podvarak napisao:Xepoj87 napisao:AcaKayak napisao:Od one upotrebe koja je meni potrebna, sem note serije i G2 mislim da ni jedan telefon ne moze dan da izdrzi

G2 nista spec nije,butterfly s koji je izasao pre 6 meseci radi bas dosta duze od njega,cak i od note 3 radi duze. Ista baterija,manji ekranod note 3,bolja optimizacija softvera.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Kao prvo, butterfly s nema isti hardver ko N3 i G2. Ima slabiju verziju Snap-a sa 400MHz manjim klokom. Ima manji ekran i vecu bateriju od G2 a duze traje samo u video playback-u. (
G2 vs
Butterfly S). Ja kontam da bi ti stvarno voleo da HTC ima konkurentan model trenutno i bas se trudis da ovaj butterfly s podignes al ne ide ... jednostavno ne ide

Nigde nisam rekao da je konkurentan,vec samo da taj vek baterije nije nista spec. Ni o cemu drugom pricao nisam,tako da ne moras da mi ubacujes reci u usta i izvodis pausalne zakljucke da izdiz Htc,vec mi se Butterfly S zaista svideo kada je izasao. Da bih voleo...pa iskreno,bole me stojko za Htc i ostale. Uzmem ono sto mi je najbolje u ponudi jednom u 2 godine i to je to. Najradije bih presao na neki Sony,samo os dobar da imaju. Realne stvari koje htc ima bolje sam hvalio,nista vise od toga.
I svaki utisak deli vecina ljudi koji su malo poredili telefone. Opet ce sada ispasti da sam HTC fanatik,samo zato sto iznosim dobre strane telefona koji koristim,kao i drugi za svoje fonove. Mom fonu je baterija slabija od s4,kamera za detalje losija,telefon se grebe,ne znam sta bih jos rekao od mana,ali sam siguran da do sada svi znaju...
Za telefon me,ali stvarno boli uvo. Sto se moze videti po stanju istog posle svega par meseci...
Kao kada bi me pitao za ati i nvidia...
Bole me uvo za obe firme,ali cu ti uvek preporuciti nvidiu za koju mislim da je bolja,kao i intel,amd...
Sent from my HTC One using Tapatalk