), a u stvari štedelo se gde god može uz cepanje sa cenom, tako da nema motora i pogona kakav bi neko očekivao da dobije uz utisak i agresivnu priču koaj prati taj auto. Sve u svemu šuplja priča...Formentor bez jednog testisa.
- TheWickerMan
Imam komšiju ovde u DE, Bosanac. Vozi BMW X4 3.0d 2019.god. Kad smo se upoznali, ja samo što sam kupio Giuliettu. Tad mi pričao kako je umesto X4 hteo da kupi Stelvia ali nije mogao da dobije kredit preko te banke, odustane i kupi X4 ali kuka i dalje za Stelviom.pedja napisao: 19 Maj 2025, 21:23 Kako isti čovek može da kupi/poseduje X6 i Stelvio? Možda je podvojena ličnost, ili laže?
Tapa
Kad sam kupio Stelvia, zovnem ga da dodje da vidi, nisam mogao da ga isteram iz njega

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
X4 je tek grdoba
Tapa
Tapa
Ako se X4 vozi isto kao X3, saosećam sa gospodinom.